Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Допелхерц актив Витамини А-Я за деца*150 мл

    Производител: DoppelHerz
    Сиропът Допелхерц актив Витамини А-Я за Деца е с приятен плодов вкус от пълноценна комбинация от витамини и минерали, създадена за деца в периода на растеж и в подкрепа на имунитета. Подпомага здравословния растеж и развитие при децата.
    Складова единица: 48317
    11,30 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Храненето е от съществено значение в периодите на интензивен растеж. Организмът се нуждае от витамини, минерали, микроелементи и незаменими аминокиселини, за да може да се развива пълноценно. Ето защо обучението за правилно хранене при децата е изключително важно. Родителите обаче срещат сериозни трудности, защото в тази възраст децата често отказват да опитват нова храна или се изкушават от нездравословните храни.
    Друго предизвикателство, както за детето, така и за родителите му е посещението на детска градина или ясла. Там детето попада в непозната среда и кръгът от контактите се разширява, а това повишава и възможността за среща с различни инфекциозни причинители. Имунната система при малките децата е в процес на развитие и това ги прави по-податливи на различни инфекции.
    Сиропът Допелхерц® актив Витамини А-Я за Деца е пълноценна комбинация от 12 витамини, 4 минерала и незаменимата аминокиселина L-лизин, която подкрепя съпротивителните сили на организма и подпомага здравословния растеж и развитие в ранна детска възраст. Ежедневният прием на Допелхерц® актив Витамини А-Я за деца може да бъде полезен в периодите на постоянен растеж, през есенно-зимния сезон и при повишен стрес и умора. Допелхерц® актив Витамини А-Я за Деца е с приятен вкус на тропически плодове!


    Допелхерц® актив Витамини А-Я за деца съдържа ценни микронутриенти:

    • Подпомага съпротивителни сили на организма преди и по време на боледуване и през есенно-зимния период
    • За нормалната функция на имунната система при децата (витамин D)
    • За здравословен растеж и развитие на костите при децата  (витамин D)
    • Йодът подпомага физическо развитие на децата, а желязото е важно за нормалната им когнитивна функция
    • Не съдържа лактоза и глутен
    • Приятен вкус на тропически плодове
    • Климатично неутрален продукт

    L- лизинът е незаменима аминокиселина, която участва в образуване на белтъчините (протеините) в организма. Според проучванията би могла да подобри усвояването на калций1, което е важно в периода на активен растеж на костите и зъбите при децата. L-лизинът е важен за растежа и укрепването на мускулите2. Смята се, че един от признаците на недостиг на лизин в организма е намаленият апетит, следователно допълнителният прием на L- лизин би могъл да доведе до подобряване на апетита по естествен начин. L- лизинът подпомага работата на имунната система особено при борбата ѝ с различни вируси или бактерии3.  Съчетан с цинк, има благоприятен ефект върху естествените съпротивителни сили на организма3.

    СЪСТАВ: в 5мл (дневна дозировка):
    L-лизин 50мг; Витамин A 400мкг RE; Витамин B1 1,5мг; Витамин B2 1,4мг; Витамин B6 1мг; Витамин B12 2мкг; Биотин 50мкг; Витамин C 40мг; Витамин E 6мг а-TE; Витамин D 5мкг; Фолиева киселина 200мкг; Ниацин (Никотинамид) 8мг NE; Пантотенова киселина 3мг; Желязо 7мг; Йод 70мкг; Цинк 5мг; Манган 0,5мг.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Деца от 4-6 год.: 2,5мл на ден. Деца от 7-14 год.: 5мл на ден. Да се разклати добре преди употреба! С вкус на тропически плодове.

    СЪХРАНЕНИЕ:Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса! След отваряне съхранявайте на хладно място и консумирайте в рамките на 1 месец.

    Разклатете добре преди употреба!

    ОПАКОВКА : 150 мл

    ПРОИЗВОДИТЕЛ :

    QUEISSER PHARMA
    Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *