Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Допелхерц® актив За коса и нокти * 30 капсули

    Производител: DoppelHerz
    Допелхерц® актив за коса и нокти е продукт, който съдържа естествени съставки за подхранване, заздравяване и пълноценен растеж на косата и ноктите. Балансирана формула, създадена за нуждите на съвременната жена.
    Складова единица: 39439
    14,20 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Здрава и блестяща коса, еластична кожа и нечупливи нокти се постигат с много грижи. Много и различни фактори оказват влияние върху състоянието на косата - диети, стрес, често третиране  (къдрене, боядисване, сушене).

    Като резултат понякога маже да се наблюдава:

    • засилен косопад

    • загуба на блясък и жизненост на косата

    • чупливост на ноктите

    Небалансираната диета може да лиши косата от ценни хранителни вещества, а адекватният им прием е особено важен. Затова се препоръчва да си набавяме редовно нужните витамини, минерали и микроелементи.
    Допелхерц® актив за Коса и нокти е балансирана комбинация, създадена, за поддържане на доброто състояние на косата, кожата и ноктите. Съдържа екстракт от семена на просо, в комбинация с масло от пшеничен зародиш, биотин, цинк, пантотенова киселина, витамин В6 и мед.
    Капсулите Допелхерц® актив за Коса и нокти са насочени към потребностите на съвременната жена.
    Маслото от пшеничен зародиш и екстрактът от семена на просо съдържат ценни хранителни вещества, между които желязо, магнезий, селен, витамин Е и витамини от група В.
    Екстрактът от семена на просо е естествен източник на аминокиселините метионин и цистеин, които се съдържат в кератина - основният структурен протеин на косата и ноктите. 

    Биотинът допринася за поддържане на нормалното състояние на кожа, коса и лигавици.
    Витамин В6 подпомага синтеза на цистеин, а заедно с цинк допринасят за правилния метаболизъм на белтъците. За нормален растеж и развитие обаче, са важни не само градивните елементи, но и енергията. Витамин В6, пантотенова киселина и биотин, както и микроелементът мед спомагат за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Това е особено важно за бързо развиващите се тъкани, както кожа, коса, нокти. Там се наблюдава интензивно клетъчно делене, а върху този процес благоприятен ефект оказва цинкът. Той допринася за поддържане на нормалното състояние на коса, кожа и нокти, а за запазване на пигментацията им, подпомагаща роля има микроелементът мед.

    СЪСТАВ: в 1 капсула:
    Масло от пшеничен зародиш 500mg; Екстракт от просо 150mg; Пантотенова киселина 9mg; Цинк 5mg; Пиридоксин (вит. В3) 1mg; Биотин 300mcg; Мед 0.15mg.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Приемайте 1 капсула дневно по време на хранене, с достатъчно течност.

    Да не се сдъвква. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

    Опаковка:
    30 капсули

    Производител:
    Queisser Pharma, Германия

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *