Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ГРИЖА БЕЗ ОТМИВАНЕ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на Сатенено сухо масло - за коса и тяло  RENE FURTERER 5 Sens 100 мл

    Сатенено сухо масло - за коса и тяло RENE FURTERER 5 Sens 100 мл

    Скъпоценна бленда от 5 натурални растителни масла, това сатенено сухо масло е символ на ботаническата експертиза на René Furterer. То подхранва, хидратира и защитава косата, за да бъде тя еластична и блестяща. Нанесено на тялото, то хидратира и озарява кожата ежедневно, за да разкрие естествената ѝ мекота. 5 SENS пробужда сетивата и обгръща кожата и косата със своите чувствени и изкусителни парфюмни нотки. Можете да използвате винаги, когато пожелаете, за да се насладите на сатенено докосване, без лепкав ефект.
    59,85 (BGN)
    Снимка на СЕРУМ ПРОТИВ КОСОПАД С ХИНИН И ОРГАНИЧЕН ЕДЕЛВАЙС 100мл

    СЕРУМ ПРОТИВ КОСОПАД С ХИНИН И ОРГАНИЧЕН ЕДЕЛВАЙС 100мл

    Стрес, период след раждане, умора, генетични предразположения. Създаден за всеки тип косопад, този високоефективен концентрат действа върху скалпа, за да възстанови силата и жизнеността на косата
    103,99 (BGN)
    Снимка на СИНХРОЛАЙН КЛОЗЕБАКС СД ФЛУИД ПРОТИВ ПЪРХОТ 50 мл

    СИНХРОЛАЙН КЛОЗЕБАКС СД ФЛУИД ПРОТИВ ПЪРХОТ 50 мл

    Synchroline Closebax SD Scalp Fluid представлява флуид за коса при мазен и сух пърхот, подходящ при зачервяване на кожата, усещане за сърбеж и изтръпване. Флуидът CLOSEBAX SD има подсилващо действие върху косата, противодейства на прекомерното наличие на гъбички и бактерии, които обикновено присъстват на скалпа. Продуктът има успокояващ и овлажняващ ефект, предотвратява ексфолирането на кожата и контролира наличието на себум.
    28,50 (BGN)
    Снимка на СПРЕЙ ЗА РАЗРЕСВАНЕ НА КОСАТА KLORANE JUNIOR 125 мл

    СПРЕЙ ЗА РАЗРЕСВАНЕ НА КОСАТА KLORANE JUNIOR 125 мл

    Заплитаща се коса.За деца от 3-годишна възраст.Стилизиращо действие.92% съставки с натурален произход. Без изплакване. С акациев мед.
    24,60 (BGN)
    Снимка на Сух шампоан с органична водна мента KLORANE *150 мл

    Сух шампоан с органична водна мента KLORANE *150 мл

    Продукт за всеки тип коса. Сух шампоан с "охлаждащ" ефект, който почиства косата само за 2 минути и я обгръща в облак от свежест! Благодарение на невидимия си завършек, е идеален за поддържане на прическата през целия ден. Комплексът срещу замърсяване превръща продукта в истинско тайно оръжие в града. Идеалният съюзник, за красива и освежена коса след всяко физическо натоварване (след спорт и каране на колело, или когато тичаш след автобуса...)
    27,00 (BGN)
    Снимка на ТОНИК ЗА КОСА ПРИ ПЪРХОТ И ЧУВСТВИТЕЛЕН СКАЛП 50 мл

    ТОНИК ЗА КОСА ПРИ ПЪРХОТ И ЧУВСТВИТЕЛЕН СКАЛП 50 мл

    Haar Tonic на немската компания Bärbel Drexel билков тоник за коса и скалп с мощни противовъзпалителни и противогъбични свойства.Основни ползи:Допринася за намаляване на лющенето, сърбежа и сухотата, като успокоява и овлажнява скалпа. Предотвратява появата на пърхот, като потиска растежа на гъбичките по скалпа. Спомага за облекчаване на раздразнената кожа. Влияе благоприятно върху косата и стимулира растежа й. Притежава мощно подхранващо и регенериращо действие.
    16,90 (BGN)
    Снимка на ТОНИК ПРОТИВ КОСОПАД 50 мл

    ТОНИК ПРОТИВ КОСОПАД 50 мл

    Билков тоник, който насърчава естествения растеж на косата и помага при косопад.Допринася за укрепване на косъма и намаляване на косопада. Насърчава естествения растеж на косата.Спомага косата да стане по-гъста и по-жизнена.
    28,85 (BGN)