Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    За съжаление този продукт вече не е наличен

    ГрипВис таблетки за смучене*20

    Производител: BERLIN-CHEMIE AG
    ГрипВис таблетки за смучене могат да се използват за подпомагане на профилактиката и в подкрепа на лечението на инфекции на горните дихателни пътища, причинени от вирусите на настинката. ГрипВис таблетки за смучене образуват защитна бариера срещу вирусите на настинката.
    Складова единица: 49723
    9,40 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Съдържат Carragelose, което стабилизира овлажняващото покритие върху лигавицата на устата и гърлото, образувано по време на смучене. В резултат овлажняващото покритие се задържа и образува механична бариера срещу външни въздействия. ГрипВис таблетки за смучене могат да се използват за предпазване и в подкрепа на лечението на настинка и грипоподобни заболявания, както и за овлажняване на лигавицата на устата и гърлото. За предпазване и в подкрепа на лечението на вирусни инфекции на горните дихателни пътища. За овлажняване на устата и гърлото например при сух въздух, в случай на кашлица или пресипнал глас. За предпазване и в подкрепа на лечението на всички оплаквания в резултат на суха и/или раздразнена лигавица на устата и гърлото.

    СЪСТАВ: в 1 таблетка за смучене: 10mg йота-карагенан (Carragelose)

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Възрастни и деца над 6 години: приемайте таблетките за смучене няколко пъти дневно, обикновено 3-6 пъти на ден според индивидуалните нужди. Общото дневно количество не трябва да надвишава шест таблетки, тъй като е възможно да се прояви слабителен ефект. С аромати мед, ментол, лимонова мента.

    Опаковка : 20 таблетки за смучене

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *