Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    АСТАРТЕ Пробиотик за жени 14 капсули

    Производител: Montavit
    Създадена специално за жени, със съдържание на 4 щама живи млечнокисели бактерии, образуващи колонии, АСТАРТЕ възстановява и поддържа баланса на вагиналната и чревната микрофлора. Вагиналната екосистема съдържа предимно млечнокисели бактерии (лактобацили). Те запазват физиологичното й pH (между 3,8 и 4,5) и така допринасят за правилния баланс в интимната област. Ако полезните бактерии липсват, могат да се появят симптоми като вагинално течение, парене, болка и сърбеж. Чревният тракт се явява като резервоар за вагиналните лактобацили.
    Складова единица: 46259
    19,55 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Астарте е хранителна добавка, създадена специално за жени, нуждаещи се от комфорт и защита. Продуктът   съдържа 4 щама живи млечнокисели бактерии, образуващи колонии. Възстановява и поддържа баланса на вагиналната и чревната микрофлора. По този начин се поддържа функцията на урогениталната система.
    Вагиналната екосистема съдържа предимно млечнокисели бактерии (лактобацили). Те запазват физиологичното й pH (между 3,8 и 4,5) и така допринасят за правилния баланс на екосистемата.
    Лактобацилите играят основна роля за поддържане на здравословен баланс на вагиналната микрофлора и за правилното функциониране на урогениталната система. Има обстоятелства, при които "добрите бактерии" могат да липсват. Това се проявява под формата на неприятно вагинално течение, парене, болка и сърбеж. Чревният тракт се явява като резервоар за вагиналните лактобацили. Тяхното приемане през устата спомага за поддържане на нормална вагинална микрофлора и предотвратява смущения във функцията на урогениталната система.
    Известно е, че за да се поддържа здрава вагиналната микрофлора, е необходимо лактобацилите да бъдат от определени щамове. Астарте има балансиран, подобен на физиологичния състав от вагинални лактобацили, които, приемани през устата, подпомагат възстановяването на вагиналната микрофлора.

    Начин на употреба: Преди хранене, приемайте по 2 капсули на ден, с чаша вода или друга течност.

    Съдържание на активните компоненти: В 2 капсули (дневна доза): 
    Фрукто-олигозахариди 168,0 мг
    Lactobacillus crispatus LBV88 2,0 милиарда CFU* / 80.0 мг
    Lactobacillus rhamnosus LBV96 2,0 милиарда CFU* / 80.0 мг
    Lactobacillus gasseri LBV150 0.6 милиарда CFU* / 24.0 мг
    Lactobacillus jensenii LVB116 0,4 милиарда CFU* / 16,00 мг
     *CFU - живи клетки на млечнокисели бактерии, образуващи колонии.

    Състав: живи млечнокисели бактерии (Lactobacillus gasseri LBV150, Lactobacillus rhamnosus LBV96, Lactobacillus jensenii, Lactobacillus crispatus); покритие на капсула - титанов диоксид, хидроксипропил-метил целулоза; фрукто-олигозахариди; противослепващи агенти - силициев диоксид, магнезиев стеарат; царевично нишесте.

    Не съдържа: соя, глутен, лактоза или други вещества с потенциално алергичен ефект.

    Хранителна стойност: За 100 гр.: За 1 капсула:
    Енергийна стойност  1561 kJ / 368 kcal 5.07 kJ / 1.19 kcal
    Мазнини

    от които наситени мастни киселини 
    1,4 гр.

    0,10 гр.


    Въглехидрати

    от които захари 
    80,1 гр.

    9,49 гр.

    0,26 гр.

    Протеини 7,6 гр.  
    Соли 95,0 мг  
    Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка и не замества разнообразното хранене. Не го използвайте, ако срокът на годност, отбелязан с EXP върху опаковката, е изтекъл.

    Съхранение: Продуктът съдържа живи млечнокисели бактерии, чувствителни на топлина. Ето защо той трябва да се държи на температура до 25 градуса, в сухи помещения, недостъпни за малки деца.

    Опаковка: 14 капсули.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *