Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на ЕМОЛИЕНТЕН КРЕМ A-DERMA EXOMEGA CONTROL 400 мл

    ЕМОЛИЕНТЕН КРЕМ A-DERMA EXOMEGA CONTROL 400 мл

    СРЕЩУ РАЗЧЕСВАНЕ.ЗА СУХА КОЖА, СКЛОННА КЪМ АТОПИЯ.За лице и тяло.Контролира усещанията за раздразнение. За новородени, деца, възрастни.Формула с 97% съставки с натурален произход.EXOMEGA CONTROL Емолиентен крем успокоява всеки тип суха, атопична кожа, дори при новородени. Мигновено успокоява и контролира усещанията за раздразнение, свързани със сухотата на кожата. С лека флуидна и бързо попиваща текстура. Само едно приложение дневно. 24ч хидратация.
    52,90 (BGN)
    Снимка на ЕМОЛИЕНТЕН СПРЕЙ A-DERMA EXOMEGA CONTROL 200 мл

    ЕМОЛИЕНТЕН СПРЕЙ A-DERMA EXOMEGA CONTROL 200 мл

    СРЕЩУ РАЗЧЕСВАНЕ.ЗА СУХА КОЖА, СКЛОННА КЪМ АТОПИЯ.За лице и тяло.Контролира усещанията за раздразнение. За новородени, деца, възрастни.Формула с 97% съставки с натурален произход.360° мултипозиционен спрей (възможност за употреба при наклон под всеки ъгъл).
    42,90 (BGN)
    Снимка на ЕМОЛИЕНТНО ДУШ ОЛИО  A-DERMA EXOMEGA CONTROL 200 мл

    ЕМОЛИЕНТНО ДУШ ОЛИО A-DERMA EXOMEGA CONTROL 200 мл

    ЗА СУХА КОЖА, СКЛОННА КЪМ АТОПИЯ .СРЕЩУ РАЗЧЕСВАНЕ.Още от раждането.С Овес Rhealba®*.За лице и тяло. Формула с 91% съставки с натурален произход.Еко-разработен продукт.Рециклируем флакон.EXOMEGA CONTROL Емолиентно душ олио нежно почиства, подхранва и успокоява сухата кожа, склонна към атопия, на цялото семейство, още от раждането. Синдет без сапун. Физиологично рН. Тестван под дерматологичен и педиатричен контрол.
    26,90 (BGN)
    Снимка на ЕМОЛИЕНТНО ДУШ ОЛИО  A-DERMA EXOMEGA CONTROL 500 мл

    ЕМОЛИЕНТНО ДУШ ОЛИО A-DERMA EXOMEGA CONTROL 500 мл

    ЗА СУХА КОЖА, СКЛОННА КЪМ АТОПИЯ .СРЕЩУ РАЗЧЕСВАНЕ.Още от раждането.С Овес Rhealba®*.За лице и тяло. Формула с 91% съставки с натурален произход.Еко-разработен продукт.Рециклируем флакон.EXOMEGA CONTROL Емолиентно душ олио нежно почиства, подхранва и успокоява сухата кожа, склонна към атопия, на цялото семейство, още от раждането. Синдет без сапун. Физиологично рН. Тестван под дерматологичен и педиатричен контрол.
    40,90 (BGN)
    Снимка на ЕМОЛИЕНТНО МЛЯКО A-DERMA EXOMEGA CONTROL 400 мл

    ЕМОЛИЕНТНО МЛЯКО A-DERMA EXOMEGA CONTROL 400 мл

    СРЕЩУ РАЗЧЕСВАНЕ.ЗА СУХА КОЖА, СКЛОННА КЪМ АТОПИЯ.За лице и тяло.Контролира усещанията за раздразнение. За новородени, деца, възрастни.Формула с 97% съставки с натурален произход.EXOMEGA CONTROL Емолиентно мляко успокоява всеки тип суха, атопична кожа, дори при новородени. Мигновено успокоява и контролира усещанията за раздразнение, свързани със сухотата на кожата. С лека флуидна и бързо попиваща текстура. Само едно приложение дневно. 24ч. хидратация.
    52,90 (BGN)
    Снимка на ЕНТОНИЛ противоалергичен крем при зачервяване, сърбеж и болка*10 мл

    ЕНТОНИЛ противоалергичен крем при зачервяване, сърбеж и болка*10 мл

    Ентонил крем е локално медицинско изделие с успокояващо и недразнещо действие за лечение на алергични и възпалителни кожни реакции, характеризиращи се със зачервени, болезнени или сърбящи зони. Особено полезен е за намаляване на сърбеж, зачервяване, подуване и болка в областта, засегната от ухапване от насекомо, опарване от медуза, коприва или друг дразнещ естествен агент.
    16,30 (BGN)
    ЕПИНОРМ гел при кожни лезии и рани 5 монодози*3 мл

    ЕПИНОРМ гел при кожни лезии и рани 5 монодози*3 мл

    Епинорм гел е стерилно медицинско изделие, формулирано като изосмотичен хидролитичен гел, за локално приложение, предназначено за кожни лезии, първични и вторични рани. Неговата формула съдържа 2% аделмидрол (INN) и 1% транстравматична (транс-2-додецендиова) киселина, плюс поликарбофил, който осигурява оптималното задържане на активните съставки по кожата и лигавиците.
    32,20 (BGN)
    Ескимо-3 е хранителна добавка с Омега-3-мастната киселина. Извлича се от дълбоководни морски риби. Ескимо-3 подобрява гъвкавостта на ставите и здравето на кожата. Допринася за доброто кръвообращение, което е важна част от грижата за сърцето.

    ЕСКИМО-3 с витамин E капсули*105

    Ескимо-3 е хранителна добавка с Омега-3-мастната киселина. Извлича се от дълбоководни морски риби. Ескимо-3 подобрява гъвкавостта на ставите и здравето на кожата. Допринася за доброто кръвообращение, което е важна част от грижата за сърцето.
    20,95 (BGN)
    Снимка на Еусерин Aquaphor  Защитаващ мехлем 45 мл

    Еусерин Aquaphor Защитаващ мехлем 45 мл

    Eucerin Aquaphor Защитаващ мехлем за увредена кожа ускорява регенерирането на кожата. Безводен мехлем, който възстановява, предпазва и успокоява суха до много суха, напукана и раздразнена кожа. Той създава идеална защитна бариера, която подпомага регенерирането на кожата.
    20,50 (BGN)
    Снимка на Еусерин Atopi Control Лосион за тяло 400 мл

    Еусерин Atopi Control Лосион за тяло 400 мл

    Eucerin Лосион за тяло от серията AtopiControl е предназначен за основна всекидневна грижа за кожа с атопичен дерматит. Наситен лосион за тяло за суха, раздразнена и сърбяща кожа. Удължава периодите между пристъпите. Успокояваща грижа при атопична кожа - дори по време на острите фази с възпаление.Серията съдържа уникален комплекс от активните съставки Ликохалкон A, който действа успокояващо, и Серамиди, укрепващи кожната бариера. Когато се използват ежедневно, основните продукти за грижа за атопична кожа – масла за вана и душ, лосион за тяло, кремове за тяло, ръце и лице – намаляват сухотата, зачервяването и сърбежа и удължават периода между пристъпите.
    46,85 (BGN)
    Снимка на Еусерин AtopiControl  Крем за ръце 75 мл

    Еусерин AtopiControl Крем за ръце 75 мл

    Eucerin Крем за ръце от серията AtopiControl е за кожа с атопичен дерматит, подходяща грижа при екзема на ръцете. Всекидневно облекчение за суха, раздразнима и сърбяща кожа. Успокояваща грижа при атопична кожа - дори по време на острите фази с възпаление.Серията съдържа уникален комплекс от активните съставки Ликохалкон A, който действа успокояващо, и Серамиди, укрепващи кожната бариера. Когато се използват ежедневно, основните продукти за грижа за атопична кожа – масла за вана и душ, лосион за тяло, кремове за тяло, ръце и лице – намаляват сухотата, зачервяването и сърбежа и удължават периода между пристъпите.
    14,95 (BGN)
    Снимка на Еусерин AtopiControl  Успокояващ крем 75 мл

    Еусерин AtopiControl Успокояващ крем 75 мл

    Eucerin Успокояващ крем от серията AtopiControl е предназначен за основна всекидневна грижа за кожа с атопичен дерматит. За локализирани проблемни зони на тялото (например лакътните гънки). Изглажда грубата напукана кожа и намалява сърбежа. Успокояваща грижа при атопична кожа - дори по време на острите фази с възпаление.Серията съдържа уникален комплекс от активните съставки Ликохалкон A, който действа успокояващо, и Серамиди, укрепващи кожната бариера. Когато се използват ежедневно, основните продукти за грижа за атопична кожа – масла за вана и душ, лосион за тяло, кремове за тяло, ръце и лице – намаляват сухотата, зачервяването и сърбежа и удължават периода между пристъпите.
    28,10 (BGN)
    Снимка на Еусерин AtopiControl  успокояващ крем 75 мл

    Еусерин AtopiControl успокояващ крем 75 мл

    Eucerin Интензивен успокояващ крем от серията AtopiControl е предназначен за основна всекидневна грижа за кожа с атопичен дерматит.Успокояваща грижа при атопична кожа - дори по време на острите фази с възпаление.Серията съдържа уникален комплекс от активните съставки Ликохалкон A, който действа успокояващо, и Серамиди, укрепващи кожната бариера. Когато се използват ежедневно, основните продукти за грижа за атопична кожа – масла за вана и душ, лосион за тяло, кремове за тяло, ръце и лице – намаляват сухотата, зачервяването и сърбежа и удължават периода между пристъпите.
    28,10 (BGN)
    Снимка на Еусерин AtopiControl Спрей при сърбеж 50 мл

    Еусерин AtopiControl Спрей при сърбеж 50 мл

    Eucerin Спрей при сърбеж от серията AtopiControl е успокояваща грижа при атопична кожа - дори по време на острите фази с възпаление.Серията съдържа уникален комплекс от активните съставки Ликохалкон A, който действа успокояващо, и серамиди, укрепващи кожната бариера. Когато се използват ежедневно, основните продукти за грижа за атопична кожа – масла за вана и душ, лосион за тяло, кремове за тяло, ръце и лице – намаляват сухотата, зачервяването и сърбежа и удължават периода между пристъпите.
    24,50 (BGN)
    Снимка на Еусерин DERMOPURE Ексфолиращ гел 100 мл

    Еусерин DERMOPURE Ексфолиращ гел 100 мл

    Намалява замърсяванията и комедоните, почиства нежно и прави текстурата на кожата по-фина, С млечна киселина и микрочастици за отпушване на порите. Формулата с млечна киселина и почистващи микрочастици нежно ексфолира кожата и премахва мъртвите клетки.
    23,30 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 3,00 (BGN) Макс: 108,00 (BGN)
    3 108