Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на L - ТИРОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - ТИРОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-тирозинът е аминокиселина, която е необходима за синтеза на протеин и е предшественик на няколко важни вещества включително тироксин, меланин и невротрансмитерите допамин и норепинефрин. Допаминът и норепинефринът са важни хормони, трансмитери на централната нервна система, които помагат за поддържане на доброто настроение, вниманието и фокусирането, когнитивността. Чрез увеличаването на допамина и епинефрина на клетъчно ниво, тирозинът може да помогне за поддържане здравето на нервната система и подобряване на настроението, когнитивността, вниманието и паметта.
    25,55 (BGN)
    L-КАРНИТИН 1500 ускорява енергийния метаболизъм и изгарянето на калории. Повишава мускулната сила и издръжливост. Подпомага сърцето и сърдечносъдовата система.

    L-КАРНИТИН 1500 ликуид сашета*20

    L-КАРНИТИН 1500 ускорява енергийния метаболизъм и изгарянето на калории. Повишава мускулната сила и издръжливост. Подпомага сърцето и сърдечносъдовата система.
    16,90 (BGN)
    Снимка на L-карнитин 500 мг капсули*60

    L-карнитин 500 мг капсули*60

    L-карнитин е аминокиселина, която играе ключова роля в метаболизма на мазнините и производството на енергия. L-карнитин допринася за оптимизиране на чернодробния метаболизъм, има положителен ефект върху сърдечно-съдовата система и спомага за „пречистването“ на организма.
    16,90 (BGN)
    Една от най-естествените хранителни добавки, която помага при херпес вирус е аминокиселината L-лизин. Тя осигурява облекчаване на възпалението като намалява повторната поява, сериозността на симптомите и времето за лечение на херпесите.

    L-ЛИЗИН 500 мг капсули*90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Една от най-естествените хранителни добавки, която помага при херпес вирус е аминокиселината L-лизин. Тя осигурява облекчаване на възпалението като намалява повторната поява, сериозността на симптомите и времето за лечение на херпесите.
    24,70 (BGN)
    100% MCT от кокосово масло за хора с активен начин на живот и за редукция на теглото.

    MCT ОЙЛ Органик средноверижни триглицериди от кокосово масло*480 мл

    100% MCT от кокосово масло съдържа средноверижни триглицериди (капринова и каприлова киселина), които се използват от тялото за производство на енергия. Тази добавка е идеална за хора с активен начин на живот и за редукция на теглото.
    71,55 (BGN)
    Microlife BP B3 AFIB открива предсърдно мъждене по време на измерване на кръвното налягане у дома. BP B3 AFIB е клинично валидиран за специфични групи пациенти – хипертоници, диабетици, бременни жени -  и следователно осигурява точни измервания на кръвното налягане за всички.

    Microlife BP B3 AFIB автоматичен апарат за кръвно налягане

    Microlife BP B3 AFIB открива предсърдно мъждене по време на измерване на кръвното налягане у дома. BP B3 AFIB е клинично валидиран за специфични групи пациенти – хипертоници, диабетици, бременни жени - и следователно осигурява точни измервания на кръвното налягане за всички.
    185,00 (BGN) 148,00 (BGN)
    Хранителна добавка с минерали и витамини, които подсилват имунната система на Вашето дете и предпазват клетките от оксидативен стрес. С плодов аромат. Може да се приема през пролетта, зимата или целогодишно. Витамини C и Е защитават клетките от оксидативен стрес (антиоксиданти). Витамини В6, В12 и С подобряват работата на имунната система.

    Mултивитамол за деца х50 желирани мечета Dr. Theiss 1+1 Промо пакет

    Хранителна добавка с минерали и витамини, които подсилват имунната система на Вашето дете и предпазват клетките от оксидативен стрес. С плодов аромат. Може да се приема през пролетта, зимата или целогодишно. Витамини C и Е защитават клетките от оксидативен стрес (антиоксиданти). Витамини В6, В12 и С подобряват работата на имунната система.
    19,85 (BGN)
    Снимка на NutraVege™ ОМЕГА-3 500 mg от водорасли капсули*30

    NutraVege™ ОМЕГА-3 500 mg от водорасли капсули*30

    NutraVege™ ОМЕГА-3 от водорасли е естествен продукт на американската компания Nature’s Way допринасящ за нормалното функциониране на зрението, мозъка и сърдечно-съдовата система.Ако сте вегани, вегетарианци или не понасяте вкусът на риба в традиционните хранителни добавки Омега-3, опитайте NutraVege™ ОМЕГА-3 от водорасли на Nature’s Way. Меките и лесни за преглъщане софтгел капсули са без вкус и мирис и доставят 500 мг омега-3, еквивалентна доза на повечето добавки с омега-3 на базата на риба.
    81,60 (BGN)
    Снимка на PGX® Daily Ultra Matrix 750 mg x 120 софтгел капсули  Natural Factors

    PGX® Daily Ultra Matrix 750 mg x 120 софтгел капсули Natural Factors

    За редукция на теглото и баланс на кръвната захар, холестерола и триглицеридите. За 100% здравословен контрол върху апетита, теглото и нивата на кръвната захар! Отличен източник на водоразтворими фибри, иззети от корен на картофена палма (конджак)!
    65,50 (BGN)
    Снимка на STOP DOL Болкоуспокояващ крем с арника*15 мл

    STOP DOL Болкоуспокояващ крем с арника*15 мл

    STOP DOL Болкоуспокояващ крем с арника при натъртвания и навяхвания с натурални съставки, двойно успокояващо освежаващо и лечебно действие.
    3,90 (BGN)
    Снимка на STOP DOL Болкоуспокояващ крем с дяволски нокът*15 мл

    STOP DOL Болкоуспокояващ крем с дяволски нокът*15 мл

    STOP DOL Болкоуспокояващ крем с дяволски нокът при скованост, болки в ставите, артритни, мускулни и ревматични болки с натурални съставки двойно успокояващо освежаващо и лечебно действие.
    3,90 (BGN)
    Защитава части на тялото засегнати от мускулни болки и болки в ставите като -  артрит, ревматични болки, спортни травми, болки в гърба и схващания.

    STOP DOL Болкоуспокояващи лепенки за врат 8/21,5 см*3 бр

    Това медицинско изделие е така проектирано, че благотворните му съставки като дяволски нокът, арника и върба да третират кожата около засегнатата зона. Защитава части на тялото засегнати от мускулни болки и болки в ставите като - артрит, ревматични болки, спортни травми, болки в гърба и схващания.
    8,90 (BGN)
    Това медицинско изделие е така проектирано, че благотворните му съставки като дяволски нокът, арника и върба да третират кожата около засегнатата зона.

    STOP DOL Болкоуспокояващи лепенки за гръб 9/14 см*5 бр

    Това медицинско изделие е така проектирано, че благотворните му съставки като дяволски нокът, арника и върба да третират кожата около засегнатата зона. Защитава части на тялото засегнати от мускулни болки и болки в ставите като - артрит, ревматични болки, спортни травми, болки в гърба и схващания.
    10,95 (BGN)
    Защитава части на тялото засегнати от мускулни болки и болки в ставите като -  артрит, ревматични болки, спортни травми, болки в кръста и схващания.

    STOP DOL Болкоуспокояващи лепенки за кръст 17/21,8 см*2 бр

    Това медицинско изделие е така проектирано, че благотворните му съставки като дяволски нокът, арника и върба да третират кожата около засегнатата зона. Защитава части на тялото засегнати от мускулни болки и болки в ставите като - артрит, ревматични болки, спортни травми, болки в кръста и схващания.
    7,60 (BGN)
    Снимка на STOP DOL Загряващи лепенки 10/13*2 бр

    STOP DOL Загряващи лепенки 10/13*2 бр

    Този компрес излъчва поносима и приятна топлина за около 8 часа, осигурява облекчение при мускулна треска, пренапрежение умора и мускулни крампи, направена от нежен материал, който е приятен на допир. Специалните му съставки съдържат натурални елементи - желязна пудра сол и въглен, които произвеждат топлина, при контакт с кислорода. Форма му пасва перфектно на различни зони на приложение.
    9,30 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 339,00 (BGN)
    2 339