Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ГинкоПрим 60 мг таблетки*60

    Производител: WALMARK
    За по-добра памет и концентрация! Гинко билоба поддържа кръвооросяването на мозъка и крайниците и подпомага мозъчните функции - памет и концентрация. Магнезият допринася за нормалното функциониране на нервната система. Подходящ за хора страдащи от студени ръце и крака. Съдейства за правилното функциониране на сърцето. Допринася за забавяне процесите на стареене. Повишава жизнения тонус.
    Складова единица: 17537
    33,20 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    GinkoPrim е уникална комбинация от Гинко билоба екстракт, диметиламиноетанол (DMAE) и магнезий. Гинко билоба оказва благоприятен ефект върху кръвооросяването на мозъка и крайниците. По този начин подпомага паметта, концентрацията, намалява усещането за студени ръце и крака, поддържа зрението и слуха. DMAE е субстанция с естествен произход, която допринася за нормална умствена дейност. GinkoPrim съдържа и магнезий, който често е в недостатъчни количества в храната. Магнезият допринася за нормалното функциониране на нервната система и мускулите.

    ДЕЙСТВИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ

    Гинко билоба
    Всяка таблетка GinkoPrim съдържа 60 mg стандартизиран екстракт от листата на Гинко билоба. Стандартизираният екстракт гарантира наличието на точно определено количество активни субстанции (6 % терпенолактони, 24 % флавон гликозиди). Гинко билоба е най-древният дървесен вид на планетата; счита се, че той съществува вече 200 милиона години. Листата на гинко билоба съдържат изобилие от ефективни субстанции (терпенолактони, флавонгликозиди и др.) с уникално биологично действие.Множество клинични проучвания потвърждават, че екстрактът от гинко билоба подпомага венозното кръвообращение и допринася за нормално периферно кръвооросяване, което е особено важно за поддържане на зрението и слуха, както и на когнитивните функции (памет, концентрация) с напредване на възрастта.

    Диметиламиноетанол (DMAE)
    DMAE е субстанция, която естествено се среща в някои риби като аншоа, херинга, сардина. Представлява аминоалкохол, предшественик на холина и ацетилхолина в мозъка. DMAE допринася за нормална памет, концентрация и внимание. В комбинация с гинко билоба се използва за поддържане на когнитивните способности с напредване на възрастта.

    Магнезий
    Магнезият е един от най-важните елементи в човешкото тяло – среща се във всяка клетка, необходим е за нормалната функция на нервната система и мускулите; структурен компонент на костите и зъбите. Магнезият подпомага енергийния метаболизъм и мозъчните функции.

    СЪСТАВ: в 1 таблетка:
    Гинко Билоба екстракт (стандартизиран за съдържание на гинко флавон гликозиди 24% и терпенолактони 6%) 60mg; DMAE (диметиламиноетанол) 20mg; Магнезий 150mg.

    Дозировка: 1 таблетка дневно след хранене.

    Указание за прием: С цел постигане на оптимален ефект препоръчваме GinkoPrim® да се приема в продължение на 2-3 месеца. Продуктът може да се приема и по-продължително време. Моля, консултирайте се с вашия лекуващ лекар.

    Предупреждение: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка не е заместител на разнообразнотo хранене. Не е подходящ за бременни, кърмещи жени и деца. В случай на нарушено кръвосъсирване, моля консултирайте се с лекуващия ви лекар, преди прием. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се съхранява на сухо и тъмно място при температура под 25 °C.

    ОПАКОВКА : 60 таблетки

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *