Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    АНТИОКСИДАНТ КОМПЛЕКС HAYA LABS 120 таблетки

    Производител: HAYA LABS
    Антиоксидантно действие.Подпомага имунната система.Противовъзпалително действие.С добавени растителни екстракти.
    29,00 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка
    Активни съставки:

    Витамин A (Бета-каротин)
    Бета-каротин принадлежи към групата на каротеноидите; те са растителни компоненти, определящи жълтия, оранжев и червен цвят на плодовете и зеленчуците. Той е мощен антиоксидант, подпомагащ предпазването от свободни радикали.

    Зелен чай
    Зеленият чай съдържа няколко вещества, притежаващи антиоксидантни свойства. Активните съставки са полифеноли, известни като катехини и танини. Катехинът епигалокатехин галат (EGCG) може да се окаже далеч по-мощен антиоксидант от витамините C и E.

    Магарешки бодил
    Магарешкият бодил (Silybum marianum), представител на семейство слънчогледови, се използва за поддържане на черния дроб от над 2000 години. Стандартизираният екстракт се състои от вещества, наречени силимарини, за които проучванията показват, че притежават анти-хепатотоксични (предпазващи черния дроб) свойства.

    Червено грозде (семена и люспа)
    В съответствие с данните, гроздето е първата култура, отглеждана от човека. Виното е използвано като напитка и лечебно средство в продължение на повече от 6000 години. Учените започват да провеждат изследвания върху червеното грозде, след като се забелязва, че консумиращите умерени количества живеят по-дълго и по-рядко страдат от рак, в сравнение с пълните въздържатели. Екстрактът от семена и люспи е богат на флавоноиди, които са растителни вещества, подпомагащи предпазването на клетките от свободните радикали.

    Куркума
    Куркумата (Curcuma longa) е билка, използвана в медицината Аюрведа от много години. Тя е представител на семейство джинджифилови. Куркумата притежава антиоксидантни вещества, познати като куркуминоиди, от които куркумин се смята за най-мощен.

    Препоръчителен дневен прием: Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно с храна.

    Състав : черен пипер, гинко билоба, алфа липоева киселина, куркума, розмарин, червено грозде, магарешки бодил, глог, чесън, зелен чай, манган, селен, цинк, калий, витамин С, витамин А, витамин Е

    ВНИМАНИЕ!
    Продуктът не е лекарствено средство.Да не се превишава препоръчителната дневна доза.Не е заместител на разнообразното хранене. 

    Съхранение:
    Да се съхранява на сухи и чисти места в оригиналната опаковка и недостъпно за деца място.

    Производител: HAYA Labs, САЩ.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *