Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    БОЧКО Крем при подсичане със Смрадлика 50 мл

    Производител: LAVENA
    Укрепва и защитава кожата в зоните, застрашени от подсичане, още от първия ден на бебето. Богатата на маслени компоненти формула успокоява кожата с първото нанасяне. Действа като ефективна бариера срещу замърсявания и влага. Двете важни съставки в крема – екстракт от смрадлика и цинков оксид, облекчават зачервената и раздразнена кожа и помагат за нейното бързо възстановяване.
    Складова единица: 43827
    3,75 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Активни съставки:

    Екстракт от смрадлика - смрадликата е българското откритие в козметиката. В никоя друга народна медицина тя не намира толкова много приложения. Естрактът от смрадлика има силно противовъзпалително и антиоксидантно действие. Деликатното стягащо действие върху кожата прави смрадликата много подходяща за употреба при възпаления, обриви и особено при подсичане.


    Цинков оксид- това е най-добрият помощник на всяка майка в борбата с подсечената бебешка кожа. Фините частици на това съединение не просто помагат за заздравяването на кожата, но и убиват бактериите и неутрализират лошите миризми. Любопитен е фактът, че цинковият оксид действа и като филтър, който буквално „поглъща“ ултравиолетовите лъчи на слънцето и затова се използва в много слънцезащитни продукти.

    Почистете и подсушете засегната област. Нанесете тънък слой от крема върху чистата и подсушена засегната област на кожата. Повторете при следващото измиване до пълното възстановяване на здравия вид на кожата.

    Съставки: Aqua, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Zinc Oxide, Glycerin, Ozokerite, Hydrogenated Castor Oil, Glyceryl Isostearate, Polyglyceryl-3 Oleate, Cotinus Coggygria Extract, Magnesium Sulfate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Citric Acid.

    Опаковка : 50 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *