Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Алора Сироп при стрес и безсъние*100 мл

    Производител: Nobel Pharma
    АЛОРА® е природен продукт, който съдържа стандартизиран течен екстракт от Passiflora, получен от растението Passiflora incarnatа (Страстоцвет).Течният екстракт съдържа природни съединения като флавоноиди, алкалоиди и др.,които съчетани заедно притежават нервно-успокоителен, болкоуспокояващ, противострахов и спазмолитичен ефект.Алора сироп е подходящ при тревожност,нервност,нарушения на съня.
    Складова единица: 27011
    7,45 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт.
    Вие трябва да потърсите лекарска помощ, в случай че Вашите симптоми се влошават или не се подобряват.

    КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АЛОРА И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА?

    АЛОРА е природен продукт, който съдържа стандартизиран сух екстракт от Passiflora, получен от растението Passiflora incarnatа (Страстоцвет). Пасифлора е дървесна лиана, която расте в тропическите и субтропически райони на Южна и Северна Америка. Открита през 16 век започва да се използва под формата на успокоителен билков чай. Растението е пренесено и култивирано в Европа. Пасифлора е обект на 100 годишни научни изследвания, които доказват нейните седативни, антиспазматични и аналгетични свойства.

    АЛОРА се използва за симптоматично облекчаване на следните състояния: - тревожност - нервност - нарушения на съня АЛОРА повлиява добре кръвооросяването.

    КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ АЛОРА?

    Не се препоръчва за деца под 3 години, бременни и кърмещи жени. АЛОРА не се препоръчва за лица, приемащи средства за лечение на алкохолизъм или подтискащи централната нервна система (като алкохол, барбитурати и транквилизатори) и антидепресанти, както и при работа с машини и шофиране. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Употребата на АЛОРА в посочените дози не води до пристрастяване.

    КАК ДА ПРИЕМАТЕ АЛОРА?

    Винаги приемайте АЛОРА сироп точно както Ви е казал Вашият лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.АЛОРА сироп се приема през устата.
    Препоръчителна дозировка на АЛОРА сироп:

    При възрастни: за постигане на успокоителен ефект през целия ден, трябва да се приемат 5-10 ml (1-2 мерителни лъжички) АЛОРА преди основните хранения.При нарушения на съня се приемат 10 ml (2 мерителни лъжички) АЛОРА преди лягане.

    При деца (над 3 годишна възраст):

    Потърсете съвет от Вашия лекар. Количеството на една доза не трябва да надхвърля половин мерителна лъжичка.

    Ако сте използвали повече от необходимата доза АЛОРА

    Ако смятате, че детето Ви е приело повече от препоръчаната доза, незабавно потърсете лекарска помощ.
    Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

    ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: В състава на АЛОРА са включени още: стабилизатори (Е 460, Е 551, Е 555), свързващо вещество (Е 1201), разредител (Е 470 б), дезинтегрант (Е 468), оцветители (Е 171, Е 172).

    ОПАКОВКА : 100 мл

    ПРОИЗВОДИТЕЛ:

    NOBEL İLAÇ SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Düzce, Турция

    ВНОСИТЕЛ: Нобел Фарма ЕООД Околовръстен път №36 София 1415, България

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *