Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ВИТАМИН Д-НАТУРАЛЕН ВИТАМИН Д3 400 UI таблетки*90 Джеймисън

  Производител: JAMIESON
  Витамин Д / Vitamin D регулира нивата на калций в организма, което е от важно значение за изграждането и поддържането на здрави кости и зъби. Научни изследвания показват, че Витамин Д подпомага здравето на сърцето и може да помогне в превенцията на настинка и грип. Последните изследователски проучвания показват също, че Витамин Д може да намали риска от някои видове рак.
  Складова единица: z47172
  11,65 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  ВИТАМИН Д / VITAMIN D таблетки на водещата канадска фирма за натурални хранителни добавки, Jamieson, е подходящ продукт за прием от всички над 3 годишна възраст. Витамин Д таблетки на Jamieson не съдържат сол, захар, глутен или лактоза. Също така, в продукта няма добавени оцветители, овкусители и консерванти.

  Всяка таблетка съдържа:
  Витамин D3 (Cholecalciferol) ................ 10 μg / 400 IU
  Съдържа още: емулгатор: целулоза, втвърдител: дикалциев фосфат, антислепващ агент: растителен магнезиев стеарат.
  Не съдържа: сол, глутен, лактоза, изкуствени оцветители, аромати или консерванти.

  За възрастни: 1 таблетка дневно.

  Само най-чистият витамин Д обещава добро здраве. Поради това, висококачествените хранителни добавки на Jamieson използват само Quali-D, който е най-чистият Витамин Д3 в света и неговото качество може да бъде проследено от първата до последната стъпка в производствения процес. Quali-D се добива от изключително чист ланолин - богат, изобилен и възобновим източник на Витамин Д. Ланолинът, от своя страна, се извлича от напоена със слънце вълна на овце, живеещи във високите части на Австралия и Нова Зеландия. В последствие, той преминава през модерен и висоскотехнологичен процес на обработка във Франция, при който се получава изключително чист и с фармацевтично качество Витамин Д3 - същата форма на Витамин Д, която се синтезира в човешкото тяло по естествен път при излагане на кожата на слънчева светлина.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *