Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    БРЕМЕННОСТ И КЪРМЕНЕ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Immunolacton е хранителна добавка за бъдещи и настоящи майки, която допринася за нормалната функция на имунната система, оптимално усвояване на желязото и неговия правилен метаболизъм.

    ИМУНОЛАКТОН 450 мг,30 капсули

    Immunolacton е хранителна добавка за бъдещи и настоящи майки, която допринася за нормалната функция на имунната система, оптимално усвояване на желязото и неговия правилен метаболизъм. Ефективната формула, на основата на лактоферин и витамини от В-група спомага за възстановяване и регулиране на оптималното равновесие на чревната микрофлора, потиска развитието на вредни бактерии в храносмилателната система. Имунолактон повлиява благоприятно при бременност и кърмене.
    22,55 (BGN)
    Снимка на ЛАКТАНА БИО 1 АДАПТИРАНО МЛЯКО 600 гр

    ЛАКТАНА БИО 1 АДАПТИРАНО МЛЯКО 600 гр

    Био мляко за кърмачета с 4 вида Бифидобактерии и DHA е подходящо да задоволи специфичните хранителни потребности на новородени. За бебта когато не са кърмени илислед прекратяване на кърменето. За новородени, които се нуждаят от дохранване. Лесносмилаемо, съдържа ценни Бифидобактерии и важни дълговерижни полиненаситени мастни киселини. LACTANA BIO 1 отговаря на най-високите изисквания по отношение на качеството съгласно най-съвременните научни познания в областта на храненето. LACTANA BIO 1 не съдържа скорбяла.
    29,90 (BGN)
    Снимка на ЛАКТАНА БИО 2 АДАПТИРАНО МЛЯКО 600 гр

    ЛАКТАНА БИО 2 АДАПТИРАНО МЛЯКО 600 гр

    Преходно био мляко с 4 вида Бифидобактерии, DHA и ALA е подходящо да задоволи специфичните хранителни потребности на кърмачета след 6-тия месец или след прекратяване на кърменето или в случай че LACTANA BIO 1 не удовлетворява вече хранителните им нужди. Прилага се само като част от разнообразен хранителен режим. Съдържа витамин А за имунната система, както и желязо за когнитивното развитие (съобразно изискванията на законодателството).
    29,90 (BGN)
    Lactil капсули улеснява кърменето чрез стимулиране действието на естрогените и пролактина, които имат съществено значение за продукцията на майчино мляко. Лактил стимулира сукането на кърмачето и придава приятен вкус на майчиното мляко. Подпомага доброто храносмилане на кърмачето и намалява подуването и образуването на газове в храносмилателния тракт. Всичко това е благодарение на съставките от анасон и копър, които съдържат Анетол.

    ЛАКТИЛ капсули*56

    Lactil капсули улеснява кърменето чрез стимулиране действието на естрогените и пролактина, които имат съществено значение за продукцията на майчино мляко. Лактил стимулира сукането на кърмачето и придава приятен вкус на майчиното мляко. Подпомага доброто храносмилане на кърмачето и намалява подуването и образуването на газове в храносмилателния тракт. Всичко това е благодарение на съставките от анасон и копър, които съдържат Анетол.
    28,70 (BGN)
    Огестан от Екофарм е продукт, съдържащ мощен комплекс от витамини, минерали и нутриенти, нужни за здравето на жените, които планират бременност, вече са бременни или кърмят.

    ОГЕСТАН за бременни и кърмещи жени капсули*30

    Огестан от Екофарм е продукт, съдържащ мощен комплекс от витамини, минерали и нутриенти, нужни за здравето на жените, които планират бременност, вече са бременни или кърмят.
    32,20 (BGN)
    Снимка на ОСАДЕНТ пилули хомеопатичен лекарствен продукт*7,5 гр

    ОСАДЕНТ пилули хомеопатичен лекарствен продукт*7,5 гр

    Осадент пилули е хомеопатичен лекарствен продукт, който облекчава всички симптоми и оплаквания при никненето на първите зъби при кърмачета, свързани с болка, повишена температура, диария, раздразнителност, болка и безсъние. Пилулите имат противовъзпалително действие и ускоряват растежа на зъбите.
    12,40 (BGN)
    Снимка на СЕЛЕН таблетки 100 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    СЕЛЕН таблетки 100 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Селенът на Natural Factors е минерална добавка, която помага за поддържане на доброто здраве на клетките. Селенът е важен антиоксидант, чиято основна функция е да инхибира окислението на мазнините. Той защитава имунната система като пречи на свободните радикали да увредят тялото. Селенът действа като антиоксидант, който помага за намаляване на вредното въздействие на свободните радикали. Антиоксидантите клинично доказано унищожават свободните радикали и помагат за предпазване на клетъчните структури в човешкото тяло. Запазването на клетъчното здраве се изследва активно поради връзката му с подобрената продължителност на живота, здравето и благосъстоянието. Предимства: мощен антиоксидантен минерал, помага за защита от свободните радикали, подпомага плодовитостта, помага за детоксикация, подпомага имунната система.
    16,10 (BGN)
    Снимка на ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА таблетки 1 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА таблетки 1 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Фолиевата киселина се използва за производство на ДНК и червени кръвни клетки, което я прави жизненоважна за нормалното развитие на плода по време на бременността. Тя подпомага функционирането на мозъка, нервната система и менталното здраве. Фолиевата киселина е необходима и за метаболизма на протеина и може да подпомогне здравето на сърдечно-съдовата система.
    9,60 (BGN)
    Фризо® 3 е мляко на прах, подходящо за деца от 1 до 3 години и е част от пълноценния и балансиран режим на хранене.

