Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    АПТАМИЛ 3 ПРОНУТРА АДВАНС*400 гр

    Производител: NUTRICIA
    Адаптираното мляко на прах Аптамил Пронутра Адванс е предназначено за деца над 12-месечна възраст. С балансиран хранителен състав, който задоволява специфичните хранителни нужди на малкото дете, необходими за неговия правилен и здравословен растеж и развитие. Специалната му формула е пригодена, така че да укрепва и стимулира имунитета, тя е обогатена с витамини C и D, които спомагат за нормалното функциониране на имунната система. Млякото съдържа пробиотици, които благоприятстват чревното здраве и имунните функции.
    Складова единица: z47936
    21,60 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    СЪСТАВ:
    Лактоза (от краве мляко), обезмаслено мляко, малтодекстрин, галакто-олигозахариди (от краве мляко), суроватъчен продукт (деминерализирана суроватка, суроватъчен концентрат (от краве мляко), палмово масло, рапично олио, високо олеиново слънчогледово олио, калциев фосфат, кокосово масло, слънчогледово олио, фрукто-олигозахариди, калиев цитрат, дикалиев хидрогенфосфат, рибено масло, магнезиев хидроген фосфат, натриев цитрат, калиев хлорид, L-аскорбинова киселина, соев лецитин, холин хлорид, ванилин, железен сулфат, инозитол, магнезиев хлорид, натриев L-аскорбат, цинков сулфат, L-карнитин, аскорбил палмитат, калций D-пантотенат, DL-алфа токоферил ацетат, калциев карбонат, никотинамид, рибофлавин, DL-алфа токоферол, ретинил палмитат, пиридоксин хидрохлорид, холекалциферол, тиамин хидрохлорид, калиев йодид, птероилмоноглутаминова киселина, фитоменадион, D-биотин, цианокобаламин

    Аптамил Пронутра Адванс 3 съдържа смес от GOS/FOS и ДВПНМК*

    ДВПНМК: омега-3 (DHA)

    HMO 3-GL: 3' - Галактозиллактоза - олигозахарид в майчината кърма; 3'GL - идва от уникален процес на производство.
    витамини C и D - спомагат за правилното функциониране на имунната система.

    *ДВПНМК - дълговерижни полиненаситени мастни киселини.

    Важна информация за храненето на бебето:

    Майчината кърма е най-добрата храна за детето и кърменето е добре да продължи възможно най-дълго време. Преди употребата на мляко за кърмачета, да се направи консултация с лекар.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Стандартен разтвор: 100 ml Aptamil® 3 с Pronutra®-ADVANCE = 90 ml вода, охладена до 40оС (за предпочитане) + 3 изравнени мерителни лъжички = 273 kJ (65 kcal). 1 изравнена мерителна лъжичка = 5,0 g. Използвайте само мерителната лъжичка от опаковката. Не приготвяйте по-наситен или по-слабо концентриран разтвор от указания.

    Съвети:
    Частичното хранене с биберон е възможно да окаже неблагоприятно въздействие над процеса на кърмене и да затрудни неговото възстановяване, а бебето може да не пожелае да продължи да се кърми.
    Инструкциите за приготвяне на млякото да се спазват стриктно.
    Да не се оставя само бебето по време на хранене.
    Неправилното приготвяне и/или използване може да бъде опасно за здравето на бебето.
    Винаги да се употребява мерителната лъжичка, предоставената в опаковката. Цветът на лъжичката може да не е еднакъв в различните опаковки.
    Бебето следва винаги да бъде придържано по време на хранене.
    Да се спазва точно начинът на приготвяне и съхранение, указани върху опаковката. Пропорциите да не се променят без лекарска препоръка.
    Винаги млякото се приготвя непосредствено преди хранене. Готов разтвор от предишно хранене трябва да се изхвърли до 2 часа след приготвянето му.
    Винаги да се поддържа чиста среда при мястото на приготвяне на млякото.
    Млякото да не се затопля в микровълнова фурна. Съществува опасност от образуване на горещи точки в сместа, които могат да предизвикат изгаряне.
    Да не се замразява.

    Приготвяне на храната:

    1. Ръцете се измиват добре и се стерилизират съдовете и приборите, използвани за приготвяне на храната, като се преваряват за 10 минути.
    2. Чиста питейна вода се преварява за 10 минути и се охлажда до 40°C. Препоръчаното в упътването количество преварена и охладена вода се налива в стерилизираната бутилка / чаша за хранене.
    3. С предвидената в опаковката мерителната лъжичка се изравнява количеството мляко на прах с обратната страна на сух чист нож. Млякото на прах не се притиска, нито се препълва лъжичката.
    4. Препоръчания брой изравнени мерителни лъжички мляко на прах се прибавя в бутилката / чашата .
    5. Затваря се бутилката / чашата и се разклаща енергично около 10 секунди докато се разтвори напълно. Обикновено въртенето или разклащането на съда в кръг не е достатъчно.
    6. Млякото в бутилката / чашата се охлажда под струя течаща вода. Поставя се стерилизиран биберон на бутилката. Температурата на млякото се проверява преди хранене(37°C), чрез накапване върху вътрешната страна на китката. Бебето се храни не по-късно от 1 час след приготвяне на млякото.
    7. Бутилката / чашата, биберонът се почистват веднага след хранене.

    Да не се храни повторно с остатъка от млякото. Кутията да се съхранява плътно затворена на хладни места (< 25°C), но не в хладилник. Използвайте в рамките на 3 седмици след отварянето.

    Съхранение и употреба на млякото:

    Приготвената храна не се съхранява, поради хигиенни съображения.
    Остатъкът от млякото се изхвърля до 1 час след хранене.
    Млякото да не се затопля в микровълнова фурна поради опасност от създаване на горещи точки в сместа. Съществува опасност от изгаряне. Да не се замразява.

    Важна забележка: Кърменето е най-доброто за бебето!

    Опаковка: 400 г.

    Производител:
    Nutricia Zaklady Produkcyjne Sp. z.o.o., Полша.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *