Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на ВИТАМИН B12 таблетки 250 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B12 таблетки 250 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Много хора в напреднала възраст са диагностицирани с дефицит на витамин В12, ключово хранително вещество за енергийния обмен и имунната система. Той се използва за лечение на анемия и умора, а за пълноценното му използване в организма са необходими калций, витамин В6 и желязо. Витамин В12 е най-сложният витамин и е единственото естествено органично вещество, което съдържа кобалт.
    11,77 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B2 РИБОФЛАВИН таблетки 100 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B2 РИБОФЛАВИН таблетки 100 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин В2, познат още като рибофлавин е необходим за нормалната клетъчна функция и производство на енергия. В2 е важен фактор за правилното разграждане на въглехидрати, аминокиселини и мазнини, той е необходим за активиране на витамин В6 и фолиевата киселина. Експертите препоръчват приема на В6 при проблеми със зрението включително и при катаракта. В2 подпомага здравето на кожата, косата и лигавичните мембрани и предотвратява появата на мигрени и главоболие. Препоръчва се за лечение на сърповидно-клетъчна анемия.
    19,40 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B3 таблетки 100 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B3 таблетки 100 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин В3 е есенциален за метаболизма на мазнините, протеините и въглехидратите. При приема на големи количества има значителен ефект върху нивата на холестерол и може да предотврати преминаването му от черния дроб в кръвта. Ниацинът увеличава нивото на липопротеини в кръвта, познати като „добър“ холестерол и има защитно действие върху сърдечно-съдовата система, предотвратява хиперхолестеролемията и атеросклерозата. Витамин В3 влияе положително върху нервната система и увеличава енергийните нива.
    14,30 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B3 таблетки 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B3 таблетки 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин В3 има две форми – ниацин и ниацинамид. И двете притежават една и съща витаминна активност, но понякога ниацинамидът е предпочитан поради неприятният ефект от ниацина, който много хора изпитват. Реакцията се нарича „ниацинов обрив“ и причинява временно почервеняване на кожата, затопляне и гъделичкане. Освен това ниацинамидът съдържа повече триглицериди и понижава по-сериозно нивата на холестерол. За разлика от ниацина, обаче, ниацинамидът не се препоръчва при проблеми с кръвоносната система.
    21,99 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B6 20  таблетки 25 мг

    ВИТАМИН B6 20 таблетки 25 мг

    Витамин В6 Софарма таблетки съдържа активно вещество пиридоксинов хидрохлорид, който се отнася към групата на витамините и нормално се съдържа в зеленчуци, бобови и житни храни, месо, яйца. В организма пиридоксин влиза в състава на ензими, участващи в белтъчната и други видове обмяна, в синтезирането на биологично активни вещества. Пиридоксин е необходим за нормалното развитие и функциониране на нервната система и черния дроб, за формирането на еритроцитите и клетките на имунната система. Необходим е за поддържане на мускулния тонус на стомашно-чревния тракт, за нормалното функциониране на кожата и очите. Използва се: за лечение и профилактика на витамин В6 дефицитни състояния, които могат да доведат до сидеробластна анемия, неврологични нарушения, себореен дерматит, напукване на устните; при лечение с продукти, които нарушават метаболизма на витамин В6 като циклозерин (антибиотик), изониазид (противотуберкулозно лекарство), пенициламин (лекарство, потискащо имунната система); в комплексното лечение на алкохолизъм, изгаряния, метаболитни нарушения, хипертиреоидизъм (повишена функция на щитовидната жлеза), при чревни заболявания с диарична симптоматика, малабсорбционен синдром (нарушено усвояване), при пациенти на хемодиализа и след гастректомия (отстраняване на стомаха).
    2,10 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B6 ПИРИДОКСИН таблетки 100 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B6 ПИРИДОКСИН таблетки 100 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин B6 на Natural Factors подпомага развитието поддържането на костите, хрущялите, зъбите и венците. Подпомага тялото да метаболизира мазнините, протеините и въглехидратите и насърчава образуването на тъкани. Идеален за тези, които водят забързан и стресов начин на живот. Помага за облекчаване на ПМС. Подкрепа за състояния на гадене и повръщане при бременност. Предотвратява и облекчава симптомите на синдрома на карпалния тунел (изтръпване на първите три пръста на ръцете). Може да благоприятства за потисне образуването на камъни в бъбреците.
    16,80 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B6 ПИРИДОКСИН таблетки 50 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B6 ПИРИДОКСИН таблетки 50 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин В6 е известен с положителното си въздействие върху симптомите на предменструалния синдром, откъдето често е наричан „женския витамин“. Той помага при неразположения при бременност като гадене, повръщане, токсемия, гестационен диабет и вътрематочно забавяне на растежа.
    22,20 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН C + БИОФЛАВОНОИДИ TR таблетки 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН C + БИОФЛАВОНОИДИ TR таблетки 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин C с удължено освобождаване, 1000 мг хранителна добавка подходящ за вегетарианци/ вегани гарантирана чистота и биологична активност Витамин С с удължено освобождаване с цитрусови биофлавоноиди е създаден за постепенно освобождаване на хранителните вещества за период от 8 часа. Биофлавоноидите увеличават абсорбцията и действат синергично с витамин С за осигуряване на антиоксидантна защита, поддържане на здрав колаген и увеличаване на капилярната сила. Витамин С е мощен антиоксидант, който подпомага костите, хрущялите, зъбите и венците. Той помага за защита на клетките срещу вредното въздействие на свободните радикали и дефицита на витамин С в ежедневната диета и подпомагане на здравословния растеж на клетките.
    23,50 (BGN)
    Снимка на Витамин C + Цинк 60 желирани таблетки

    Витамин C + Цинк 60 желирани таблетки

    Immun Soft Gums™ mit Vitamin C und Zink,Хранителна добавка, 60 желирани таблетки за по-силен имунитет.Immun Soft Gums™ mit Vitamin C und Zink на немската компания Bärbel Drexel е висококачествен продукт спомагащ за поддържане нормалната функция на имунната система.Натуралният състав на Immun Soft Gums™ улеснява възстановяването на защитните сили на организма. А витамин С и цинк играят важна роля в профилактиката и терапията на вирусни и бактериални инфекции.
    46,99 (BGN)
    Витамин Ц допринася за нормалното функциониране на имунната система и защита на клетките от оксидативен стрес.  Известно е също, че подпомага нормалното функциониране на нервната система, психиката, намаляване на умората и неразположението. Спомага за нормалното образуване на колаген. За нормалната функция на костите, зъбите и мускулите.

    ВИТАМИН C 500 мг ликуид сашета за директен прием*20

    Витамин Ц допринася за нормалното функциониране на имунната система и защита на клетките от оксидативен стрес. Известно е също, че подпомага нормалното функциониране на нервната система, психиката, намаляване на умората и неразположението. Спомага за нормалното образуване на колаген. За нормалната функция на костите, зъбите и мускулите.
    10,99 (BGN)
    Снимка на Витамин C 500 мг,300 дъвчащи таблетки WEBBER NATURALS

    Витамин C 500 мг,300 дъвчащи таблетки WEBBER NATURALS

    Витамин С на канадската компания Webber Naturals е първокласен, естествен продукт допринасящ за поддържане на имунното здраве, костите, хрущялите, зъбите и венците.Подпомага поддържането на здрави кости, хрущяли, зъби и венци.Спомага за укрепване на имунната система. Съдейства за подобряване на жизнеността и енергията. Притежава мощен антиоксидантен ефект.Допринася за поддържане на съединителната тъкан.
    86,99 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН C КРИСТАЛИ 1000 мг пудра * 125 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН C КРИСТАЛИ 1000 мг пудра * 125 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин C аскорбинова киселина, която е под формата на пудра. Много подходящ при неудобство за прием под формата на капсули и таблетки. Осигурява осезаемо действие, благодарение на бързото си разтваряне във всяка напитка и максимална абсорбция от организма. В 1/8 ч.л. се съдържа 500 мг. Витамин C. Действие: Спомага за укрепването на имунната система, устойчивостта срещу грип и настинка; Благоприятства за противодействие на процесите на стареене, защото е силен антиоксидант; Насърчава образуването на колаген, който е така важен за възстановяването на кожата при наранявания; В помощ за здравето на костите, хрущялите, венците и зъбите; Подпомага за нормалната циркулация на кръвта и така редуцира риска от разширени вени.
    37,10 (BGN)
    Vitamin C Naturcomplex е 100% натурален продукт, който осигурява препоръчаната дневна доза от витамин C, заедно с другите вещества, естествено присъстващи в екстракта на ацерола, които допринасят за идеална бионаличност на витамин C и допълват антиоксидантните му свойства.

    ВИТАМИН C НАТУРКОМПЛЕКС сашета*20

    Витамин C Натуркомплекс е първият 100% натурален витамин С - уникална формула на пазара, доминиран от синтетични продукти. Молекулният комплекс, съдържащ се във Витамин C Натуркомплекс, защитава витамин С от окисляване. Vitamin C Naturcomplex е 100% натурален продукт, който осигурява препоръчаната дневна доза от витамин C, заедно с другите вещества, естествено присъстващи в екстракта на ацерола, които допринасят за идеална бионаличност на витамин C и допълват антиоксидантните му свойства.
    30,90 (BGN)
    Витамин С + Портокал / Vitamin C + Orange в дъвчаща форма е мощен антиоксидант, който подсилва имунната система, помага за премахването на токсините и ускорява растежа и възстановяването на клетките. Спомага също за здрави зъби, кости, венци и е полезен при настинка.

    Витамин C ПОРТОКАЛ дъвчащи таблетки*100+20 подарък Джеймисън

    Витамин С + Портокал / Vitamin C + Orange в дъвчаща форма е мощен антиоксидант, който подсилва имунната система, помага за премахването на токсините и ускорява растежа и възстановяването на клетките. Спомага също за здрави зъби, кости, венци и е полезен при настинка.
    32,45 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН C С ГОРСКИ ПЛОД дъвчащи таблетки 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН C С ГОРСКИ ПЛОД дъвчащи таблетки 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Вкусният витамин С в дъвчаща форма е с естествен плодов аромат. Витамин С е важен антиоксидант, който помага за предпазване на тялото от замърсителите на средата и компенсира недостатъчния му прием в ежедневното меню.
    31,25 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 182,00 (BGN)
    2 182