Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Абоколикен против колики с лайка капки*7 мл Абофарма

    Производител: Abopharma
    АБОФАРМА АБОКОЛИКЕН + ЛАЙКА 0+ повлияват колики, придружени с безпокойствие и раздразнителност. Овладяват бързо спазмите, предизвикани от коликите. Нежно успокоява подутия корем. Препоръчва се при внезапен дискомфорт в коремната област, свиване на коремните мускули и сгъване на краката. Прилага се още при трудности при храненето и отделяне на газове. Спомага при раздразнително поведение, непрестанен и необясним плач. Има благоприятен ефект при неспокоен сън.
    Складова единица: 49408
    19,90 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Основната храна за бебетата са млякото, млечните продукти, майчината кърма, сухите млека, които съдържат сложна захар, наречена ЛАКТОЗА, която е съставена от простите захари галактоза и глюкоза.

    ЛАКТАЗАТА е ензим, естествено произвеждан от човешкото тяло, който е необходим за разграждане на сложните млечни захари до прости захари и по този начин подпомага тяхното усвояване от организма.

    В дебелото черво се образуват излишни газове, защото физиологично произвежданият от бебето ензим лактаза е недостатъчен да преработи поетата с млякото лактоза. Това е така нареченият временен физиологичен лактазен дефицит. Бебето се храни с мляко и изпитва затруднения да усвои лактозата от него. Неусвоената лактоза ферментира и образува излишни газове.

    Добавеният към храната на бебето ензим лактаза подкрепя и подобрява разграждането на лактозата и подпомага нейното усвояване от организма. АБОКОЛИКЕН благоприятно повлиява храносмилателните функции на стомашно-чревния тракт и съдейства за избягване на коликите.

    АБОКОЛИКЕН съдържат копър и лайка -  билки познати от древността, които оказват благоприятно влияние върху стомашно-чревния тракт.

    Съставки на Eднократна доза

    5 капки 0.22ml

    Ензим лактaза (Lactase)

    126 mg/604FCC

    Лайка (Chamomilla vulgaris)

    0.02 mg

    Копър (Anethi graveolens)

    0.02 mg

    Препоръчителен Дневен прием за 6 хранения

    1.32 ml

    Ензим лактаза

    755 mg/3623FCC

    Лайка (Chamomilla vulgaris)

    0.14 mg

    Копър

    0.14 mg



    Дневен прием за 7 хранения

    1.54 ml

    Ензим  лактаза

    880.5 mg/4226FCC

    Лайка (Chamomilla vulgaris)

    0.16 mg

    Копър

    0.16 mg

    Други съставки: носители: глицерол, пречистена вода

    Използвайте като : 5 капки /0.22 mg/ АБОКОЛИКЕН се добавя към  кърмата или сухото мляко с всяко хранене на бебето. След като сте се убедили, че температурата на храната е подходяща, разклатете енергично шишето и започнете храненето.

    При много висок интензитет на непоносимост на бебето към лактозата е допустимо увеличение на броя капки АБОКОЛИКЕН към всяко хранене до 10 капки максимум на 125мл в млякото или кърмата.

    Продължителност на приема: до 4 месечна възраст или затихване на коликите.

    ВАЖНО: АБОКОЛИКЕН капки за бебета съдържа ензима лактаза, който се разрушава от висока температура. Приготвяйте адаптираните млека винаги според инструкциите на производителя. Не съхранявайте остатъците от храната, а ги изхвърлете! Да не се надвишава препоръчителната дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не давайте капките директно на бебето. Не добавяйте към горещо или пък много студено мляко.

    Съхранение:

    Да се съхранява на сухо място, при температура до 25 С, недостъпно за деца. След отваряне на шишенцето да се държи в хладилник ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

    Срок на годност след отваряне: три седмици. Да не се употребява след изтичане на срока на годност.

    Нетно количество: 7ml е

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *