Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ВАГИЗАН Овлажняващи овули*16

  Производител: Queisser pharma
  Vagisan Cremolum Овлажняващи овули са базирани на крем срещу вагинална сухота, който облекчава симптомите на дискомфорт, парене и сърбеж, причинени от сухота във влагалището. Не съдържа хормони.Облекчават сухотата, сърбежа, паренето и болката.Овули на основата на крем и овлажняващи липиди.Грижат се за вагината и поддържа мекотата й.Лесни за употреба без апликатор.Съдържат млечна киселина.
  Складова единица: 50265
  17,70 (BGN)
  i h

  Vagisan Cremolum овлажняващи овули са овули, базирани на крем срещу вагинална сухота за облекчаване на симптомите на сухота, парене, сърбеж и болка, причинени от сухота във влагалището. За разлика от Vagisan овлажняващ крем, който се нанася във влагалището с апликатор, Vagisan Cremolum овлажняващи овули просто се поставят във влагалището с пръст. Топлината и влагата вътре превръщат вагиналната овула в подхранващ крем. Добавянето на буферирана млечна киселина и калциев лактат води до това, че кремът, образуващ се във влагалището, е със стойност на pH (киселинност) от около 4,5 - по този начин Vagisan Cremolum овлажняващи овули допринася за поддържането на здравословна вагинална среда.

  Състав : Калциев лактат, цетеарилов алкохол, хидрогенирани коко-глицериди, млечна киселина, PEG-20 глицерилстеарат, натриев карбомер.

  Начин на употреба : Vagisan Cremolum овлажняващи овули може да се прилага веднъж дневно или по-рядко (напр. 2-3 пъти седмично). Честотата на приложение зависи от индивидуалния дискомфорт.

  Вагиналната овули не съдържа хормони, ароматизатори и консерванти.Vagisan Cremolum Овлажняващи овули е медицинско изделие.

  Производител : Queisser pharma

  Опаковка : 16 овули

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *