Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ВОДА ЗА УСТА С РАТАНИЯ 300 мл

    Производител: Bärbel Drexel
    Ratanhia Mundspülung на немската компания Bärbel Drexel е висококачествена билкова вода за уста, която осигурява пълноценна грижа за венците.Този природен продукт освежава дъха за дълго време и поддържа естествения баланс на устната флора. А специалната смес от натурални етерични масла има антибактериален и противовъзпалителен ефект.
    30,43 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Какво да очаквате от Ratanhia Mundspülung?
    * Освежава дъха за дълго време и поддържа нормалните нива на оралната микрофлора;
    * Екстрактите от корен на ратания и мента имат укрепващо действие върху венците, помагайки за предотвратяване на кървенето;
    * Потиска растежа на болестотворните бактериални, гъбични и вирусни видове, благодарение на естествените етерични масла със силен антибактериален и противовъзпалителен ефект, които съдържа;
    * Намалява риска от развитие на гингивит и пародонтит, спомагайки за предотвратяване на възпаленията.

    Разработването на водата за уста Ratanhia Mundspülung се основава на многогодишни натуропатични знания. Този висококачествен продукт предлага изключителна грижа за устната кухина по един нежен, но ефикасен начин.

    Екстрактът от корен от ратания съдържа много ценни танини - катехини и неолигани, известни със стягащите си свойства, които подпомагат лечебния процес в случай на възпаление.

    Брезовата захар, наричана още ксилитол е междинен продукт при разграждането на въглехидратите, предимно в черния дроб. Подслаждащата й сила е сравнима с тази на захарта, без обаче да има нейното вредно въздействие върху зъбите.
    В началото на 70-те години на миналия век са открити редуциращите кариеса свойства на брезовата захар. В университета в Турку (Финландия) са проведени две клинични проучвания между 1972 и 1975 г., които показват значително намаляване на кариесите. Установено е, че ксилитолът стимулира производството на специфични комплекси от слюнка, калций и протеини, които насърчават реминерализацията на зъбите.

    Съставки: Вода, алкохол, глицерин, ксилитол, ратания екстракт от корен, масло от лютива мента /Mentha Piperita/, масло от портокалова кора /Citrus Aurantium Dulcis/, масло от екстракт от лист на мента /Mentha Viridis/, масло от лист на евкалипт /Eucalyptus Globulus/, масло от цвят на карамфил /Caryophyllus/, масло от лист на карамфил /Caryophyllus/, масло от градински чай, масло от хвойна /Juniperus communis/ , масло от резене /Foeniculum Vulgare/, масло от кора на канела /Zeylanicum/, масло от мащерка /Thymus Serpyllum/, масло от кора на лимон, масло от лавандула /Lavandula Angustifolia/,коко-глюкозиди (от кокосов орех), съставни части от натурални есенциални масла (лимонен, еугенол, линалол).
    Съдържа: Алкохол (винен спирт).
    Не съдържа:Животински продукти и не е тестван върху животни, без парабени, синтетични консерванти, без емулгатори PEG и PPG, без силикони и парникови газове, без синтетични аромати и оцветители, без микропластика или генетична технология!
    Приложение: Притежава антибактериален и противовъзпалителен ефект.Защитава венците. Освежава дъха и поддържа естествения баланс на устната флора. Изключително подходящ при кървящи и възпалени венци. Подходящ за ежедневна употреба при възрастни.
    Не е подходящ за деца.
    Инструкции за употреба: Moже да използвате 2 пъти дневно. След измиване на зъбите направете гаргара с 1 супена лъжица или 1 мерителна капачка (неразреден разтвор) за около 30 секунди и изплюйте. Не поглъщайте. Не изплаквайте.
    Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.
    Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.
    Производител: Bärbel Drexem GmbH, Германия
    Вносител: Гео Нутришън ООД, гр. Пловдив, бул. Източен 48
    Тел: 0700 12 498
    www.revita.bg; https://www.baerbel-drexel.de
    Нето тегло: 300 ml

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *