Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Цитросепт Органик е изцяло натурален продукт с широк спектър на действие, който представлява мощен антиоксидант, засилва издръжливостта на организма и е изключително полезен през периодите на увеличен риск от вирусни заболявания и настинка.

    ЦИТРОСЕПТ Органик*50 мл

    Цитросепт Органик е изцяло натурален продукт с широк спектър на действие, който представлява мощен антиоксидант, засилва издръжливостта на организма и е изключително полезен през периодите на увеличен риск от вирусни заболявания и настинка.
    39,50 (BGN)
    Снимка на ЦИТРУСОВИ БИОФЛАВОНОИДИ + ХЕСПЕРИДИН капсули 650 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЦИТРУСОВИ БИОФЛАВОНОИДИ + ХЕСПЕРИДИН капсули 650 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Действие: Благоприятства за нормалното функциониране на кръвообращението. Препоръчва се при разширени вени и хемороиди. Подсилва капилярите и регулира пропускливостта им, редуцира риска от натрупване на течности в междуклетъчните пространства и появата на отоци в проблемните области. Действа облекчаващо при симптоми на разширени вени и подпомага за намаляване на риска от усложнения, в това число и при т.нар. варикозни язви, които се образуват в долната част на краката. Действа срещу застоя на венозната кръв и насърчава заздравяването на раните. Стимулира функциите на имунната система. Насърчава усвояването на витамин C от храната. Противодейства на окисляването на витамин C в организма. Спомага за забавяне процесите на стареене в организма.
    30,50 (BGN)
    Снимка на ЧАГА 480 мг *30капсули

    ЧАГА 480 мг *30капсули

    Гъбата чага притежава широкоспектърно полезно действие за човешкия организъм. За нея се знае, че е мощен адаптоген, имуномодулатор, притежава тонизиращо действие за стомашно-чревния тракт, оказва противотуморни ефекти, а също така е считана за тоник за дълголетие. Гъбата чага съдържа полизахариди, алкални вещества, фито-хранителни вещества, органични киселини и важни минерали и микроелементи като: калций, цинк, магнезий, хром и др.
    86,10 (BGN)
    Снимка на ЧАЙ ДЕТОКС 20 Филтър пакетчета  AHMAD TEA

    ЧАЙ ДЕТОКС 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

    Билковият чай Ахмад Детокс ефективно пречиства тялото от натрупаните токсини, тонизира, освежава и ободрява.Комбинация от розмарин, копър, листа от бреза, дива мента, корен от глухарче, глухарче, листа от коприва, корен от джинджифил и листа от сладка къпина.
    5,80 (BGN)
    Снимка на ЧАЙ С РОЙБОС И КАНЕЛА  20 Филтър пакетчета  AHMAD TEA

    ЧАЙ С РОЙБОС И КАНЕЛА 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

    Плодов чай с листа от ройбос и канела.Ройбосът, наричан още червен чай не съдържа кофеин и е подходящ за пиене по всяко време на деня и особено вечер. Той е изключително богат на антиоксиданти и има отпускащ и релаксиращ ефект. Пакетиран в индивидуални опаковки от алуминиево фолио, които запазват свежестта и полезните свойства на всяка една от съставките.
    5,80 (BGN)
    Снимка на ЧАЙ СЛИП 20 Филтър пакетчета  AHMAD TEA

    ЧАЙ СЛИП 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

    Чай за сън с лайка, мед и лавандула, с добавена пасифлора.
    6,10 (BGN)
    Снимка на ЧЕРВЕН ОРИЗ  /ДРОЖДИ/ 600 мг , 60 капсули

    ЧЕРВЕН ОРИЗ /ДРОЖДИ/ 600 мг , 60 капсули

    Червеният ориз (дрожди) на Nature’s Way спомага за редуциране нивата на холестерола по естествен начин. Понижава нивата на общия и лош (LDL) холестерол, същевременно повишава тези на добрия (HDL). Червеният ориз е широко застъпнен като лечебно средство в традиционната китайска медицина. Активните съставки в дрождите от червен ориз са инхибитори на HMG Co-A редуктазата, същите вещества, които се използват в лекарствата за понижаване на холестерола. HMG Co-A редуктаза е ензим, който блокира синтеза на холестерол в черния дроб. Така червеният ориз инхибира образуването на вреден LDL холестерол, намалява общия холестерол и повишава добрия- HDL холестерол. Това действие е особено ценно за редуциране риска от развитие на сърдечни заболявания и сърдечен удар. Други ключови компоненти в дрождите от червен ориз са незаменими мастни киселини, аминокиселини, изофлавони и микроелементи – те дoпълнително допълват полезните качества на дрождите от червен ориз за поддържане на добро сърдечно-съдово здраве.
    31,55 (BGN)
    Снимка на Червена боровинка (плод) 400 мг *60 таблетки

    Червена боровинка (плод) 400 мг *60 таблетки

    Червената боровинка подпомага здравето на пикочните пътища. Екстрактът от червена боровинка на Nature’s Way е комбиниран с витамин С за максимална полезност. Нашият екстракт от червена боровинка е внимателно тестван и произведен според стандартите за сертифицирано качество.Висока биологична активност,подпомага пикочните пътища.90% твърдо вещество от плода.
    29,50 (BGN)
    Снимка на Червена боровинка 465 мг *100 капсули

    Червена боровинка 465 мг *100 капсули

    Червената боровинка подпомага здравето на чревния тракт. Концентратът от червена боровинка на Nature's Way съдържа 90% плодови твърди съставки и е комбиниран с витамин С за максимална полезност. Допринася за поддържане нормалното функциониране на пикочо-половата система и редуцира риска от развитие на инфекция. Притежава значително антиоксидативно действие и ефикасно средство срещу прилепването на бактериите към стените на уриарния тракт. Висока биологична активност,вегетариански капсули,90% плодови твърди съставки.
    34,50 (BGN)
    Червена боровинка комплекс на марката Jamieson оказва благоприятно влияние върху функциите на уринарния тракт. Спомага за предпазване от инфекции на пикочните пътища. Спомага за облекчаване на симптомите на цистит, като парене и болка при уриниране. Има антиоксидантно действие.

    Червена боровинка 500 мг комплекс капсули*60 Джеймисън

    Червена боровинка комплекс на марката Jamieson оказва благоприятно влияние върху функциите на уринарния тракт. Спомага за предпазване от инфекции на пикочните пътища. Спомага за облекчаване на симптомите на цистит, като парене и болка при уриниране. Има антиоксидантно действие.
    29,15 (BGN)
    Червена боровинка капсули спомага за правилната функция на пикочо-половата система. Подобрява състоянието на пикочните пътища и пикочния мехур, притежава пикочогонно действие. Благоприятства за изхвърлянето на бактериите посредством урината. Притежава силен противовъзпалителен и антимикробен ефект.

    Червена боровинка концентрат 500 мг капсули*90

    Червена боровинка капсули спомага за правилната функция на пикочо-половата система. Подобрява състоянието на пикочните пътища и пикочния мехур, притежава пикочогонно действие. Благоприятства за изхвърлянето на бактериите посредством урината. Притежава силен противовъзпалителен и антимикробен ефект.
    24,80 (BGN)
    Снимка на Червено цвекло (корен) 500мг *100 капсули

    Червено цвекло (корен) 500мг *100 капсули

    Червеното цвекло (Beta vulgaris) съдържа захари и скорбяла, които го правят прекрасен източник на енергия. Цвеклото на Nature's Way е внимателно тествано и произведено според най-високите стандарти за качество.
    21,90 (BGN)
    Снимка на Черен бъз (плод и цвят) 575 мг *100капсули

    Черен бъз (плод и цвят) 575 мг *100капсули

    Черният бъз на Nature's Way притежава сертификат за качество TRU-ID и не съдържа ГМО. Черният бъз (Sambucus nigra) е много известно билково лечебно средство, особено през зимния сезон. Мощно подсилва имунната система и помага в борбата с настинка и грип. Висококачествена билкова добавка, не съдържа ГМО, не съдържа глутен.
    25,10 (BGN)
    Снимка на ЧЕРЕН КИМИОН МАСЛО  4500 мг ,236мл

    ЧЕРЕН КИМИОН МАСЛО 4500 мг ,236мл

    100% ОРГАНИК, СТУЕНОПРЕСОВАНО, НЕРАФИНИРАНО МАСЛО. Черният кимион съдържа над 100 активни химически съединения, които могат да благоприятстват поддържането на доброто здравословно състояние на човека . Една от ключовите съставки в черния кимион е тимохинонът – той оказва благоприятно въздействие при лечение на рак, съединение, което все още не е открито в други лечебни растения. Маслото от черен кимион се използва като помощно средство за: Облекчаване на бронхити. Колики при бебета. Редуциране на диарията, при лошо храносмилане и киселини. Борба с главоболието и мигрената. По-добър сън. Подпомагане на сърдечно-съдовото здраве и намаляване на холестерола. Намаляване на депресивни състояния. Редуциране на признаците на екзема. Успокояване на ставни и мускулни болки. Успокояване на възпаления. Отстраняване на жлъчни и бъбречни камъни. Предотвратяване на полиоза (ранно посивяване). Маслото от черен кимион на Nature’s Way e 100% Органик, студено пресовано масло с максимална ефективност и богати свойства. Може да се приема като антиоксидантна добавка или алтернатива на други антибактериални, антивирусни или имуномодулиращи билки и добавки.
    93,10 (BGN)
    Снимка на Черен орех (шушулка) 500 мг *100 капсули

    Черен орех (шушулка) 500 мг *100 капсули

    Черният орех на Nature's Way притежава сертификат за качество TRU-ID и не съдържа ГМО. Черният орех (Juglans nigra) се е използвал от коренното население на Северна Америка като храна и лечебно средство. Зелените му шушулки се използват поради мощното им астрингентно действие. Черният орех става известен покрай книгите на Хулда Кларк за лечение на паразити в тялото и се включва в много програми за прочистване. Мощно средство за пречистване на кръвта. Висококачествена билкова добавка, астрингентно действие, сертифицирана до 500 мг.
    25,10 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 339,00 (BGN)
    2 339