Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Абофлекс Голд на Абофарма се препоръчва за хора в напреднала възраст,индивиди, подложени на тежко физическо натоварване,след интервенции на ставите и опорно-двигателния апарат, спортисти,подрастващи над 12-годишна възраст.

    АБОФЛЕКС ГОЛД*500 мл Абофарма

    Абофлекс Голд на Абофарма се препоръчва за хора в напреднала възраст,индивиди, подложени на тежко физическо натоварване,след интервенции на ставите и опорно-двигателния апарат, спортисти,подрастващи над 12-годишна възраст.
    50,65 (BGN)
    АБОФЛЕКС  е най-новият и високоефективен комбиниран продукт, който действа благоприятно на опорно-двигателния апарат.

    АБОФЛЕКС Здрави стави*500 мл Абофарма

    АБОФЛЕКС е най-новият и високоефективен комбиниран продукт, който действа благоприятно на опорно-двигателния апарат. Съчетава по оригинален начин качествата на течната форма, позволяваща оптимална усвояемост и възможност за прием на високи дневни стойности на основните съставки. Уникалното предимство на продукта е наличието на нискомолекулна хиалуронова киселина 50 kDa, разработена специално под течна форма за орален прием.
    38,95 (BGN)
    Abopholic Meta се препоръчва като добавка за намаляване риска от развитие на дефекти на невралната тръба на плода - Spina bifida, както и за подпомагане нормалното протичане на бременността.

    АБОФОЛИК МЕТА при бременност таблетки*30 Абофарма

    Abopholic Meta се препоръчва като добавка за намаляване риска от развитие на дефекти на невралната тръба на плода - Spina bifida, както и за подпомагане нормалното протичане на бременността. L-метилфолатът допринася за нормалното протичане на бременността и нормалното функциониране на нервната система. Фолатът допринася за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност, нормалния синтез на аминокиселини, нормалното кръвообразуване, нормалния метаболизъм на хомоцистеина, за нормалната функция на имунната система. Фолатът допринася за намаляване чувството на отпадналост и умора.
    12,00 (BGN)
    Снимка на АДРЕНАСЕНС капсули 460 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    АДРЕНАСЕНС капсули 460 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Формулата AdrenaSense® поддържа надбъбречните жлези, помага на тялото да се справя със стреса и да насърчава добрия сън.Помага за възстановяване след психически и физически стрес и напрежение.
    47,50 (BGN)
    Акутил спомага за поддържане на когнитивните функции, особено при възрастни хора или лица, подложени на стрес и умствено претоварване

    АКУТИЛ за памет и концентрация капсули*30

    АКУТИЛ е хранителна добавка, която съдържа омега-3 ненаситени мастни киселини,екстракт от гинко билоба, фосфатидилсерин, фолиева киселина, витамини Е и B12. Акутил спомага за поддържане на когнитивните функции, особено при възрастни хора или лица, подложени на стрес и умствено претоварване
    25,40 (BGN)
    Акутил спомага за поддържане на когнитивните функции, особено при възрастни хора или лица, подложени на стрес и умствено претоварване

    АКУТИЛ за памет и концентрация капсули*60

    АКУТИЛ е хранителна добавка, която съдържа омега-3 ненаситени мастни киселини,екстракт от гинко билоба, фосфатидилсерин, фолиева киселина, витамини Е и B12. Акутил спомага за поддържане на когнитивните функции, особено при възрастни хора или лица, подложени на стрес и умствено претоварване
    51,25 (BGN)
    Снимка на АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС Гъми желирани таблетки*60

    АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС Гъми желирани таблетки*60

    Висококачествена формула. Не съдържа желатин и глутен. Подпомага метаболизма и енергичността с градински плодове и зеленчуци. Пълен комплекс витамини от В групата. Подпомага ежедневния метаболизъм и превръщането на храните в енергия. Дъвчащи бонбони с пектин, подсладени с тапиока и изсушен сироп от тръстикова захар.
    54,55 (BGN)
    Снимка на АЛАЙВ Витамин С от  ПЛОДОВЕ(пудра) 120 грама

    АЛАЙВ Витамин С от ПЛОДОВЕ(пудра) 120 грама

    100% биологични източници на витамин С . В биологичните източници витамин С е естествена част от общия комплекс, който включва аскорбинова киселина, биофлавоноиди и кофактори, които подпомагат абсорбцията. Витамин С от хранителни източници е естествено буфериран, така че има по-малка киселинност и е по-щадящ към стомаха.
    108,00 (BGN)
    АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА  е висококачествен продукт доставящ най-необходимите витамини и минерали на детския организъм. Специално създадената за деца формула укрепва имунитета и подпомага нормалното развитие на организма.

