Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ВСИЧКИ ПРОДУКТИ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на ГОТУ КОЛА (билка)  475 мг,180 капсули

    ГОТУ КОЛА (билка) 475 мг,180 капсули

    Готу кола (Centella asiatica) се използва в Индия за дълголетие и жизненост подобно на използвания в Китай женшен. Готу кола не съдържа кофеин. Нашата готу кола билка е внимателно тествана и произведена според стандартите за сертифицирано качество. Висококачествен билков продукт, дълголетие и жизненост.
    44,90 (BGN)
    Д-Абовит Витамин Д3 допринася за нормалното функциониране на имунната система и мускулите. Допринася още за поддържане на нормална концентрация на калций в кръвта, нормалното усвояване/използване на калций и фосфор/ и участва и в процеса на делене на клетките.

    Д-Абовит Витамин Д3 Спрей*25 мл Абофарма

    Хормоналната активност на витамин D е многостранна и се състои в поддържане нормалното състояние на костите и зъбите.Д-Абовит Витамин Д3 допринася за нормалното функциониране на имунната система и мускулите. Допринася още за поддържане на нормална концентрация на калций в кръвта, нормалното усвояване/използване на калций и фосфор/ и участва и в процеса на делене на клетките.
    14,70 (BGN)
    Дефиброзамин подпомага естествените възстановителни сили на организма. Подкрепя нормалните процеси в съединителната тъкан. Благоприятства нормалния кръвен и лимфен поток и капилярна пропускливост. Способства нормалната физиологична проходимост на кръвоносните съдове.

    ДЕФИБРОЗАМИН 425 мг капсули*30

    Дефиброзамин подпомага естествените възстановителни сили на организма. Подкрепя нормалните процеси в съединителната тъкан. Благоприятства нормалния кръвен и лимфен поток и капилярна пропускливост. Способства нормалната физиологична проходимост на кръвоносните съдове. Благоприятства дейността на щитовидната жлеза и другите ендокринни органи. Подкрепя долните и горни дихателни пътища. Благоприятства нормалното състояние на опорно–двигателния апарат.
    21,90 (BGN)
    Снимка на ДЖИНДЖИФИЛ (корен) 550 мг *100капсули

    ДЖИНДЖИФИЛ (корен) 550 мг *100капсули

    Коренът от джинджифил (Zingiber officinale) има гарантирано съдържание от 1.3% есенциални масла за успокояване на стомашния дискомфорт свързан с пътуването и стимулира храносмилането за осигуряване на стомашно-чревен комфорт. Нашият корен от джинджифил е внимателно тестван и произведен според стандартите за сертифицирано качество. Висококачествен билков продукт. Успокоява храносмилането. Сертифицирани 550 мг. Хранителна добавка.
    20,80 (BGN)
    Допелхерц Витамини А-Я с Омега 3 съдържат всички важни витамини, минерали и микроелементи. Добавен е лутеин и ОМЕГА-3 ненаситени мастни киселини. Допринасят за намаляване чувството на отпадналост, умора и подпомагат съпротивителните сили на организма.

    Допелхерц актив Витамини А-Я + Омега-3 капсули*30

    Допелхерц актив Витамини А-Я + Омега-3 е специална формула, създадена в подкрепа на сърцето, мозъка и зрението. Съдържа всички важни витамини, минерали и микроелементи, с добавен ЛУТЕИН и ОМЕГА-3 мастни киселини. Допринасят за намаляване чувството на отпадналост, умора и подпомагат съпротивителните сили на организма.
    15,20 (BGN) 12,92 (BGN)
    Допелхерц Витамини А-Я ДЕПО  таблетки са комбинация от 24 витамина, минерала и микроелемента за подпомагане на съпротивителните сили на организма. Подходящи при небалансирана диета, тютюнопушене и стрес. Под формата на ДЕПО таблетка с удължено освобождаване на съставките.

    Допелхерц актив Витамини А-Я ДЕПО таблетки*30

    Допелхерц Витамини А-Я ДЕПО таблетки са комбинация от 24 витамина, минерала и микроелемента за подпомагане на съпротивителните сили на организма. Подходящи при небалансирана диета, тютюнопушене и стрес. Под формата на ДЕПО таблетка с удължено освобождаване на съставките.
    12,50 (BGN) 10,63 (BGN)
    Сиропът Допелхерц актив Витамини А-Я за Деца е с приятен плодов вкус от пълноценна комбинация от витамини и минерали, създадена за деца в периода на растеж и в подкрепа на имунитета. Подпомага здравословния растеж и развитие при децата.

    Допелхерц актив Витамини А-Я за деца*150 мл

    Сиропът Допелхерц актив Витамини А-Я за Деца е с приятен плодов вкус от пълноценна комбинация от витамини и минерали, създадена за деца в периода на растеж и в подкрепа на имунитета. Подпомага здравословния растеж и развитие при децата.
    11,30 (BGN) 9,61 (BGN)
    Допелхерц актив Имуноактив + Ехинацея ДЕПО е специално разработена комбинация за силен имунитет. Съдържа 25 mg изсушен пресован сок от ехинацея, 5 специално подбрани витамина (A, C, D, B6, B12) и 3 микроелемента (цинк, желязо, селен), които допринасят за нормалното функциониране на имунната система. ДЕПО таблетка с удължено освобождаване на съставките.

