Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на ФИЗИОПРОТЕКТИВЕН ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН DUCRAY  SENSINOL 200 мл

    ФИЗИОПРОТЕКТИВЕН ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН DUCRAY SENSINOL 200 мл

    Ежедневно скалпът е изложен на многобройни агресивни фактори (замърсяване, стрес, агресивни и/или неподходящи продукти и третирания на косата), които го отслабват, водейки до усещанe за сърбеж, пощипване или парене. Това състояние се счита за „чувствителен скалп”.За успокояване на скалпа и за възвръщане на комфорта, Дерматологични лаборатории Ducray, разработиха SENSINOL ФИЗИОПРОТЕКТИВЕН ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН с Полидоканол. Формулата без аромати осигурява нежно почистване на скалпа, в съответствие с физиологичните му особености и възстановяване на естествения му баланс. Много добра толерантност.
    32,40 (BGN)
    Снимка на ФИМОЗИН гел при фимоза и синехия*30 мл

    ФИМОЗИН гел при фимоза и синехия*30 мл

    Фимозин гел е медицинско изделие за локално приложение при състояния, засягащи лигавицата на половите органи в детска възраст – фимози и синехии. Специфичната формула на Фимозин гел допринася за контролиране на хиперреакативността и за подобряване еластичността на гениталната лигавица, като по този начин повлиява положително симптомите и спомага за по-доброто възстановяване в следоперативния период.
    27,10 (BGN)
    ФЛЕКСИТОЛ МЕДИЦИНСКИ БАЛСАМ ЗА СУХИ И НАПУКАНИ ПЕТИ 25% УРЕЯ (Flexitol heel balm) е високоефективен продукт, предназначен за третиране на суха и напукана кожа на петите и ходилата. Съдържа 25% урея в комбинация с други подхранващи съставки. Прониква в дълбочина с цел интензивно овлажняване и хидратация.

    ФЛЕКСИТОЛ балсам за пети*56 гр

    ФЛЕКСИТОЛ МЕДИЦИНСКИ БАЛСАМ ЗА СУХИ И НАПУКАНИ ПЕТИ 25% УРЕЯ (Flexitol heel balm) е високоефективен продукт, предназначен за третиране на суха и напукана кожа на петите и ходилата. Съдържа 25% урея в комбинация с други подхранващи съставки. Прониква в дълбочина с цел интензивно овлажняване и хидратация.
    10,25 (BGN)
    Flexitol балсам за ръце е с клинично доказано действие, което осигурява ефективно, дълготрайно овлажняване и бърза хидратация за облекчаване на симптомите като например много суха, напукана, зачервена или сърбяща кожа. Този високоефективен продукт съдържа урея в комбинация с омекотяващи съставки. Създаден е така, че да не е мазен и лесно да се абсорбира, за по-добра хидратация на кожата която може да се почувства още от първия ден. Медицински доказано облекчава симптомите на лек дерматит, екзема и псориазис на ръцете.  Подходящ и при лек дерматит, екзема и псориазис по ръцете.

    ФЛЕКСИТОЛ Балсам за ръце*56 гр

    Flexitol балсам за ръце е с клинично доказано действие, което осигурява ефективно, дълготрайно овлажняване и бърза хидратация за облекчаване на симптомите като например много суха, напукана, зачервена или сърбяща кожа. Този високоефективен продукт съдържа урея в комбинация с омекотяващи съставки. Създаден е така, че да не е мазен и лесно да се абсорбира, за по-добра хидратация на кожата която може да се почувства още от първия ден. Медицински доказано облекчава симптомите на лек дерматит, екзема и псориазис на ръцете. Подходящ и при лек дерматит, екзема и псориазис по ръцете.
    10,10 (BGN)
    Снимка на Флуид срещу несъвършенства и остатъчни следи A-DERMA Phys-AC PERFECT 40 мл

    Флуид срещу несъвършенства и остатъчни следи A-DERMA Phys-AC PERFECT 40 мл

    СРЕЩУ ОСТАТЪЧНИ СЛЕДИ С ПАТЕНТОВАН* CICAHYALUMIDE®. Гладък и сияещ тен. За кожа, склонна към акне. Phys-AC PERFECT Първата физиологична грижа** за кожа с несъвършенства. Съдържа CICAHYALUMIDE®, ексклузивна и патентована* активна съставка с доказана ефикасност срещу остатъчни следи.
    39,90 (BGN)
    ФУНГИТЕР  крем убива гъбичките причители на кожни инфекции. Гъбички между пръстите на краката и гъбички по стъпалото (tinea pedis).  Гъбички в ингвиналните области (tinea cruris).  Гъбички по тялото - трихофития (tinea corporis). Кожна кандидоза - интертриго (intertrigo).  Разноцветен лишей (pityriasis versicolor).

    ФУНГИТЕР 1% крем*15 гр

    ФУНГИТЕР крем убива гъбичките причители на кожни инфекции. Гъбички между пръстите на краката и гъбички по стъпалото (tinea pedis). Гъбички в ингвиналните области (tinea cruris). Гъбички по тялото - трихофития (tinea corporis). Кожна кандидоза - интертриго (intertrigo). Разноцветен лишей (pityriasis versicolor).
    10,45 (BGN)
    ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти Аморолфин. За лечение на гъбични инфекции по ноктите. Прилага се върху засегнатите нокти 1 път седмично. Съдържа 1 стъклена бутилка, 30 почистващи тампона, 30 пили за нокти, 10 шпатули.

    ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти*2,5 мл

    ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти Аморолфин. За лечение на гъбични инфекции по ноктите. Прилага се върху засегнатите нокти 1 път седмично. Съдържа 1 стъклена бутилка, 30 почистващи тампона, 30 пили за нокти, 10 шпатули.
    33,00 (BGN)
    Инфекции на кожата (интертриго), причинени от дрожди от вида Candida (Candida albicans). Pityriasis versicolor (разноцветен лишей), причинен от Pytirospomm orbiculare (Malassezia furfur).

    ФУНГОФИН крем*15 гр

    Фунгофин крем е синтетичен противогъбичен продукт, предназначен за лечение на кожни инфекции, причинени от гъбички. Фунгофин крем е показан за лечение на повърхностни гъбични инфекции, причинени от щамовете Trichophyton (T.rubrum и T.mentagrophytes, Т. verrucosum, Т. violaceum), Microsporum cams и Tinea pedis (ходило на атлет), Tinea cruris (гъбична инфекция по слабините) или Tinea corporis (по тялото - трихофития), причинена от Epidermophyton floccosum.Инфекции на кожата (интертриго), причинени от дрожди от вида Candida (Candida albicans). Pityriasis versicolor (разноцветен лишей), причинен от Pytirospomm orbiculare (Malassezia furfur).
    9,99 (BGN)
    Фунгофин 1% спрей за кожа разтвор е противогъбичен лекарствен продукт за локална употреба (приложение върху кожата), който действа, като убива гъбичките причинители на кожни инфекции.

    ФУНГОФИН спрей 1%*30 мл

    Активното вещество във Фунгофин 1 % спрей за кожа, разтвор е тербинафинов хидрохлорид. Фунгофин 1% спрей за кожа разтвор е противогъбичен лекарствен продукт за локална употреба (приложение върху кожата), който действа, като убива гъбичките причинители на кожни инфекции.
    13,20 (BGN)
    Снимка на ХАРТМАНН Дермапласт пластир за херпеси*16 бр

    ХАРТМАНН Дермапласт пластир за херпеси*16 бр

    Дискретен хидроколоиден пластир с хидрогел за третиране на херпеси.
    9,60 (BGN)
    Хепароид  ограничава съсирването на кръвта в мястото на възпаление или контузия при травми. Възпрепятства образуването на кръвни съсиреци, ускорява разсейването на кръвоизливи, намалява появата на подутини и има противовъзпалително действие.

    ХЕПАРОИД маз*30 гр

    Дерматологично, антитромботично и противовъзпалително средство (за лечение на възпаления и посттравматични състояния).Хепароид ограничава съсирването на кръвта в мястото на възпаление или контузия при травми. Възпрепятства образуването на кръвни съсиреци, ускорява разсейването на кръвоизливи, намалява появата на подутини и има противовъзпалително действие. След като отоците и кръвоизливите отминат, усещането на напрегнатост и болка в мястото на възпаление или нараняване намалява.
    15,70 (BGN)
    ХЕРПЕКС крем се използва за лечение на ранни признаци и симптоми (напр. изтръпване, сърбеж или зачервяване) на херпес по устните и лицето, за да намали риска от прогресиране на херпеса до мехури.

    ХЕРПЕКС КРЕМ*50 мг

    ХЕРПЕКС крем се използва за лечение на ранни признаци и симптоми (напр. изтръпване, сърбеж или зачервяване) на херпес по устните и лицето, за да намали риска от прогресиране на херпеса до мехури.
    8,95 (BGN)
    Снимка на ХИДРАТИРАЩ ЕЖЕДНЕВЕН БАЛСАМ За тяло  DUCRAY KERTYOL P.S.O. 400 мл

    ХИДРАТИРАЩ ЕЖЕДНЕВЕН БАЛСАМ За тяло DUCRAY KERTYOL P.S.O. 400 мл

    KERTYOL P.S.O. ХИДРАТИРАЩ ЕЖЕДНЕВЕН БАЛСАМ е допълваща грижа, която хидратира и успокоява кожата с плаки със сухи и плътни сквами. По този начин, състоянието на кожата е подобрено и нивото й на оптимална хидратация е поддържано. Толерантността е тествана при съпътстваща употреба с третиране на кожа, склонна към псориазис. Кожата преоткрива своя комфорт и мекота в ежедневието.Кремообразната текстура бързо попива в кожата и позволява бързо обличане след нанасяне, без да има лепнещ ефект и без да цапа дрехите.Тестван под дерматологичен контрол.
    56,90 (BGN)
    HuPaVir ® е иновативна формула в подкрепа на имунната система при пациенти с HPV (човешки папиломен вирус).  Хупавир е иновативна формула, разработена по антивирусен патент, включена в борбата с инфекции и лезии, причинени от човешки папиломен вирус (HPV), кондиломи, брадавици и контагиозен молускус.

    ХуПаВир 6 гр сашета*20

    HuPaVir ® е иновативна формула в подкрепа на имунната система при пациенти с HPV (човешки папиломен вирус). Хупавир е иновативна формула, разработена по антивирусен патент, включена в борбата с инфекции и лезии, причинени от човешки папиломен вирус (HPV), кондиломи, брадавици и контагиозен молускус.
    70,90 (BGN)
    ЦИКА СКИН е хранителна добавка, съдържаща ефективна формула от хиалуронова киселина, витамини и минерали, която подпомага възстановителния процес на кожата и съдейства за поддържане на нормалното ѝ състояние и допринася за нормалното образуване на колаген.

    Цика Скин капсули*20

    ЦИКА СКИН е хранителна добавка, съдържаща ефективна формула от хиалуронова киселина, витамини и минерали, която подпомага възстановителния процес на кожата и съдейства за поддържане на нормалното ѝ състояние и допринася за нормалното образуване на колаген. Допринася за поддържането на нормалното състояние на косата и ноктите, както и за защита на клетките от оксидативен стрес.
    19,20 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 3,00 (BGN) Макс: 108,00 (BGN)
    3 108