Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на ХЕМОФАКТОРС дъвчащи таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ХЕМОФАКТОРС дъвчащи таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    HemoFactors на Natural Factors съдържа желязо SunActive®-високо биодостъпна форма на желязо, което се абсорбира лесно и не дразни стомаха. Желязото е микроелемент, важен за хемоглобина, който пренася кислород към клетките, за производството на енергия. Допълнителният прием на желязо е препоръчителен при хора, страдащи от желязодефицитна анемия, както и за жените в детеродна възраст.
    33,10 (BGN)
    Hemferum е хранителна добавка съдържаща желязо - минерал, жизненоважен за образуването на червени кръвни клетки. Продуктът помага на организма при липса на желязо в храната, както и при загуба на минерала.

    ХЕМФЕРУМ 14 мг при липса на желязо таблетки*40

    Hemferum е хранителна добавка съдържаща желязо - минерал, жизненоважен за образуването на червени кръвни клетки. Продуктът помага на организма при липса на желязо в храната, както и при загуба на минерала.
    34,45 (BGN)
    Снимка на ХРОМ + ВАНАДИЙ капсули 125 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ХРОМ + ВАНАДИЙ капсули 125 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Клиничните изследвания показват полезното въздействие на хрома и ванадия върху метаболизма на глюкозата. Тези две вещества имат доказана способност да помогнат за балансиране нивата на кръвната захар както при високи, така и при ниски нива. Хромът е част от молекулата на глюкозния толерантен фактор, а той отговаря за регулиране на кръвната захар. При недостиг на хром хормонът инсулин не може да функционира и това става главен фактор за инсулиновата резистентност, хипергликемията, хипогликемията и глюкозурията. Ванадият е микроелемент, който се среща в различни храни и помага за балансиране нивата на кръвна захар и за инсулиновата резистентност. Предимства: балансира нивата на кръвна захар, помага за намаляване на апетита за захар, помага за поддържане на здравословно тегло.
    17,55 (BGN)
    Хромът играе ключова роля в метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините  в организма. Помага за регулиране нивата на кръвната захар при хора с диабет или глюкозна нетолерантност. Спомага за контролиране на апетита към консумиране на храни с високо съдържание на захар. Може да помогне за намаляването на повишени нива на LDL ("лошия") холестерол, като същевременно увеличава нивата на HDL ("добрия") холестерол.

    ХРОМ 200 мкг таблетки*100 Джеймисън

    Хромът играе ключова роля в метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините в организма. Помага за регулиране нивата на кръвната захар при хора с диабет или глюкозна нетолерантност. Спомага за контролиране на апетита към консумиране на храни с високо съдържание на захар. Може да помогне за намаляването на повишени нива на LDL ("лошия") холестерол, като същевременно увеличава нивата на HDL ("добрия") холестерол.
    17,40 (BGN)
    Снимка на ХРОМ ПИКОЛИНАТ таблетки 250 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ХРОМ ПИКОЛИНАТ таблетки 250 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Хром пиколинатът на Natural Factors увеличава действието на инсулина, метаболизира глюкозата и помага за поддържане на балансирани нива на кръвната захар. Много голяма част от хората в Западния свят страдат от дефицит на хром, а приемът на добавки с лесно абсорбируем хром пиколинат осигурява адекватни нива на хром, поддържа баланса на кръвната захар и намалява поривите за храна. Дефицитът на хром може да доведе до повишени нива на кръвна захар и инсулин и увеличен риск от диабет. Неадекватният прием на хром е свързан с увеличени нива на лошия холестерол и триглицеридите и намалени нива на добрия холестерол, фактори, които увеличават риска от сърдечно-съдова болест. Предимства: подобрява контрола на кръвна захар помага на тялото да метаболизира въглехидратите и мазнините помага за предотвратяване на дефицита на хром помага за намаляване на поривите за въглехидрати може да намали нивата на холестерол и триглицериди
    9,99 (BGN)
    Снимка на ЦЕНТРУМ Витамини и минерали А-Z х30 таблетки

    ЦЕНТРУМ Витамини и минерали А-Z х30 таблетки

    Комбинация от витамини и минерали, осигуряващи добър имунитет, повече енергия и по-красива кожа. Таблетките предпазват клетките от оксидативен стрес и вредното влияние на околната среда.
    18,50 (BGN)
    Снимка на ЦЕНТРУМ за жени от А до Я 30 таблетки

    ЦЕНТРУМ за жени от А до Я 30 таблетки

    Грижа за женското здраве -подпомага енергията, имунитета и обмяната на веществата. Освен това, този мултивитаминен комплекс съдържа хранителни вещества, които помагат на жените да поддържат здрав вид и съдържа високи нива на витамин Д за здрави кости. Осигурява основни хранителни вещества, които Ви донасят най-пълната гама мултивитамини за добро женско здраве.
    26,95 (BGN)
    Снимка на ЦЕНТРУМ за мъже от А до Я 30 таблетки

