Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    БИОТРЕЙД Акне Аут Окси Уош измивен гел*200 мл

    Производител: BIOTRADE
    Acne Out Oxy Wash измивен гел за нормална, комбинирана и мазна кожа, склонна към акне . Подходящ е за употреба и като гел за бръснене.
    Складова единица: 42041
    19,85 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Щадящ измивен за лице и тяло гел с млечна киселина и 99,9% чист хипербарен кислород, предназначен за нормална, комбинирана и мазна кожа, склонна към акне. Гелът отмива натрупаните замърсявания и излишния себум и почиства порите в дълбочина. Вложените молекули чист хипербарен кислород допринасят за добрия външен вид и нормалните нива на хидратация на кожата.

    Подходящ при нормална, комбинирана или мазна кожа, склонна към акне лице и тяло депилация и/или бръснене.

    Действие на Акне Аут Окси Уош измивен гел

    Нежно отстранява замърсяванията и излишния себум Подпомага естествения баланс на кожата Почиства в дълбочина и стяга порите Подобрява хидратацията и общия вид на кожата

    Активни съставки :

    Lactic acid / млечна киселина – алфа-хидрокси киселина (AHA), която ускорява процеса на излющване, ограничава развитието на бактерии и стимулира растежа на нови клетки; с хидратиращо и меко почистващо действие
    Rosa Damascena flower water / oрганична вода от Роза Дамасцена – органична тонизираща и овлажняваща розова вода от една от най-ценните ароматни рози
    Oxygen / чист кислород 99,9% – стимулира възстановяването и нормалния клетъчен метаболизъм
    Coco glycoside / био гликозид – биоразградима измивна съставка

    Начин на употреба :

    Намокрете кожата и разнесете малко количество гел с нежни масажни движения. Изплакнете обилно с вода. За оптимален ефект използвайте сутрин и вечер.

    Състав : AQUA, COCO GLUCOSIDE, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, POLYQUATERNIUM-37, OXYGEN, LACTIC ACID, PARFUM

    Опаковка : 200 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Снимка на ЖИВИ ВИТАМИНИ 680 мг капсули*30

    ЖИВИ ВИТАМИНИ 680 мг капсули*30

    LIVE VITAMINS е комплекс от жизненоважни витамини, минерали и микроелементи, който съдейства за укрепване на здравето и подсилване дейността на имунната система. Съдейства за поддържането на нормалните функции на щитовидната жлеза и мозъка. Подкрепя зрението и поддържането на нормални нива на кръвна захар и хемоглобин. Допринася за намаляването на мускулната умора и отпадналост. Активно подпомага метаболизма на хранителните вещества в организма, като осигурява нормалния растеж при децата. Подпомага здравето на косата, кожата и ноктите, както и на костите и зъбите. Оказва благоприятно въздействие върху половото здраве, особено при мъжете. Проявява антиоксидантно действие.
    18,40 (BGN) 16,56 (BGN)
    Снимка на МАГ ЛИКУИД 815 мг  20 течни сашета

    МАГ ЛИКУИД 815 мг 20 течни сашета

    Хранителна добавка, която доставя магнезий под формата на лесно усвояема органична сол магнезиев цитрат. Спомага за намаляването на стреса, умората и чувството на неразположение. Повлиява благоприятно върху качеството на съня и допринася за добрия сън. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата и нервната система. Съдейства за поддържането на добър мускулен тонус. Подходящ за хора с диабет. Може да бъде приеман по време на бременност и кърмене. Течни сашета с приятен вкус на манго и портокал.
    12,00 (BGN) 8,40 (BGN)
    Acne Out активен лосион предназначен за специална грижа при мазна и склонна към акне кожа с гнойни пъпки в областта на лицето, гърба и деколтето.

    БИОТРЕЙД Акне аут активен лосион*60 мл

    Acne Out активен лосион предназначен за специална грижа при мазна и склонна към акне кожа с гнойни пъпки в областта на лицето, гърба и деколтето.
    32,30 (BGN)
    Acne Out Hydro Active хидратиращ крем, подходящ за комбинирана, мазна и проблемна кожа, подложена на агресивно третиране със силно изсушаващи препарати против акне. Кремът не запушва порите и е идеална основа за грим.

    БИОТРЕЙД Акне Аут Хидро Актив крем*60 мл

    Acne Out Hydro Active хидратиращ крем, подходящ за комбинирана, мазна и проблемна кожа, подложена на агресивно третиране със силно изсушаващи препарати против акне. Кремът не запушва порите и е идеална основа за грим.
    23,60 (BGN)