    АЛАЙВ Желирани мултивитамини за деца таблетки*30

    АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА е висококачествен продукт доставящ най-необходимите витамини и минерали на детския организъм. Специално създадената за деца формула укрепва имунитета и подпомага нормалното развитие на организма.
    17,10 (BGN)
    Снимка на АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули*30

    АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули*30

    Alive! Immune Health е висококачествен продукт в подкрепа на имунитета. Натуралната формула съдържа витамини А, С и D, минерала цинк и екстракти от ехинацея и риган. Притежава мощни имуностимулиращи,противовъзпалителни и болкоуспокояващи действия.Спомага срещу вирусни респираторни инфекции.Допринася за намаляване риска от преминаване на вирусната респираторна инфекция в бактериална. Съдейства за улесняване извеждането на секретите.Облекчава симптомите при бронхит, възпалено гърло, кашлица с неясен произход и други състояния на дихателната система.
    38,90 (BGN)
    Снимка на АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА *90 желирани таблетки

    АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА *90 желирани таблетки

    Алайв имунна защита осигурява богата формула от витамини (витамин А,C, D,E) минерали (цинк), екстракт от черен бъз, както и патентован комплекс Orchard Fruits™ Garden Veggies™ -смес от овощни плодове( акай бери, ананас, банан, боровинка, грозде, круша, малина, нар, портокал, череша, ябълка, ягода, тиква) и градински зеленчуци ( аспержи, броколи, брюкселско зеле, грах, домат, зеле, карфиол, краставица, морков, спанак) - за максимална подкрепа на имунната система. Подсладен със сироп от органик тапиока, под формата на лесни за прием желирани таблетки.
    63,75 (BGN)
    Снимка на АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ  1040 мг ,  60 капсули

    АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ 1040 мг , 60 капсули

    Комбинирана иновативна формула, в подкрепа на косата, кожата и ноктите, съдържаща хидролизиран колаген тип I, хиалуронова киселина, плодово-зеленчуков антиоксидантен комплекс, мултивитамини, силиций и минерали, с акцент върху витамините от В-групата и специално върху биотина, който ефективно противодейства на процесите, които причиняват загуба на коса, възстановява здравината на нокътната плочка, заглажда и успокоява кожата. Осигурява съставки с висока бионаличност, които стимулират красотата по естествен начин. Дневната доза (2 софтгел капсули) съдържа патентована смес от овощни плодове и градински зеленчуци, 5000 mcg биотин, 75 mg хидролизиран колаген тип I, 30 mg хиалуронова киселина, 3 mg силиций, 13 витамина и 6 минерала. Не съдържа глутен, захар, сол, мая, пшеница, соя, млечни продукти, изкуствени оцветители и консерванти.
    38,80 (BGN)
    Снимка на АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ 390 мг, 60 желирани таблетки

    АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ 390 мг, 60 желирани таблетки

    Формулата за коса, кожа и нокти на Alive! подпомага грижата за здрави и красиви коса, кожа, нокти. В лесна за прием форма на вкусни желирани таблетки с аромат на ягода. Всяка доза от осигурява смес от витамини, плодове, зеленчуци, биотин и колаген.
    40,30 (BGN)
    Снимка на АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ 546 мг, 60 желирани таблетки

    АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ 546 мг, 60 желирани таблетки

    Премиум формула за коса, кожа и нокти от Nature’s Way. Богата комбинация от витамини (A, C, E, B7-биотин, минерали (в това число и силиций), хидролизиран колаген тип I, патентована смес от овощни плодове и градински зеленчуци Orchard Fruits™ /Garden Veggies™. Алайв коса, кожа и нокти премиум формула осигурява хранителни вещества, които са необходими за поддържане на здравословния вид на косата, кожата и ноктите. Витамин B7- биотин – широкоизвестен като „витамин за коса”, биотинът спомага за заздравяване на косата, нейния растеж, подсилване на ноктите, хидратация на кожата. Недостигът на биотин се проявява чрез изтъняване и разцепване на косата, раздразнена и суха кожа. Препоръчва се прием на биотин с хранителни добавки, тъй като локално, като съставка на кремове за лице, неговото усвояване от тялото е значително по-минимално. Силиций- силициев диоксид или минерал „красота”- независимо от начина, по който го наричаме, силицият е от изключително значение за здравата коса, еластичната кожа и твърдите нокти. Той е един от факторите за изграждане на здрава съединителна тъкан- в това число и за мускулите, сухожилията, хрущялите и костите.
    61,90 (BGN)
    Снимка на АЛАЙВ Мултивитамини  за жени  131 мг *75 ЖЕЛИРАНИ ТАБЛЕТКИ

    АЛАЙВ Мултивитамини за жени 131 мг *75 ЖЕЛИРАНИ ТАБЛЕТКИ

    Формула, специално предназначена за подкрепата на здравословното функциониране на женския организъм. Благоприяства за възстановяване на нормалното психоемоционално състояние и регенерира нервната система. Помага за подобряването на концентрацията и способността за запаметяване. Намалява умората и оптимизира нивата на енергия.
    51,80 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 182,00 (BGN)
    2 182