Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ДИЕТА И ФИТНЕС

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на Л-КАРНИТИН 250 мг HAYA LABS 60 капсули

    Л-КАРНИТИН 250 мг HAYA LABS 60 капсули

    Пренася мазнините от мастните клетки до митохондриите в мускулите, сърцето и други тъкани. Поддържа здравословно тегло.Допринася за сърдечната функция.Насърчава щитовидната функция. Поддържа здравословни енергийни нива.
    17,00 (BGN)
    L-карнитинът спомага за преобразуването на мазнините в енергия и за поддържането на телесното тегло в нормални граници. Повишава физическата и умствена дееспособност.

    Л-Карнитин 500 мг капсули*30 Абофарма

    L-карнитинът спомага за преобразуването на мазнините в енергия и за поддържането на телесното тегло в нормални граници. Повишава физическата и умствена дееспособност. Подобрява енергийното обезпечаване на сърдечния мускул. Подпомага обмяната на веществата. Продуктът е подходящ за употреба от хора с наднормено тегло и диабетици. Подобрява емоционалното състояние.
    18,65 (BGN)
    Снимка на ЛЮТ  ЧЕРВЕН ПИПЕР (плод) 450 мг *100

    ЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР (плод) 450 мг *100

    Приложение: Допринася за нормалната функция на метаболизма и имунната система, както и за поддържане на енергичността и издръжливостта.
    20,50 (BGN)
    МагКомбо (Магнезий комплекс) допринася за нормалната функция на мускулите и за намаляване чувството на отпадналост и умора, както и за нормалното функциониране на нервната и психичната система. Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.

    МагКомбо 940мг капсули*20

    МагКомбо (Магнезий комплекс) допринася за нормалната функция на мускулите и за намаляване чувството на отпадналост и умора, както и за нормалното функциониране на нервната и психичната система. Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.
    13,80 (BGN) 11,04 (BGN)
    Снимка на МАГНЕ Д'ОРО РАПИД ефервесцентни таблетки*14+14

    МАГНЕ Д'ОРО РАПИД ефервесцентни таблетки*14+14

    Магне Д’оро РАПИД е оптимална комбинация от магнезий и 10 витамина – С, Е и витамините от В-групата. Допринася за нормално функциониране на нервната система. За нормалната функция на мускулите. Електролитния баланс в организма. Нормално протичане на метаболизма и производство на енергия.
    13,80 (BGN)
    Подкрепа за здравето на мускулите.Допринася за поддържане на здрави кости и зъби.Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.

    МАГНЕЗИЙ 200 мг таблетки*30

    Подкрепа за здравето на мускулите.Допринася за поддържане на здрави кости и зъби.Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
    10,80 (BGN)
    Снимка на МАГНЕЗИЙ 500 мг С ОПТИМАЛНА АБСОРБЦИЯ,60 таблетки NATURAL FACTORS

    МАГНЕЗИЙ 500 мг С ОПТИМАЛНА АБСОРБЦИЯ,60 таблетки NATURAL FACTORS

    Магнезий 500 мг на Webber Naturals подпомага развитието и поддържането на костите и зъбите. Идеален за тези, които имат ниска киселинност в стомаха или затруднено усвояване, тази добавка помага на организма да метаболизира въглехидратите, протеините и мазнините. Магнезият помага при образуването на тъкани и поддържането на правилната мускулна функция.Лесно абсорбируема форма на магнезий за тези с ниска стомашна киселинност.Помага в развитието и поддържането на здрави кости и зъби.Насърчава метаболизма на въглехидратите, протеините и мазнините.
    20,20 (BGN)
    Магнезият е посредник за правилното функциониране на мускулите (включително сърцето) и е жизненоважен за клетъчното производство на протеини и АТФ. Използвана е осъвременена минерална форма за увеличаване на разтворимостта и абсорбцията.

    Магнезий комплекс 250 мг капсули*100

    Магнезият е посредник за правилното функциониране на мускулите (включително сърцето) и е жизненоважен за клетъчното производство на протеини и АТФ. Използвана е осъвременена минерална форма за увеличаване на разтворимостта и абсорбцията. Нашият Магнезиев комплекс е внимателно тестван и произведен според стандартите за сертифицирано качество. Превъзходно качество, цитратна форма, сертифицирана биологична активност.
    27,00 (BGN)
    Магнезият допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Допринася за електролитния баланс, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.

    МАГНЕЗИЙ НАТУРАЛЕН МОРСКИ капсули*30

    Магнезият допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Допринася за електролитния баланс, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Подпомага нормалното функциониране на нервната система, подобрява функцията на мускулите и правилния синтез на белтъчини. Магнезият допринася за поддържането на нормалната психична функция, на нормалното състояние на костите и зъбите, участва в процеса на делене на клетките.
    8,20 (BGN) 6,97 (BGN)
    Снимка на Магнезий Цитрат с висока абсорбция  150 мг,300 капсули WEBBER NATURALS

    Магнезий Цитрат с висока абсорбция 150 мг,300 капсули WEBBER NATURALS

    Магнезий цитрат е естествен продукт, източник на магнезий с максимална степен на усвояване на канадската компания Webber Naturals. Допринася за поддържане на нормално състояние на метаболизма на въглехидратите, мазнините и белтъчините/протеините.
    61,60 (BGN)
    Снимка на Магнезий+йонен комплекс от 72 микроминерали таблетки*60 Натроцевтика

    Магнезий+йонен комплекс от 72 микроминерали таблетки*60 Натроцевтика

    Natroceutics Magnesium Trace Mineral Complex е хранителна добавка за подпомагане на нервната система, съня, метаболизма, костите и мускулите. Подпомага поддържането на оптималните нива на магнезий.
    39,99 (BGN)
    Снимка на МАЛИНОВИ КЕТОНИ 100 мг*60 капсули БИОХЕРБА

    МАЛИНОВИ КЕТОНИ 100 мг*60 капсули БИОХЕРБА

    Малиновите кетони са специфични химични съединения. Те влияят директно върху мастните клетки, като спомагат за ефективното изгаряне на мазнините. Малиновите кетони стимулират секрецията на хормона Адипонектин, което засилва метаболизма по естествен начин и помага за ефективното изгаряне на натрупаните мазнини.
    10,75 (BGN)
    Снимка на МАСЛО от кардамон*10 мл Биохерба

    МАСЛО от кардамон*10 мл Биохерба

    Маслото от кардамон тонизира, подхранва и хидратира кожата в дълбочина. Подмладява я, като премахва фините бръчки и пигментните петна, подобрява еластичността. Действа чудесно за суха и проблемна кожа. Помага при рани, белези. Помага при главоболие. Антисептични, спазмолитични, диуретични и противовъзпалителни свойства. Използва се за устна хигиена. Ароматерапевтично въздействие: подобрява концентрацията, облекчава депресията, премахва меланхолията. Помага при затлъстяване. Детоксикира. Афродизиак.
    19,99 (BGN)
    100% MCT от кокосово масло се произвежда от чисто кокосово масло с премиум кокосови орехи. Той е без аромат и без мирис и не съдържа палмови масла, не съдържа хексан. Добавянето на кокосово масло към ежедневната диета, може да спомогне за стимулиране правилното функциониране на метаболизма и за поддържане на общото здравословно състояние и начин на живот. За хора с активен начин на живот и за редукция на теглото.

    МАСЛО ОТ КОКОС КАПСУЛИ 100% MCT 180бр

    MCT Oil from Coconut Хранителна добавка, 180 софтгел капсули 100% MCT от кокосово масло съдържа средноверижни триглицериди (капринова и каприлова киселина), които се използват от тялото за производство на енергия. Тази добавка е идеална за хора с активен начин на живот и за редукция на теглото.
    77,99 (BGN)
    Снимка на МЕГА ПРОБИОТИК 4 ЩАМА ФОРМУЛА пудра 75 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МЕГА ПРОБИОТИК 4 ЩАМА ФОРМУЛА пудра 75 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Мега пробиотикът на Natural Factors съдържа 4 щама пробиотици, които помагат за нормалното чревно здраве. Тази формула на прах гарантирано съдържа 12 милиарда активни клетки плюс олигозахариди във всяка доза, които поддържат и възстановяват нормалната чревна микрофлора. Пробиотиците могат да предотвратят болести на храносмилателната система като запек и диария, да балансират гъбичките, за да предотвратят вагиноза и кариеси, да намалят сериозността на алергиите, да подсилят имунната система и да понижат риска от някои видове рак. Мега пробиотик формулата съдържа 3 вида лактобацили и 1 вид бифидобактерии и подпомага здравето както на дебелото, така и на тънкото черво. Предимства:възстановява нормалния баланс на чревната флора, подобрява абсорбцията на хранителни вещества, подсилва имунната система, подобрява дъха в устата, помага при вагинални гъбични инфекции.
    71,50 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 3,00 (BGN) Макс: 185,00 (BGN)
    3 185