Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  АТОМЕР СПРЕЙ ЗА НОС С МОРСКА ВОДА 150 мл

  Производител: CapeyPharma
  Атомер 150 мл е стерилен изотоничен разтвор с морска вода, който се използва за почистване, овлажняване и отпушване на носните кухини. Спреят премахва натрупания секрет, овлажнява носната лигавица и улеснява дишането. Може да се използва също и като превантивно средство против запушване на носа, причинено от външни фактори, като замърсители, прах или изсушен от климатици или отоплителни тела въздух.
  Складова единица: 47182
  9,33 (BGN)
  i h

  Спреят от серията овлажняване и грижа на Athomer е подходящ за всяка възраст. Той съдържа стерилен разтвор с морска вода, който е богат на морски минерали и микроелементи като Калций, Калий, Магнезий, Натрий и др. Athomer спрей за нос овлажняване и грижа не съдържа аерозоли и консерванти, не съдържа оцветители и алергени и не причинява пристрастяване или изменения на носната кухина.

  Athomer е стерилен изотоничен хипертоничен разтвор с морска вода, който се използва за почистване, овлажняване и отпушване на носа. Спреят премахва натрупания секрет, овлажнява носната лигавица и улеснява дишането. Може да се използва също и като превантивно средство против запушване на носа, причинено от външни фактори, като замърсители, прах или изсушен от климатици или отоплителни тела въздух. Атомер спрей за нос е произведен с вода от Егейско море, в региона на Света гора, на разстояние 5 км от брега и на дълбочина 10 метра.

  СЪСТАВ: стерилен разтвор с морска вода, който е богат на морски минерали и микроелементи като Калций, Калий, Магнезий, Натрий и др.

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Препоръчителни са минимум 4 впръсквания във всяка ноздра до четири пъти дневно. Превантивна употреба: от 1 до 2 впръсквания във всяка ноздра дневно.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *