Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    АЛПЕЦИН ШАМПОАН ДВОЕН ЕФЕКТ 200 мл

    Производител: Queisser pharma
    Alpecin Double Effect - шампоан противодейства едновременно на двата най-често срещани проблеми на скалпа при мъжете: косопад и пърхот. Действието на шампоана е на два етапа: На първият етап ефектът се осигурява от комбинацията между салицилова киселина и октопирокс: нежно отстраняване на пърхота от скалпа, противовъзпалително действие, антиоксидантен ефект, т.е. подобрена устойчивост, антимикробни свойства. На вторият етап ефектът се осигурява от кофеин комплекса. Премахването на пърхота от скалпа на първия етап подпомага проникването на кофеина в космения фоликул за около 2 минути. Активната съставка прониква в депо форма, което я прави активна за 24 часа.
    Складова единица: 43604
    19,10 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Косопадът и пърхотът, това са двата най-чести проблема на скалпа, които засягат мъжете.

    Изследователският екип на д-р Волф разработи Алпецин Кофеинов шампоан с двоен ефект в качеството на продукт за грижа за косата, предназначен специално за мъже, който едновременно атакува и двата проблема.

    В първата стъпка този двойно-ефективен кофеинов шампоан освобождава люспестите кератинови клетки и напълно премахва пърхота от скалпа. От дерматологична гледна точка комбинацията на двете ефективни вещества против пърхот, салицилова киселина и пироктон оламин, представлява перфектен комплекс, защото се бори с всички дерматологично значими аспекти на козметичния пърхот.

    Нежно отстраняване на пърхота.

    Противовъзпалителен ефект.

    Антиоксидантен ефект, включително подобрена устойчивост.

    Антимикробни свойства.

    СЪСТАВ:активни съставки: Салициловата киселина, Пироктон оламин, Кофеиновият комплекс (кофеин, цинк,ниацин и витамин А).

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Оставете върху скалпа за 2 минути - от намазването до изплакването.

    Опаковка : 200 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *