Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    За съжаление този продукт вече не е наличен

    ВИТАМИН C 40 таблетки 100 мг

    Производител: Sopharma
    Витамин С е витамин, който е изключително важен и необходим за нормалния растеж и развитие на организма. Човешкият организъм не произвежда сам витамин С, затова трябва ежедневно да се набавя с храната и добавки към храната.Укрепва имунната система. Подпомага възстановителните сили на организма. Засилва антиоксидантната защита.
    Складова единица: z44911
    2,10 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Витамин С се препоръчва при:

    Повишен риск от вирусни и бактериални инфекции
    Понижен имунитет
    Недохранване, диети, недостиг на витамин С
    Физически и психически натоварвания, стрес
    Употреба на алкохол и цигари, употреба на противозачатъчни и др.
    Ежедневно, за увеличаване общия тонус на организма
    Всяка таблетка съдържа 100 мг аскорбинова киселина.
    Пълнители: микрокристална целулоза, хипромелоза, антислепващ агент - стеаринова киселина, поливинил алкохол, полиетиленгликол, талк, оцветители - титанов диоксид - Е171, рибофлавин, Е101.

    Продуктът съдържа само натурални оцветители!

    Прием: От 1 до 6 таблетки дневно.

    Опаковка: 40 таблетки.

    Производител: "Софарма", България.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Олинт Хидра e лекарствен продукт без лекарско предписание за възрастни и деца над 6 години. За намаляване отока на носната лигавица при остра хрема, пристъпи на обилен носен секрет, алергична хрема, остри синуити. Отпушва носа и синусите, овлажнява и защитава лигавицата на носа.

    ОЛИНТ ХИДРА 0.1%*10 мл

    Олинт Хидра e лекарствен продукт без лекарско предписание за възрастни и деца над 6 години. За намаляване отока на носната лигавица при остра хрема, пристъпи на обилен носен секрет, алергична хрема, остри синуити. Отпушва носа и синусите, овлажнява и защитава лигавицата на носа.
    11,20 (BGN)
    Витамин Е е мастноразтворим витамин, който е известен с изключително мощния си антиоксидантен ефект. Също така има участие в развитието на клетките и в синтеза на белтъците и хемоглобина.

    ВИТАМИН Е 100 мг капсули*60

    Витамин Е е мастноразтворим витамин, който е известен с изключително мощния си антиоксидантен ефект. Също така има участие в развитието на клетките и в синтеза на белтъците и хемоглобина. Подпомага репродуктивното здраве и оказва благоприятно въздействие върху организма по време на бременност. Положително влияе по време на овулация при жените. Предпазва кожата от стареене, изглажда бръчките и предотвратява от преждевремнна поява на нови. Дефицитът на витамин Е в организма може да доведе до възникване на анемия.
    7,60 (BGN)
    Витамин А е мастноразтворим витамин, който е изключително важен за човешкия организъм. Набавянето на достатъчни количества стимулира имунната система и усилва съпротивителните сили на организма срещу вируси и бактерии.

    ВИТАМИН А 3330 IU капсули*60

    Витамин А е мастноразтворим витамин, който е изключително важен за човешкия организъм. Набавянето на достатъчни количества стимулира имунната система и усилва съпротивителните сили на организма срещу вируси и бактерии. Той е много важен за физически активните хора, защото помага по-бързо да се преодолее натрупаната умора. Допринася за правилно развитие на костите, зъбите и венците. Благоприятно действа на зрението и помага за по-лесна адаптация при преминаване от тъмно към по-светло и обратно
    6,60 (BGN)
    Система от 2 броя тестове: ранен (тест 1) и точен (тест 2) отговор.  Разработени по специална технология RCI (Rapid Chromatographic Immunoassay). Гарантират 99.9% точност.

    Be.live pro Система тестове за бременност -2 броя

    Система от 2 броя тестове: ранен (тест 1) и точен (тест 2) отговор. Разработени по специална технология RCI (Rapid Chromatographic Immunoassay). Гарантират 99.9% точност. Приложими по всяко време на денонощието. Притежават маркер за контролната линия, който показва точно къде трябва да се появи тя, за да е валиден резултатът. Практични за употреба, без необходимост от чашка или пипета. Предназначени за външна употреба и самостоятелно тестване.
    11,90 (BGN)