    Допелхерц актив Имуноактив + Ехинацея ДЕПО таблетки*30

    Допелхерц актив Имуноактив + Ехинацея ДЕПО е специално разработена комбинация за силен имунитет. Допелхерц® актив Имуноактив + Ехинацея съдържа 25 mg изсушен пресован сок от ехинацея, 5 специално подбрани витамина (A, C, D, B6, B12) и 3 микроелемента (цинк, желязо, селен), които допринасят за нормалното функциониране на имунната система. ДЕПО таблетка с удължено освобождаване на съставките.
    11,60 (BGN)
    Допелхерц актив Лакто-Про Пробиотик спомага за регулиране и поддържане на чревната флора. Съдържа 4 милиарда млечнокисели бактерии и бифидобактерии (5 щама) от видовете Lactobacillus и Bifidobacterium, Витамин В2 - за поддържане на нормално състояние на епитела вкл. и на лигавицата на червата и Витамин В6 - за нормална функция на имунната система.

    Допелхерц актив Лакто-Про Пробиотик капсули*20

    Допелхерц актив Лакто-Про Пробиотик спомага за регулиране и поддържане на чревната флора. Съдържа 4 милиарда млечнокисели бактерии и бифидобактерии (5 щама) от видовете Lactobacillus и Bifidobacterium, Витамин В2 - за поддържане на нормално състояние на епитела вкл. и на лигавицата на червата и Витамин В6 - за нормална функция на имунната система. Стомашно-устойчиви капсули, подходящи за вегетарианци.
    12,50 (BGN)
    ПРОМО ОПАКОВКА 36 ФЛАКОНА - САМО СЕГА!

    Допелхерц систем Колаген 11.000 *30+6 флакона

    ПРОМО ОПАКОВКА 36 ФЛАКОНА - САМО СЕГА! Висока доза течен колаген. Биологично активни пептиди - висока усвояемост и ефективност.Съдържа хондроитин, витамини С и D, микроелементи мед и селен, които повишават ефективността му.Високи стандарти за чистота. Немско качество. Директен и удобен прием
    60,95 (BGN)
    Висока доза хидролизиран течен колаген - 11 000 mg с добавени хондроитин, селен, витамини С и D. За нормалната функция на ставния хрущял и костите; за самостоятелното образуване на колаген от организма. Директен прием навсякъде и по всяко време без вода .

    Допелхерц систем Колаген 11.000 Куркума + Джинджифил *30 флакона

    Висока доза хидролизиран течен колаген - 11 000 mg с добавени хондроитин, селен, витамини С и D. За нормалната функция на ставния хрущял и костите; за самостоятелното образуване на колаген от организма. Директен прием навсякъде и по всяко време без вода .Отличен с приз "Хранителна добавка на годината" от Български Фармацевтичен Съюз**.
    66,40 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® aктив Актив Мама *30 капсули

    Допелхерц® aктив Актив Мама *30 капсули

    Допелхерц® aктив Актив Мама покрива повишените нужди от витамини, минерали и микроелементи на бъдещите майки, бременните и кърмещите жени. Продукът е с високо съдържание на омега-3 киселини, важни за сърцето, мозъка и зрението на плода и кърмачето, също така не съдържа лактоза и глутен. С купуването на този продукт вие подпомагате деца в нужда!
    12,70 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® aктив Имуно за деца *30 капсули

    Допелхерц® aктив Имуно за деца *30 капсули

    Допелхерц® aктив Имуно за деца съдържа масло от черен кимион, витамини и цинк, които подпомагат съпротивителните сили на организма. Подходящи за подкрепа на имунната система, за здравето на костите и мускулите и за подобряване на зрението.
    10,20 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® актив B-Комплекс ДЕПО *30таблетки

    Допелхерц® актив B-Комплекс ДЕПО *30таблетки

    Допелхерц® актив B-Комплекс ДЕПО съдържа всички важни В витамини, които подпомагат нормалната функция на нервната система. Допринася за производството на енергия в клетките, за това е подходящ при умора и отпадналост.
    6,85 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® актив Актив Мено + Хиалуронова киселина*30 таблетки

    Допелхерц® актив Актив Мено + Хиалуронова киселина*30 таблетки

    Допелхерц® Актив Мено + Хиалуронова киселина - специално подбрана комбинация от съставки за дамите в менопауза. Това е продукт на база на растителни екстракти и не съдържа хормони. Съставен е от природни фитоестрогени, калций и витамини и хиалуронова киселина за по-добра хидратация и еластичност на кожата. Укрепва нервната и сърдечно-съдовата система, както и облекчава съпътстващите симтоми на менопаузата.
    15,10 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 185,00 (BGN)
    2 185