Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    БИОТИН Extra Strength 45 капсули WEBBER NATURALS

    Производител: WEBBER NATURALS
    Биотин Extra Strength на канадската компания Webber Naturals е висококачествен продукт спомагащ за здравето и красотата на косата, кожата и ноктите.Оказва положително влияние върху състоянието на кожата особено при хора с атопичен дерматит.Подпомага хидратацията на кожата и редуцира появата на фини линии и бръчки. Допринася за укрепване и заздравяване на нокътната плочка. Благоприятства за намаляване на косопада. Насърчава поддържането и растежа на силна, гъста и здрава коса.Спомага за метаболизма на въглехидрати, мазнини и протеини.
    21,79 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Всеки човек губи между 50 до 100 косъма всеки ден. Възобновяването на косата е нещо нормално, но когато това не се случва, тя изтънява и следва оплешивяване. Най-честият тип загуба на коса е мъжката плешивост. Смята се, че фоликулите са програмирани да спрат производството на коса, когато има високи нива на мъжки хормони. По-специално, хормона дехидротестостерон (ДХТ). Жените могат да изпитат подобен тип загуба на коса поради хормонални промени (след раждане и при менопауза) или след боледуване.

    Научни изследвания потвърждават, че приема на Биотин спомага да се намали степента на косопада и да се съкрати времето необходимо за възстановяване на нормалната гъстота на косата. Биотинът стимулира протеиновия синтез и в частност този на кератина. Увеличава скоростта на обмяната на веществата в космените фоликули и преминаването им от телогенна обратно в анагенна фаза.

    Биотинът е водоразтворим витамин, известен със способността си да спомага за здравето на косата, кожата и ноктите. Също така подпомага функционирането на потните жлези, костния мозък и нервната тъкан. Той е кофактор за химичните реакции, които се извършват в двигателя на клетката - митохондриите. Биотинът е важен витамин в производството на мастни киселини и метаболизма на хранителните вещества, също като останалите витамини от група B.

    Биотин Extra Strength на Webber Naturals не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, дрожди, глутен, соя, яйца, черупчести, риба, сол, ядки или ГМО и е подходящ за вегани и вегетарианци.

    Съставки: (в 1 капс.) дн. доза

    Биотин 10000 µg10000 µg

    Микрокристална целулоза, растителна капсула (въглехидратна гума, пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

    Не съдържа:Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, дрожди, глутен, соя, яйца, черупчести, риба, сол, ядки или ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци.

    Приложение: Допринася за нормалното състояние на косата, кожата и ноктите.

    Забележка: При бременност или кърмене се консултрайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

    Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

    Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни:По 1 капсула дневно.

    Годност и партида: Маркирани на етикета опаковката.

    Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

    Производител:Webber Naturals Pharmaceuticals LTD, Canada

    Вносител:Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48

    Тел: 0700 12 498

    www.revita.bg;

    Нето тегло:17 g

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *