Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ГинкоПрим МАКС 120 мг таблетки 60+20

    Производител: WALMARK
    МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ ЗА ПАМЕТ И КРЪВООРОСЯВАНЕ.Гинко билоба и цинк за добра памет и концентрация, обогатен с магнезий.Подкрепя нормалното кръвооросяване, подходящ при студени крайници и шум в ушите.
    Складова единица: 42975
    41,80 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    GinkoPrim® Max 120 е нова, високо концентрирана формула със стандартизиран екстракт от гинко билоба, магнезий цинк. Стандартизираният екстракт от гинко билоба в GinkoPrim® Max 120 гарантира точно съдържание на активните съставки (флавонгликозиди и терпенолактони), които имат уникални биологични свойства. Магнезият съдейства за нормалната психична функция, намаляване чувството за отпадналост и умора, а включеният цинк допринася за нормалната когнитивна функция. GinkoPrim® Max 120 е особено подходящ за поддържане на умствената дейност, по-активен и бърз мисловен процес. Антиоксидантните свойства на включените субстанции оказват благоприятно въздействие при процесите на стареене на мозъка и клетките.

    ДЕЙСТВИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ

    Гинко билоба
    Гинко билоба е най-старият известен дървесен вид в света. Във фармакологията се използва екстрактът от неговите листа. В гинко билобата се съдържат флавоноиди, терпеноиди и билобалиди с невро-, съдопротективни, и радикал обезвреждащи свойства. Те оказват благоприятното влияние при проблеми с паметта, концентрацията и мисловната дейност.

    Стандартизираният екстракт от гинко билоба в ГинкоПрим MAX 120 гарантира оптимално съдържание на активните съставки (24 % гинкофлавон гликозиди и 6 % терпенолактони). Те спомагат за кръвооросяването на тъканите, а по този начин и храненето на отделните органи в човешкото тяло. В най-голяма степен този ефект се наблюдава по отношение на мозъка и крайниците.

    Магнезий
    Магнезият е един от най-важните микроелементи – отговорен е за повече от 300 биохимични реакции в човешкото тяло.Магнезиевият дефицит се изразява в нервност, липса на концентрация и лесна уморяемост. Включената оптимална дневна доза магнезий в ГинкоПрим MAX 120 допринася за поддържането на нормална психична функция и намаляване чувството на отпадналост.

    Цинк
    Цинкът е незаменим микроелемент, който допринася за нормалната когнитивна функция. Цинкът е изключително важен за още редица процеси в нашето тяло – той подпомага имунната система, важен е за метаболизма на протеините, въглехидратите и липидите, като освен това допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.

    СЪСТАВ: в 1 таблетка:
    Гинко билоба екстракт 120mg (стандартизиран за съдържание на гинко флавон гликозиди 24 %, терпенолактони 6 %), магнезий 150mg, цинк 15mg.

    ОПАКОВКА : 60+20 подарък

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ:

    Указание за прием: 1 таблетка дневно след хранене. С цел постигане на оптимален ефект препоръчваме GinkoPrim® Max 120 да се приема в продължение на 2-3 месеца. Продуктът може да се приема и по-продължително време. Моля, консултирайте се с Вашия лекуващ лекар.

    Предупреждение: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка не е заместител на разнообразнотo хранене. Не е подходящ за бременни, кърмещи жени и деца. В случай на нарушено кръвосъсирване, моля консултирайте се с лекуващия Ви лекар, преди прием. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се съхранява на сухо и тъмно място при температура под 25 °C.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *