Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    АБОФЛЕКС Здрави стави*500 мл Абофарма

    Производител: Abopharma
    АБОФЛЕКС е най-новият и високоефективен комбиниран продукт, който действа благоприятно на опорно-двигателния апарат. Съчетава по оригинален начин качествата на течната форма, позволяваща оптимална усвояемост и възможност за прием на високи дневни стойности на основните съставки. Уникалното предимство на продукта е наличието на нискомолекулна хиалуронова киселина 50 kDa, разработена специално под течна форма за орален прием.
    Складова единица: z41342
    38,95 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Допринася за поддържането на нормално състояние на опорно-двигателният апарат, ставите и костите. Допринася за нормално образуване на съединителна тъкан, за образуването на колаген, за нормална функция на костите и хрущяла. Намалява чувството на отпадналост и умора.

    СЪСТАВ: в 1 дневна доза /20 ml/:
    Глюкозамин Сулфат 1628mg; МСМ (Метилсулфонил метан) 1628mg; Хондроитин Сулфат, добит от едър рогат добитък 1119mg; Витамин С (L-Аскорбинова киселина) 150mg; Хиалуронова киселина под 50 kDa 96mg; Кетостерони от Cissus quadrangularis L 15mg; Манган (Манганов Хлорид) 2.35mg.

    Помощни вещества: носител: пречистена вода (чрез обратна осмоза); регулатор на киселинността: лимонена киселина; консервант: калиев сорбат;сгъстител: ксантанова гума; стабилизатор: глицерин, подсладители: сукралоза, стевия, аромати: горски плодове, бадемова есенция; оцветител: карамел

    Съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. След отваряне да се съхранява на стайна температура. Да се използва в рамките на 3 месеца след отваряне на опаковката.

    Нетно количество: 500ml е

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *