Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    АШВАГАНДА 300 мг х 60 капсули

    Производител: Bärbel Drexel
    Висококачествен продукт, който стимулира имунитета и психическата устойчивост.Съдейства за облекчаване на симптомите на силна тревожност.Нормализира емоционалната стабилност. Оказва положително влияние върху физическото състояние.Повишава енергията и жизнеността. Помага при изтощение, вялост, нервност.Повишава концентрацията и работоспособността.
    57,35 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Екстрактът от ашваганда е добре известен в аюрведичната медицина, благодарение на хармонизиращия и балансиращ ефект. Научни изследвания са доказали ефективността му. Уникалният метод на извличане на екстракта в Ashwagandha на Bärbel Drexel позволява до 3 пъти по-висока ефективност, благодарение на високата бионаличност на активните съставки.

    Съставки: (в 1 капс.) (в дневна доза) Ашваганда 300 mg 300 mg Екстракт Ашваганда екстракт от корен (50%), екстракт от ориз, обвика на капсула: хидроксипропил метил целулоза.

    Не съдържа: Глутен, лактоза.

    Подходящ за вегани.

    Приложение: Адаптоген. Допринася за нормалното функциониране на имунната и нервна системи. Допринася за нормалното състояние на организма при стрес и напрежение.

    Забележка: Информация за диабетици: 3 g = 0.02 BE.

    Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

    Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 капсула дневно, 30 минути преди хранене с достатъчно количество вода.

    Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

    Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

    Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48 Тел: 0700 12 498 www.revita.bg; https://www.baerbel-drexel.de

    Нето тегло: 32 g

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *