Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на ФАРМАТЕКС вагинален крем 72 гр. с апликатор

    ФАРМАТЕКС вагинален крем 72 гр. с апликатор

    Този лекарствен продукт се използва като локално противозачатъчно средство. Той значително намалява възможността за забременяване, без напълно да я елиминира, ето защо неговата ефикасност зависи от строгото спазване на правилата за употреба. Фарматекс вагинален крем може да се използва от всяка жена в детеродна възраст, особено подходящ е за жени, на които временно или постоянно е противопоказано приемането на противозачатъчни таблетки или вътрематочни предпазни средства: спирали, диафрагми и др.
    14,40 (BGN)
    Снимка на ФЕМАНОЗА N сашета*14

    ФЕМАНОЗА N сашета*14

    FEMANNOSE®N е медицинско изделие за лечение и профилактика на цистит и други неусложнени инфекции на долните пикочни пътища. Благодарение на доставянето на 6g D-маноза на ден, FEMANNOSE®N насища пикочния мехур с D-маноза и действа като примамка за отклоняване на бактериите Ешерихия коли от стената на пикочния мехур.
    29,85 (BGN)
    Подпомага балансираната хормонална активност в пременопаузата. За жени на 40+.

    ФЕМАРЕЛ Реджувинейт капсули*56

    Подпомага балансираната хормонална активност в пременопаузата. За жени на 40+. Единствената по рода си формула на Femarelle® Rejuvenate включва патентования дериват от ферментирал соев екстракт (DT56a), ленено семе, витамин В2 и витамин В7, които допринасят за енергийния метаболизъм, намаляват умората и усещането за отпадналост, поддържат кожата и косата и подпомагат функционирането на нервната система.
    54,50 (BGN)
    Подпомага хормоналната активност при жени в менопауза. Единствената по рода си формула на Femarelle® Recharge включва патентования дериват от ферментирал соев екстракт (DT56a), ленено семе и витамин В6, които допринасят за  регулиране на хормоналната дейност, намаляват умората и усещането за отпадналост, осигуряват нормалното функциониране на нервната система, нормалните физиологични функции и енергиен метаболизъм.

    ФЕМАРЕЛ Речардж капсули*56

    Подпомага хормоналната активност при жени в менопауза. Единствената по рода си формула на Femarelle® Recharge включва патентования дериват от ферментирал соев екстракт (DT56a), ленено семе и витамин В6, които допринасят за регулиране на хормоналната дейност, намаляват умората и усещането за отпадналост, осигуряват нормалното функциониране на нервната система, нормалните физиологични функции и енергиен метаболизъм.
    52,40 (BGN)
    Femarelle® Unstoppable е хранителна добавка за жени, преминали менопаузата, която предоставя ферментирал соев екстракт (DT56a),  витамин В2, биотин, витамин D и калций. Витамин D допринася за поддържане на нормалния състав на костите и помага за намаляване на риска от падане, свързан с нарушената стойка на тялото и мускулната слабост.

    ФЕМАРЕЛ Ънстопабъл капсули*56

    Femarelle® Unstoppable е хранителна добавка за жени, преминали менопаузата, която предоставя ферментирал соев екстракт (DT56a), витамин В2, биотин, витамин D и калций. Витамин D допринася за поддържане на нормалния състав на костите и помага за намаляване на риска от падане, свързан с нарушената стойка на тялото и мускулната слабост.
    54,50 (BGN)
    Фемифлора вагинални супозитории поддържа бързото възстановяване на вагиналната лигавица по естествен начин.

    ФЕМИ ФЛОРА Вагинални супозитории*10

    Фемифлора вагинални супозитории поддържа бързото възстановяване на вагиналната лигавица по естествен начин. Повлиява еластичността на тъканите. Помага възстановяването на естествената влага. Улеснява грижата за рани след раждане и при хирургични операции на влагалището.
    20,80 (BGN)
    Феми Флора интимен гел осигурява дълготрайна свежест и комфорт.Спомага за облекчаването на раздразнения. Със защитно действие. Нова формула за нежна интимна грижа.

    ФЕМИ ФЛОРА Интимен измиващ гел*200 мл

    Феми Флора интимен гел осигурява дълготрайна свежест и комфорт.Спомага за облекчаването на раздразнения. Със защитно действие. Нова формула за нежна интимна грижа.
    12,95 (BGN)
    Възстановява нарушената вагинална флора при гъбични и бактериални инфекции. Подходящ за прием при нарушена вагинална флора в резултат на прием на антибиотици.

    ФЕМИ ФЛОРА ПРОБИЕН капсули*20

    Феми Флора Пробиен е синбиотик за нормална вагинална флора. Подпомага възстановяването на естествената вагинална флора на жените. Възстановява нарушената вагинална флора при гъбични и бактериални инфекции. Подходящ за прием при нарушена вагинална флора в резултат на прием на антибиотици. При нарушена вагинална флора, в резултат на нарушен хормонален баланс по време на бременност, кърмене и менопауза. За профилактика при посещение на басейн.
    21,80 (BGN)
    ФемиБаланс е синергична комбинация от екстракти от най-ефикасните “женски” билки.Нехормонален продукт за жени в менопауза.

    ФемиБаланс капсули*30

    ФемиБаланс е синергична комбинация от екстракти от най-ефикасните “женски” билки.Нехормонален продукт за жени в менопауза. Допринася за регулирането на хормоналната дейност. Подпомага нормалната психична функция, нормалното функциониране на нервната система и допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Допринася за поддържането на нормалното състояние на косата, кожата, лигавиците, костите, зъбите.
    18,80 (BGN)
    ФЕМИНЕЛА УроФорте - сироп е хранителна добавка предназначена за допълване на дневния хранителен режим с високо ценения екстракт от червена боровинка обогатен с витамин С. Има благоприятен ефект за поддържане здравословното състояние на пикочните пътища.

    ФЕМИНЕЛА УроФорте сироп*120 мл

    ФЕМИНЕЛА УроФорте - сироп е хранителна добавка предназначена за допълване на дневния хранителен режим с високо ценения екстракт от червена боровинка обогатен с витамин С. Има благоприятен ефект за поддържане здравословното състояние на пикочните пътища. Спомага за прочистване на уринарния тракт. Проявява нтиоксидантен ефект и подпомага имунната защита на организма.
    17,50 (BGN)
    Феминела Урофорте таблетки е хранителна добавка със стандартизиран екстракт от червена боровинка плюс витамини C и Е. Има благоприятен ефект за поддържане здравословното състояние на пикочните пътища. Спомага за прочистване на уринарния тракт. Проявява антиоксидантен ефект и подпомага имунната защита на организма.

    ФЕМИНЕЛА УроФорте таблетки*30

    Феминела Урофорте таблетки е хранителна добавка със стандартизиран екстракт от червена боровинка плюс витамини C и Е. Има благоприятен ефект за поддържане здравословното състояние на пикочните пътища. Спомага за прочистване на уринарния тракт. Проявява антиоксидантен ефект и подпомага имунната защита на организма.
    27,90 (BGN)
    Снимка на ФЕМИНОРМ  30 капсули

    ФЕМИНОРМ 30 капсули

    фитоестрогени. Повлиява благоприятно леки менопаузални оплаквания, пременструални невровегетативни и психически нарушения и смущения в менструалния цикъл у девойки. Съдейства за подобряване еластичността на кръвоносните съдове и намаляване нивото на холестерола. Допринася за предотвратяване на остеопорозата. Подходящ и в периода на пременопауза.
    13,10 (BGN)
    Снимка на ФЕМИНОРМ ДУО 30 капсули

    ФЕМИНОРМ ДУО 30 капсули

    Феминорм Дуо съдържа мощна комбинация от естествени фитоестрогени - структурно и функционално наподобяват женските полови хормони. Повлиява благоприятно по-тежки менопаузални оплаквания и усложнения. Подходящ след оперативно отстраняване на яйчниците и след прекъсване на хормонална терапия. Има положителен ефект върху хормоналния баланс при жени в климакс.
    15,50 (BGN)
    Феминорм Лека Нощ съдържа пълна комбинация от естествени фитоестрогени и  психичен хармонизатор - мелатонин. Влияе благоприятно при менопауза с изразени симптоми на безсъние, тревожност и депресия. Подходящ за подкрепа на хормоналната дейност при климакс, пременструален синдром, както и при млади жени с менструални смущения. Доказана ефективност.

    ФЕМИНОРМ Лека нощ капсули*30

    Феминорм Лека Нощ съдържа пълна комбинация от естествени фитоестрогени и психичен хармонизатор - мелатонин. Влияе благоприятно при менопауза с изразени симптоми на безсъние, тревожност и депресия. Подходящ за подкрепа на хормоналната дейност при климакс, пременструален синдром, както и при млади жени с менструални смущения. Доказана ефективност.
    15,85 (BGN)
    Феминхелп допринася за контролиране на невплното изпускане на урина

    ФеминХелп таблетки*56

    ФеминХелп е хранителна добавка за жени, страдащи от инконтиненция. Помага за контролиране неволното изпускане на урина.ФеминХелп действа благоприятно, благодарение на комбинацията от растителни екстракти и витамини, които съдържа.
    29,30 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 339,00 (BGN)
    2 339