Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    За съжаление този продукт вече не е наличен

    БЕЙБИКАП Спрей за премахване на млечни корички с витамин E 30 мл

    Производител: CapeyPharma
    Babycap спрей за премахване на млечни корички с витамин E. Действа непосредствено върху причинителите на млечни корички. Тройно действие на съставките- ускорява премахването на млечни корички, омекотявайки емидермиса, успокоява раздразненията, възстановявайки хидролипидната бариера на кожата. Витамин E регенерира и ускорява процеса на обновяване на кожата. 100 % натурални съставки, без консерванти, без оцветители, без парабени, неутрално pH.
    8,85 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Млечните корички при новоредените са познати още като крусти или бебешка кел. Крустите най-често се появяват около и върху фонтанелата както и по останалата част на бебешкия скалп. Те представляват люспести корички, които могат да бъдат жълтеникави, оранжеви или тъмнокафяви на цвят като с времето е възможно да станат по-твърди и одебелени. Появата на млечните корички се предизвиква от прекомерното производство на себум, отделящ се от мастните жлези на скалпа. Бебешката кел всъщност се класифицира като кожно раздразнение, а не като заболяване или здравословен проблем.

    Има случаи, когато крустите се разпространяват и извън скалпа – по веждите, челото или около ушите, а понякога бебешката кел може да е предпоставка и за поява на себореен дематит или друга екзема.

    Важно е да се знае, че млечните корички не трябва да се белят и да се правят опити за отстраняването им чрез натиск или търкане на скалпа. Това може да доведе до разраняване, кървене или инфекция на засегнатото място. За отстраняването на крустите използвайте BabyCap спрей за млечни корички, който е подходящ за бебета от първия ден.

    Чрез впръскване, нанесете върху изменената кожа на главата и деликатно втриите продукта (прилага се преди къпане на бебето), като го оставите да подейства около 5-10 минути, след което преминете към измиване както обикновено. Прилагайте до пълното елиминиране на млечните кори

    СЪСТАВ: масло от европейска маслина, скавалан и витамин E.

    НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Чрез впръскване, нанесете върху изменената кожа на главата и деликатно втрийте продукта (прилага се преди къпане на бебето), като го оставите да подейства около 5-6 минути, след което преминете към измиване както обикновено. Прилагайте до пълното елиминиране на млечните корички.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *