Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    БОЧКО ОЛИО ЗА ТЯЛО ЛАВАНДУЛА 150 мл

    Производител: LAVENA
    Бебешкото олио за тяло Бочко е създадено за нежен и успокояващ бебешки масаж с екстракт от лавандула.Подхранва и поддържа влажна деликатната бебешка кожа. Вложеният екстракт от невен действа успокояващо и възстановяващо. Идеално за употреба след баня. Предпазва кожата от изсушаване.
    Складова единица: z26746
    5,10 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Активни съставки:

    Лавандулов екстракт - екстрактът от лавандула действа успокояващо, антисептично, подхранващо и стимулира регенерацията на клетките.

    Масло от маслина - действа овлажняващо, успокояващо и антиоксидантно.Маслото от маслина помага за много добра попиваемост и поносимост от кожата на козметичните продукти, в чийто състав влиза.


    Слънчогледово масло -  богато на витамин Е и ненаситени мастни киселини, слънчогледовото масло има способността да стимулира кръвообращението и да подсилва естествените защитни функции на кожата. Има и противовъзпалително действие.

    Съставки: Paraffinum Liquidum, C12-15 Alkyl Benzoate, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Lavandula Angustifolia Extract, Bisabolol, Parfum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Trimethoxybenzylidene Pentanedione.

    Изсипете малко количество върху дланта си и леко затоплете с ръце. Нанесете с нежни масажни движения върху подсушена кожа. Масажът спомага за стимулиране на кръвообращението и обмяната на веществата в клетките.

    Опаковка: 150 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *