Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    БОАРОН Шуслерова сол №11 СИЛИЦЕЯ D12 *80таблетки

    Производител: BOIRON
    СТРУКТУРА НА СЪЕДИНИТЕЛНАТА ТЪКАН, СЪДОВА СТЕНА,ИМУНИТЕТ И ХРОНИЧНИ ГНОЙНИ ПРОЦЕСИ: Изграждащ елемент на съединителната тъкан. Дефицитът на солта води до загуба на нейната структура и плътност. Важна тъканна сол за възстановяване на кожата и нейните придатъци – коса, нокти. Участва в регенерацията на кости и хрущяли. Регулира нормалното функциониране на потните жлези. Регулира проводимостта на нервите. Стимулира анализаторите и сетивните възприятия – слух, зрение. Стимулира фагоцитозата – повишава имунитета.
    Складова единица: 49235
    9,80 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Шуслеровите соли на Боарон са в ИНОВАТИВНА ЛЕКАРСТВЕНА ФОРМА – СУБЛИНГВАЛНА ТАБЛЕТКА. Поставена под езика, таблетката се разтваря лесно и много бързо се резорбира.

    Това осигурява бързо действие на лекарствения продукт.

    ИНОВАТИВНА ЛЕКАРСТВЕНА ФОРМА: Шуслеровите соли на Боарон са в картонена кутия, която съдържа 8 блистера, всеки с по 10 таблетки. Тази опаковка е съобразена с ПОВИШЕНИТЕ хигиенни изисквания в настоящата епидемиологична обстановка! Освен това е практична и лесно може да бъде навсякъде с вас в динамичното ежедневие!

    УДОБНА ОПАКОВКА: Шуслеровите соли на Боарон имат приятен вкус! Това улеснява стриктно спазване на изписания курс на лечение.

    ПРИЯТЕН ВКУС: Шуслеровите соли на Боарон са солите от СВЕТОВНИЯ ЛИДЕР в производството на хомеопатични лекарствени продукти, марка позната на българския фармацевтичен пазар вече над 25 години!

    СВЕТОВЕН ЛИДЕР В ПРОИЗВОДСТВОТО: Шуслеровите соли на Боарон не съдържат глутен. Подходящи са за хора, спазващи безглутенова диета!

    БЕЗ ГЛУТЕН: Шуслеровите соли на Боарон са подходящи за всяка възраст. При деца под 1 година таблетката се разтваря в малко вода преди прием.

    Важно: Препоръчва се консултация с лекар - хомеопат с цел индивидуализиране на лечението !

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *