Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Допелхерц® актив Витамини за очи + Омега-3 * 30 капсули

    Производител: DoppelHerz
    Допелхерц® актив Витамини за очи + ОМЕГА 3 представляват обогатена формула с омега-3 мастни киселини, витамини и минерали с благотворен ефект, предпазващ окото. Подходящи при продължителна работа на компютър.
    Складова единица: 39673
    15,20 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Допелхерц® актив Витамини за очи + ОМЕГА 3 съдържа :

    • висока доза незаменими Омега 3 мастни киселини DHA + EPA
    • повишени дози лутеин и зеаксантин
    • витамини и минерали с благотворен ефект, предпазващи окото.

    Приложение

    Допелхерц® актив Витамини за очи са ПОДХОДЯЩИ ЗА УПОТРЕБА ПРИ:
    • продължителна работа на компютър или изкуствено осветление
    • употреба на контактни лещи
    • умора на очите
    • студенти и учащи
    • прекомерно излагане на силна слънчева светлина
    • висок риск от възрастови изменения на очите
    • антиоксидантна защита
    • небалансирано хранене
    • при пушачи и при хора, работещи в замърсена или суха/запрашена среда

    DHA (Докозахексаеновата киселина) е най-ценната Омега-3 мастна киселина. В най-високи концентрации DHA се намира в мозъка и в окото. Тя е структурен компонент на фоторецепторните мембрани на ретината. Присъствието на DHA в клетъчните мембрани, от една страна е предпоставка за нормалното рецепторно функциониране и предаването на визуалните импулси, а от друга страна, предпазва клетките от увреждане. DHA участва в предаването на импулси между невроните (чрез невромедиатори).

    EPA (Ейкозапентаеновата киселина) също е важна Омега 3 мастна киселина и нормално се съдържа в рибеното масло. Може да се метаболизира до DHA в черния дроб. 

    Лутеинът и Зеаксантинът са пигменти, нормално присъстващи в макулата (“жълтото петно”) - най-чувствителната част от ретината. „Жълтото петно” се намира по средата на задната част на ретината и отговаря за централното зрение, напр. за четене, както и за цветното зрение. Тези пигменти играят роля на предпазен филтър за опасната UV радиация и това позволява на окото да съхрани пълния си капацитет. Лутеинът и зеаксантинът се акумулират и в очната леща, като предпазват нейните структури от вредните ефекти на свободните радикали, особено изразени след 40 годишна възраст.


    Витамин А е ключов за зрението при ограничена светлина. Той, заедно с витамин B2 участват в поддържането на нормално зрение. Цинк, селен, мед и витамините C и E предпазват клетъчните структури на ретината и лещата от свободни радикали. Цинкът регулира активността на повече от 200 ензима, които участват в почти всички важни клетъчни процеси. Витамините С и Е допълват взаимно своето положително въздействие при клетъчната защита. Адекватен прием на витамин С дава възможност на витамин Е да прояви в по-пълна степен антиоксидантните си свойства. Нуждите от витамини С и Е се повишават при стрес, интензивно спортуване, вредни фактори на околната среда, като цигарен дим, замърсен въздух и др. Селенът е мощен антиоксидант и участва в защитата на клетките срещу увреждащото действие на свободните радикали. Оказва положителен ефект и върху имунната система.

    СЪСТАВ: в 1 капсула: Масло от сьомга 580mg; DHA / EPA 320mg; Лутеин 12mg; Зеаксантин 1mg; Витамин А 400mcg; Витамин С 120mg; Витамин Е 12mg; Витамин B2 1.4mg; Цинк 10mg; Мед 500mcg; Селен 55mcg.

    ОПАКОВКА : 30 Капсули

    СЪХРАНЕНИЕ :Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса!

    ПРОИЗВОДИТЕЛ : QUEISSER PHARMA
    Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Снимка на Алое Вера 91% гел за пиене и 9% пчелен мед*1000 мл Абофарма

    Алое Вера 91% гел за пиене и 9% пчелен мед*1000 мл Абофарма

    Гел за пиене с 91% сок от Алое Вера и 9% пчелен мед .Хранителна добавка с Витамин C.За една истинска здравословна диета се насладете на натуралния сок от сърцевината на листата на Алое Вера с мед, като го пиете самостоятелно или го смесете с вода или друг сок.
    37,30 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® актив За уринарен тракт *30 капсули

    Допелхерц® актив За уринарен тракт *30 капсули

    Допелхерц® актив За уринарен тракт е комбинация от естествени екстракти от червена боровинка и тиквено семе, която благоприятства нормалното състояние на уринарния тракт. Спомага за нормалната функция на пикочния мехур и простатата и притежава антиоксидантно действие. Подходящ за мъже и жени.
    10,20 (BGN)
    Снимка на ДОПЕЛХЕРЦ® актив Магнезий 500 ДЕПО*30 таблетки

    ДОПЕЛХЕРЦ® актив Магнезий 500 ДЕПО*30 таблетки

    Допелхерц актив Магнезий 500 ДЕПО допринася за нормалната функция на нервите и мускулите, включително и сърдечния мускул, както и за метаболитните процеси и производството на енергия. Поддържане на електролитния баланс и намаляване на чувството на отпадналост и умора. Подходящ при поява на мускулни схващания (крампи), стрес и умора.
    9,80 (BGN)