Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    АПАРАТИ ЗА ТЕСТОВЕ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    С NISSEI WSK-1011 можете редовно да следите кръвното си налягане в комфорта на дома.

    Електронен апарат за кръвно и пулс за китка NISSEI WSK-1011

    Най-добре продаващият се апарат за измерване на кръвно налягане в Япония.NISSEI WSK-1011 е първокласен японски електронен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс за китка. Уредът е предназначен за възрастни и деца над 12 години. С NISSEI WSK-1011 можете редовно да следите кръвното си налягане в комфорта на дома.
    134,80 (BGN)
    Електронен термометър Prolife PDT100

    Електронен термометър Prolife PDT100

    Достъпен и точен електронен термометър на Prolife. Измерва температурата за 60 секунди. Медицинско изделие с висока точност на измерената температура. Звуков сигнал при край на измерването. Термометърът има самопроверка при всяко включване. Така се гарантира точно измерване. При грешка ще изпише Err. Термометърът Prolife PDT100 е напълно водоустойчив при потапяне във вода с дълбочина до 1м в продължение на 30 минути. Уредът е с 2 години гаранция.
    8,50 (BGN)
    Компресорен инхалатор Prolife PN Basic е предназначен за профилактика и лечение на остри и хронични респираторни заболявания на дихателните пътища. Малкият размер на частиците му само (MMAD ) 1.78 µm, допринасят за постигането на висок терапевтичен ефект, достигайки до най-отдалечените области на белите дробове – бронхиоли и алвиоли.

    Компресорен инхалатор Prolife PN Basic

    Компресорен инхалатор Prolife PN Basic е предназначен за профилактика и лечение на остри и хронични респираторни заболявания на дихателните пътища. Малкият размер на частиците му само (MMAD ) 1.78 µm, допринасят за постигането на висок терапевтичен ефект, достигайки до най-отдалечените области на белите дробове – бронхиоли и алвиоли.
    91,99 (BGN)
    Снимка на Контур Плюс Тест ленти за тестване на кръвната захар х50 броя

    Контур Плюс Тест ленти за тестване на кръвната захар х50 броя

    Тест лентите Контур плюс са предназначени за самостоятелно тестване, проследяване и контролиране на кръвната захар. Те са създадени по специалните технологии MultiPulse, No Coding и Second-Chance. Технологията MultiPulse оценява една проба няколко пъти чрез 7 импулсни сигнала за изключително прецизни резултати.Технологията No Coding елиминира грешките, които се дължат на неправилно кодиране.Технологията Second-Chance позволява на пациентите да нанесат повече кръв на същата тест лента ако първата проба не е била достатъчна.
    20,70 (BGN)
    Снимка на ПУЛС-ОКСИМЕТЪР Lk87

    ПУЛС-ОКСИМЕТЪР Lk87

    ПУЛС-ОКСИМЕТЪРЪТ е важен и леснодостъпен уред за установяване на кислородната сатурация и пулса чрез лесно измерване на пръста на ръката. Той е лек , малък , преносим и икономичен уред. Ползва 2 батерии ААА, чиито живот е около 20 часа и подава сигнал , когато батериите са за смяна. Когато не се използва , се изключва сам след около 5 секунди.
    19,99 (BGN)
    Снимка на ХАРТМАНН Веровал Koмпакт

    ХАРТМАНН Веровал Koмпакт

    Хартманн Веровал Компакт Апарат за кръвно налягане за ръката над лакътя.Напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане на ръката над лакътя - с компактни размери и лесен за използване.
    86,10 (BGN)
    Снимка на ХАРТМАНН Веровал адаптер

    ХАРТМАНН Веровал адаптер

    AC/DC адаптер Veroval. Съвместим със следните устройства: Veroval duo control апарат за кръвно налягане за измерване на ръката над лакътя.Veroval апарат за кръвно налягане за ръката над лакътя.
    19,99 (BGN)
    Снимка на ХАРТМАНН Веровал Апарат за кръвно налягане за китка

    ХАРТМАНН Веровал Апарат за кръвно налягане за китка

    Хартманн Веровал Апарат за кръвно налягане за китка.Клинично валидиран за точно измерване на кръвно налягане и пулс, разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм .
    85,90 (BGN)
    Снимка на ХАРТМАНН Веровал Апарат за кръвно налягане за ръка

    ХАРТМАНН Веровал Апарат за кръвно налягане за ръка

    Хартманн Веровал Апарат за кръвно налягане за ръката над лакътя.Клинично валидиран за точно измерване на кръвно налягане и пулс, разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм .
    112,05 (BGN)
    Снимка на ХАРТМАНН Веровал Инфрачервен термометър 2 в 1

    ХАРТМАНН Веровал Инфрачервен термометър 2 в 1

    Инфрачервен термометър 2 в 1 за измерване на телесна температура в ухо (за 1 сек) или на чело (за 3 сек).
    70,55 (BGN)
    Снимка на ХАРТМАНН Веровал Комбиниран уред 2 в 1

    ХАРТМАНН Веровал Комбиниран уред 2 в 1

    НОВО!За профилактика на инфаркт.Хартманн Веровал Комбиниран уред 2 в 1 ЕКГ и Апарат за измерване на кръвно налягане.
    168,99 (BGN)
    Снимка на ХАРТМАНН Веровал Компакт

    ХАРТМАНН Веровал Компакт

    Хартманн Веровал Компакт Апарат за кръвно налягане за китка.Напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане на китката - с компактни размери и лесен за използване.
    63,90 (BGN)
    Снимка на ХАРТМАНН Веровал Универсален маншон 22-42 см

    ХАРТМАНН Веровал Универсален маншон 22-42 см

    Универсален маншон съвместим с апарат за кръвно налягане Veroval за ръката над лакътя. За обиколка на бицепса 22-42 см. Изработен по технология Comort Air, която позволява напомпване според индивидуалното налягане, без излишно притискане.
    18,20 (BGN)
    Снимка на ХАРТМАНН Термовал Бейби

    ХАРТМАНН Термовал Бейби

    Термометър с инфрачервен сензор – изключително практичен, удобен и лесен за употреба. Thermoval Baby съчетава в себе си 3 приложения – измерва телесна температура, температура на течности и помещения.
    90,80 (BGN)
    Снимка на ХАРТМАНН Термовал Кидс Флекс

    ХАРТМАНН Термовал Кидс Флекс

    Елекронен термометър с гъвкав накрайник, особено подходящ за бебета и малки деца. Бързото измерване и широкият дисплей са сред помощниците на родителите за лесно измерване на температурата на децата.
    14,10 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 6,00 (BGN) Макс: 238,00 (BGN)
    6 238