Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ГИНЕКСИД ИНТИМНА ИЗМИВАЩА ПЯНА 150 мл

    Производител: NATURPHARMA
    Гинексид почистваща пяна с 4.5 pH е предназначена за ежедневна интимна хигиена. Благодарение на своята формула, без агресивни повърхностно активни вещества, има нежно почистващо действие и е подходяща за продължителна употреба. Хигиенно-козметичната добавка, която е полезна във всички случаи на повишен риск от раздразнение (басейни, гимнастически салони, плажове, носене на изкуствени или тесни дрехи, употребата на тампони и превръзки, полов акт), в определени периоди от живота на жената (бременност, след раждане, менструален цикъл) или при пред и следоперативна профилактика при гинекологични операции.
    Складова единица: 40425
    24,50 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАНА !

    ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА: Разклатете добре преди употреба и задръжте флакона в изправено положение докато пръскате. Почистете външната генитална лигавица и отмийте с вода.

    ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ: Внимание. Контейнер под налягане: може да избухне при нагряване. Дръжте далеч от топлина, нагрети повърхности, искри, открит пламък и други запалителни източници. Не пушете. Да не се пробива и изгаря дори и след употреба. Да се предпазва от слънчева светлина. Да не се излага на температури надвишаващи 50 °С/122 °F. Да се държи далеч от деца. 7 тегловни процента от съдържанието са възпламеними. Да се избягва контакт с очите. Да не се поглъща.

    СЪСТАВКИ:  AQUA, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, BUTANE, AMMONIUM LAURYL SULFATE, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER WATER, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF WATER, ISOBUTANE, PROPANE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LACTIC ACID, UNDECYLENAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-12 DIMETHICONE, PARFUM, MENTHOL POLYQUATERNIUM-44, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, MELALEUCA ALTERNIFOUA LEAF OIL, LIMONENE

    ОПАКОВКА: 150 ml.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Нубит подпомага нормалното функциониране на периферната нервна система. Има специфичен състав водещ до ендогенно активиране на възстановителните процеси на периферните нерви. Подпомага възстановяването на миелиновата обвивка и мембраната на аксона като се подобрява нервната проводимост.

    НУБИТ двуслойни таблетки*30

    Nubit (Нубит) е хранителна добавка с високи дози нуклеотиди (Уридин-5-монофосфат и Цитидин-5-монофосфат). Съдържа витамини B1 и B12, които допринасят за нормалното функциониране на нервната система. Нубит подпомага нормалното функциониране на периферната нервна система. Има специфичен състав водещ до ендогенно активиране на възстановителните процеси на периферните нерви. Подпомага възстановяването на миелиновата обвивка и мембраната на аксона като се подобрява нервната проводимост.
    32,99 (BGN)
    L-КАРНИТИН 1500 ускорява енергийния метаболизъм и изгарянето на калории. Повишава мускулната сила и издръжливост. Подпомага сърцето и сърдечносъдовата система.

    L-КАРНИТИН 1500 ликуид сашета*20

    L-КАРНИТИН 1500 ускорява енергийния метаболизъм и изгарянето на калории. Повишава мускулната сила и издръжливост. Подпомага сърцето и сърдечносъдовата система.
    16,90 (BGN)