    ФРИЗО 3 АДАПТИРАНО МЛЯКО 400 гр

    Фризо® 3 е мляко на прах, подходящо за деца от 1 до 3 години и е част от пълноценния и балансиран режим на хранене. Усъвършенстваната формула на Фризо® 3 съдържа витамини, аминокиселини, минерали и мастни киселини, които спомагат за покриване на специфичните хранителни нужди на малките деца и допринасят за правилното им умствено и физическо развитие. То е богато на калций и витамин D, които са от съществено значение за здравословното развитие на костите, както и на желязо, което допринася за нормалното когнитивно развитие на децата.
    17,85 (BGN)
    Млякото на прах Фризо® 4 е подходящо за деца след 3 години и е част от пълноценния и балансиран хранителен режим.

    ФРИЗО 4 АДАПТИРАНО МЛЯКО 400 гр

    Млякото на прах Фризо® 4 е подходящо за деца след 3 години и е част от пълноценния и балансиран хранителен режим. Усъвършенстваната формула на Фризо® 4 съдържа витамини, аминокиселини, минерали и мастни киселини, които спомагат за покриване на специфичните хранителни нужди на децата и допринасят за правилното им умствено и физическо развитие. То е източник на калций, витамин D и фосфор, които са от съществено значение за здравословното развитие на костите, както и на желязо, което допринася за нормалното когнитивно развитие на децата.
    17,60 (BGN)
    Фризолак 1 е мляко на прах за здрави кърмачета на възраст от 0 до 6 месеца.

    ФРИЗОЛАК 1 АДАПТИРАНО МЛЯКО ЗА КЪРМАЧЕТА 400 гр

    Фризолак 1 е мляко на прах за здрави кърмачета на възраст от 0 до 6 месеца. То съдържа всички есенциални витамини, минерали и мастни киселини, необходими за здравото развитие на кърмачетата и отговаря на техните специфични хранителни нужди. Фризолак 1 съдържа суроватъчен протеин и казеин в съотношение 1,5.
    19,80 (BGN)
    ФРИЗОЛАК 1 ХИПОАЛЕРГЕННО е  балансирано адаптирано мляко за здрави кърмачета с повишен риск от алергия. Протеините в млякото са предварително разградени и ензимно хидролизирани, което намалява риска от появата на алергични реакции.

    ФРИЗОЛАК 1 ХИПОАЛЕРГЕННО АДАПТИРАНО МЛЯКО ЗА КЪРМАЧЕТА 400 гр

    ФРИЗОЛАК 1 ХИПОАЛЕРГЕННО е балансирано адаптирано мляко за здрави кърмачета с повишен риск от алергия. Протеините в млякото са предварително разградени и ензимно хидролизирани, което намалява риска от появата на алергични реакции.
    27,20 (BGN)
    Фризолак 2 е преходно мляко на прах за здрави кърмачета на възраст от 6 до 12 месеца. То съдържа всички есенциални витамини, минерали и мастни киселини, необходими за здравото развитие на кърмачетата и отговаря на техните специфични хранителни нужди. Фризолак 2 съдържа суроватъчен протеин и казеин в съотношение 1,23.

    ФРИЗОЛАК 2 АДАПТИРАНО МЛЯКО ЗА КЪРМАЧЕТА 6+ месеца 400 гр

    Фризолак 2 е преходно мляко на прах за здрави кърмачета на възраст от 6 до 12 месеца. То съдържа всички есенциални витамини, минерали и мастни киселини, необходими за здравото развитие на кърмачетата и отговаря на техните специфични хранителни нужди. Фризолак 2 съдържа суроватъчен протеин и казеин в съотношение 1,23.
    19,50 (BGN)
    Снимка на ФРИЗОЛАК LF АДАПТИРАНО МЛЯКО БЕЗ ЛАКТОЗА 400 гр

    ФРИЗОЛАК LF АДАПТИРАНО МЛЯКО БЕЗ ЛАКТОЗА 400 гр

    Frisolac Lactose Free е специално разтворимо мляко на прах, подходящо за кърмачета с непоносимост към лактоза. Съдържа всички важни витамини, минерали, аминокиселини и мастни киселини, необходими за здравословното развитие на кърмачетата. Отговаря на 100% на техните специфични хранителни нужди. Майчината кърма е най-добрата храна за Вашето бебе. Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете употреба на Frisolac Lactose Free. Този продукт трябва да се използва под лекарско наблюдение. Подходящ е да задоволи специфичните хранителни потребности на кърмачетата, когато те не се кърмят. След 6-месечна възраст млякото може да се използва като част от разнообразното хранене, когато бебетата вече се нуждаят и от други храни, освен мляко.
    22,60 (BGN)
    Снимка на ФРИЗОЛАК ПРЕМАТЮЪР АДАПТИРАНО МЛЯКО 400 гр

    ФРИЗОЛАК ПРЕМАТЮЪР АДАПТИРАНО МЛЯКО 400 гр

    Майчината кърма е най-добрата храна за Вашето бебе. Фризолак Прематюър е храна за диетотерапия на преждевременно родени или родени с ниско тегло кърмачета. Да се използва под лекарско наблюдение. Фризолак Прематюър е подходящ да задоволи специфичните хранителни потребности на кърмачетата, когато те не са хранени изцяло с майчина кърма. Вашият лекар ще Ви посъветва кога можете да замените Фризолак Прематюър с Фризолак 1.
    27,80 (BGN)