Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    АПАРАТИ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Prolife PA3 Backlight е електронен автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс. Притежава иновативни технологии, благодарение на които измерването и проследяването на кръвното налягане се осъществява бързо и лесно в домашни условия.

    Автоматичен апарат за кръвно налягане Prolife PA3 Backlight

    Prolife PA3 Backlight е електронен автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс. Притежава иновативни технологии, благодарение на които измерването и проследяването на кръвното налягане се осъществява бързо и лесно в домашни условия.
    128,99 (BGN)
    Снимка на Автоматичен апарат за кръвно налягане Prolife PA5 Comfort

    Автоматичен апарат за кръвно налягане Prolife PA5 Comfort

    Prolife PA5 Comfort притежава усъвършенстваната технология Comfort Pro. Апарата отчита показанията на кръвното налягане в момента на напомпване на маншета - процеса на измерване е комфортно и без сериозна болка за ползвателя. Измерването е бързо и изключително надеждно.
    96,00 (BGN)
    Апарат за кръвно Веровал Дуо Контрол + Подарък Термометър работи с уникална патентована Duo Sensor технология. Апаратът измерва кръвното налягане като комбинира двата метода на измерване - този на "Коротков", защото има вграден микрофон на стетоскоп и осцилометричния метод.

    Апарат за кръвно Веровал Дуо контрол

    Хартманн Веровал Дуо контрол. Напълно автоматичен апарат за кръвно налягане специално разработен за хора, които редовно трябва да следят стойностите на кръвното си налягане и които страдат от неравномерен сърдечен ритъм (аритмия). Veroval Duo Control притежава уникална патентована Duo Sensor технология. Това означава, че апаратът измерва кръвното налягане като комбинира двата метода на измерване - този на "Коротков", защото има вграден микрофон на стетоскоп и осцилометричния метод.
    153,90 (BGN)
    Напълно автоматичен апарат за кръвно налягане, базиран на осцилометричния метод за измерване. Veroval Compact Plus е клинично валидиран за точно измерване на кръвно налягане и пулс на ръката над лакътя. Апаратът разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм (аритмии) и открива предсърдно мъждене (Afib).

    Веровал Компакт Плюс апарат за кръвно налягане + подарък AC/DC адаптер

    Напълно автоматичен апарат за кръвно налягане, базиран на осцилометричния метод за измерване. Veroval Compact Plus е клинично валидиран за точно измерване на кръвно налягане и пулс на ръката над лакътя. Апаратът разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм (аритмии) и открива предсърдно мъждене (Afib).
    103,00 (BGN)
    NISSEI DSK-1031 е първокласен японски електронен апарат за измерване на кръвно налягане в домашна обстановка. Системата за измерване на кръвното е оборудвана със стандартен ръкав, който се прикрепва около бицепса.

    Електронен апарат за кръвно NISSEI DSK-1031

    Най-добре продаващият се апарат за кръвно в Япония.Меренето на кръвното налягане никога не е било по – надеждно от сега! NISSEI DSK-1031 е първокласен японски електронен апарат за измерване на кръвно налягане в домашна обстановка. Системата за измерване на кръвното е оборудвана със стандартен ръкав, който се прикрепва около бицепса. Апаратът е лесен за употреба и разполага с надеждни индикатори, които оптимизират процеса на измерване на кръвното и пулса.
    199,70 (BGN)
    Универсален и удобен – електронен автоматичен апарат за кръвно налягане NISSEI DS-11 е японски електронен апарат за мерене на кръвно налягане. Уредът е снабден с универсален маншет, който се поставя на предмишницата (над лакътя).

    Електронен апарат за кръвно NISSEI DS 11

    Универсален и удобен – електронен автоматичен апарат за кръвно налягане NISSEI DS-11 е японски електронен апарат за мерене на кръвно налягане. Уредът е снабден с универсален маншет, който се поставя на предмишницата (над лакътя). Маншетът е подходящ за почти всяка ръка, тъй като обхваща бицепс с обиколка от 22 до 42 см в отпуснато състояние. NISSEI DS-11 дава прецизни и точни измервания с натискането само на един бутон.
    146,55 (BGN)
    С NISSEI WSK-1011 можете редовно да следите кръвното си налягане в комфорта на дома.

    Електронен апарат за кръвно и пулс за китка NISSEI WSK-1011

    Най-добре продаващият се апарат за измерване на кръвно налягане в Япония.NISSEI WSK-1011 е първокласен японски електронен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс за китка. Уредът е предназначен за възрастни и деца над 12 години. С NISSEI WSK-1011 можете редовно да следите кръвното си налягане в комфорта на дома.
    134,80 (BGN)
    Снимка на ХАРТМАНН Веровал Koмпакт

    ХАРТМАНН Веровал Koмпакт

    Хартманн Веровал Компакт Апарат за кръвно налягане за ръката над лакътя.Напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане на ръката над лакътя - с компактни размери и лесен за използване.
    86,10 (BGN)
    Снимка на ХАРТМАНН Веровал адаптер

    ХАРТМАНН Веровал адаптер

    AC/DC адаптер Veroval. Съвместим със следните устройства: Veroval duo control апарат за кръвно налягане за измерване на ръката над лакътя.Veroval апарат за кръвно налягане за ръката над лакътя.
    16,50 (BGN)
    Снимка на ХАРТМАНН Веровал Апарат за кръвно налягане за китка

    ХАРТМАНН Веровал Апарат за кръвно налягане за китка

    Хартманн Веровал Апарат за кръвно налягане за китка.Клинично валидиран за точно измерване на кръвно налягане и пулс, разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм .
    85,90 (BGN)
    Снимка на ХАРТМАНН Веровал Апарат за кръвно налягане за ръка

    ХАРТМАНН Веровал Апарат за кръвно налягане за ръка

    Хартманн Веровал Апарат за кръвно налягане за ръката над лакътя.Клинично валидиран за точно измерване на кръвно налягане и пулс, разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм .
    112,05 (BGN)
    Снимка на ХАРТМАНН Веровал Комбиниран уред 2 в 1

    ХАРТМАНН Веровал Комбиниран уред 2 в 1

    НОВО!За профилактика на инфаркт.Хартманн Веровал Комбиниран уред 2 в 1 ЕКГ и Апарат за измерване на кръвно налягане.
    168,99 (BGN)
    Снимка на ХАРТМАНН Веровал Компакт

    ХАРТМАНН Веровал Компакт

    Хартманн Веровал Компакт Апарат за кръвно налягане за китка.Напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане на китката - с компактни размери и лесен за използване.
    63,90 (BGN)
    Снимка на ХАРТМАНН Веровал Универсален маншон 22-42 см

    ХАРТМАНН Веровал Универсален маншон 22-42 см

    Универсален маншон съвместим с апарат за кръвно налягане Veroval за ръката над лакътя. За обиколка на бицепса 22-42 см. Изработен по технология Comort Air, която позволява напомпване според индивидуалното налягане, без излишно притискане.
    18,20 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 16,00 (BGN) Макс: 200,00 (BGN)
    16 200