    ЦЕНТРУМ за мъже от А до Я 30 таблетки

    Центрум за мъже от А до Я са хранителна добавка с витамини и минерали . Създадена с подобрена формула и повече витамин Д. Съдържа магнезий и високи нива на В-витамини за осигуряване на хранителните нужди при мъжете. Добавените B-витамини (В1 , В2 , В6 , В12 ) и магнезий допринасят за нормалното протичане на метаболизма, сърдечната функция и производството на енергия, а витамините А и С, мед и цинк подпомагат нормалната функция на имунната система. Калцият, магнезият и витамин D поддържат нормалната функция на мускулите.
    21,60 (BGN)
    Снимка на ЦЕНТРУМ СИЛВЪР  за жени 50+ 30таблетки

    ЦЕНТРУМ СИЛВЪР за жени 50+ 30таблетки

    Центрум Силвър е хранителна добавка за жени 50+ с витамини и минерали. С подобрена формула и повече витамин D! Съдържа калций, желязо и високи нива на фолиева киселина за осигуряване на хранителните нужди при жените 50+. Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, благодарение на добавените В-витамини (B1, B2, B6, B12). Витамин С, селен и цинк подпомагат нормалната функция на имунната система, а Витамин В6 допринася за регулирането на хормоналната дейност. Съдържа още калций, необходим за поддържане на нормалното състояние на костите. Предлага се в опаковка от 30 таблетки.
    30,85 (BGN)
    Снимка на ЦЕНТРУМ Силвър 50+ *30таблетки

    ЦЕНТРУМ Силвър 50+ *30таблетки

    Центрум Силвър 50+ е хранителна добавка с витамини и минерали, специално създадена за мъже и жени над 50 годишна възраст, за да подпомага удовлетворяването на техните променящи се хранителни нужди. Действа, като подпомага имунитета, зрението и костите. Предлага се в опаковка от 30 таблетки.
    22,80 (BGN)
    ЦЕТЕБЕ се използва за профилактика и лечение на състояния, свързани с недостиг на витамин С, поддържане на естествената устойчивост на организма към инфекции и за намаляване на тежестта и продължителността на простудните състояния.

    ЦЕТЕБЕ 500 мг капсули*30

    ЦЕТЕБЕ се използва за профилактика и лечение на състояния, свързани с недостиг на витамин С, поддържане на естествената устойчивост на организма към инфекции и за намаляване на тежестта и продължителността на простудните състояния.Нуждите от витамин С могат да се повишат при бременност и кърмене,пушачи,възрастни над 65 години,състояния на стрес, хора страдащи от недохранване или на небалансирана диета, редовна употреба на алкохол.
    11,60 (BGN)
    ЦЕТЕБЕ се използва за профилактика и лечение на състояния, свързани с недостиг на витамин С, поддържане на естествената устойчивост на организма към инфекции и за намаляване на тежестта и продължителността на простудните състояния.

    ЦЕТЕБЕ 500 мг капсули*60

    ЦЕТЕБЕ се използва за профилактика и лечение на състояния, свързани с недостиг на витамин С, поддържане на естествената устойчивост на организма към инфекции и за намаляване на тежестта и продължителността на простудните състояния.Нуждите от витамин С могат да се повишат при бременност и кърмене,пушачи,възрастни над 65 години,състояния на стрес, хора страдащи от недохранване или на небалансирана диета, редовна употреба на алкохол.
    16,90 (BGN)
    За оптимална енергия,физически тонус и психична функция.С вкус на малина.

    ЦЕТЕБЕ АКТИВ ВИТАМИН C+ЦИНК таблетки за смучене*20

    За оптимална енергия,физически тонус и психична функция.С вкус на малина.
    11,90 (BGN)
    Витамин С, витамин D и цинк - тройна защита за имунната система.Избирайки Cetebe Тройна Защита, Вие се спирате на продукт, съдържащ специално разработена комбинация от витамини и микроелементи, осигуряваща подкрепа на имунната система, както и на други важни функции на организма.

    ЦЕТЕБЕ ТРОЙНА ЗАЩИТА капсули*60

    Витамин С, витамин D и цинк - тройна защита за имунната система.Избирайки Cetebe Тройна Защита, Вие се спирате на продукт, съдържащ специално разработена комбинация от витамини и микроелементи, осигуряваща подкрепа на имунната система, както и на други важни функции на организма.Вашият организъм не е способен самостоятелно да произвежда витамин С и цинк, затова трябва да бъде осигурен прием на достатъчно количество от двете вещества. За разлика от тях, витамин D се произвежда от кожата, при излагане на слънчева светлина. Той играе важна роля в организма и често е наричан „витаминът на слънчевата светлина".През есенно-зимните сезони и в случай, че рядко се излагате на слънчева светлина, Вие трябва да приемате достатъчно количество витамин D.
    23,70 (BGN)
    ЦИКА СКИН е хранителна добавка, съдържаща ефективна формула от хиалуронова киселина, витамини и минерали, която подпомага възстановителния процес на кожата и съдейства за поддържане на нормалното ѝ състояние и допринася за нормалното образуване на колаген.

    Цика Скин капсули*20

    ЦИКА СКИН е хранителна добавка, съдържаща ефективна формула от хиалуронова киселина, витамини и минерали, която подпомага възстановителния процес на кожата и съдейства за поддържане на нормалното ѝ състояние и допринася за нормалното образуване на колаген. Допринася за поддържането на нормалното състояние на косата и ноктите, както и за защита на клетките от оксидативен стрес.
    19,20 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 182,00 (BGN)
    2 182