Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    АСАМ Кройтерхоф Антицелулитен гел*250 мл

    Производител: KrauterhoF
    АСАМ Кройтерхоф Антицелулитен гел е комплекс с мощно термоактивно действие и свеж аромат на лимонова трева срещу появата на целулит.Гелът се бори с „портокаловата“ кожа. Включените активни съставки съдействат за по-гладка и стегната кожа.
    Складова единица: 40122
    11,60 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Включените активни съставки от карнитин и кофеин във висока концентрация стимулират разграждането на целулитните депа и съдействат за по-гладка и стегната кожа.

    Добавеният екстракт от розмарин (със силно антиоксидантно действие), подобрява регенерационните процеси на клетките, забързва липолитичните процеси и повишава кръвообращението, а натуралните масла и пантенола (провитамин В5) бързо хидратират и тонизират кожата.

    СЪСТАВ: AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, HYDROGENATED POLYDECENE, DlMETHICONE, CARNITINE, CAFFEINE, MENTHA PIPERITA LEAF EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL, PANTHENOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, VANILLYL BUTYL ETHER, ALCOHOL DENAT., CITRAL, GERANIOL, LINALOOL, LIMONENE, TRIDECETH-10, PHENOXYETHANOL.

    Антицелулитният гел има изразен загряващ ефект. Неговата интензивост е пряко зависима от субективните усещания, но е възможно да се дължи на недостатъчен масаж и останал продукт по повърхността на кожата. Там се намират 80% от рецепторите за топлина и недобре попил продукт би могъл да ги раздразни и да предизвика лек дискомфорт.

    Начин на употреба:
    Нанася се с енергични масажни движения веднъж дневно, най-добре вечер, върху чиста и суха кожа. Измийте ръцете след употреба. Пазете от контакт с очите.

    Опаковка: 250 мл

    Производител:
    Asam Gmbh., Германия

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Освежаващ антицелулитен гел без загряващ ефект. Съдържа комплекс от мощни активни съставки – кофеин, карнитин, креатин, екстракт от розмарин, който съдейства за намаляване на излишните мастни натрупвания, стимулира процесите на регенерация на кожата и намалява целулита. При редовна употреба кожата е много по-стегната, еластична и гладка.

    Кройтерхоф Антицелулитен гел ФРЕШ без загряващ ефект*250 мл

    Освежаващ антицелулитен гел без загряващ ефект. Съдържа комплекс от мощни активни съставки – кофеин, карнитин, креатин, екстракт от розмарин, който съдейства за намаляване на излишните мастни натрупвания, стимулира процесите на регенерация на кожата и намалява целулита. При редовна употреба кожата е много по-стегната, еластична и гладка.
    14,99 (BGN)
    Снимка на Кройтерхоф Perfect Make-up  Адаптиращ се фон дьо тен 30 мл

    Кройтерхоф Perfect Make-up Адаптиращ се фон дьо тен 30 мл

    Фон дьо тен за естествено покритие и ефект „слънчева целувка“. Коприненонежната текстура на Perfect Make-up се разнася по кожата леко и гладко, като деликатно покрива петънцата, фините линии и другите несъвършенства. Специалните цветни пигменти се сливат с индивидуалния тен на кожата. Създаденото покритие е естествено, с равен тен и матиращ финиш, без да е необходимо да се фиксира с пудра. В зависимост от нанесеното количество Perfect Make-up осигурява леко до средно или пълно покритие и кожа с безупречно сияйно излъчване.
    26,60 (BGN)
    Снимка на АСАМ КРОЙТЕРХОФ Вазелин с невен*100 мл

    АСАМ КРОЙТЕРХОФ Вазелин с невен*100 мл

    Комбиниран чист медицински вазелин и екстракт от невен във висока концентрация. Предназначен е за потребители, харесващи по-мазна текстура, която не попива изцяло, а оставя защитен филм върху кожата. Подходящ е при леки наранявания – охлузване, изгаряне, порязване, при кожни раздразнения, ухапване от насекоми, свръхсуха, напукана кожа по тялото, ръцете и лицето.
    4,90 (BGN)
    Снимка на АСАМ КРОЙТЕРХОФ КРЕМ ЗА КРАКА И СТЪПАЛА 100 мл

    АСАМ КРОЙТЕРХОФ КРЕМ ЗА КРАКА И СТЪПАЛА 100 мл

    Освежава, омекотява, възстановява комфорта. В основата на тази богата формула са екстракти от див кестен и червени лозови листа, които укрепват стените на кръвоносните съдове и неутрализират усещането за умора и тежест в краката и стъпалата. В допълнение масло от ший и алантоин подхранват кожата в дълбочина и я оставят по-мека, еластична и гладка. Лека текстура с нежен аромат. Попива бързо и не оставя следи. Без парабени!
    5,40 (BGN)