Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Допелхерц® актив Мултивитамини А-Я ефервесцентни таблетки*15

    Производител: DoppelHerz
    Допелхерц® актив Мултивитамини А-Я ефервесцентни таблетки са пълноценна комбинация от витамини и минерали, укрепващи имунната система. Разтворими таблетки за по-бързо усвояване, които подпомагат съпротивителните сили на организма. Подходящи при небалансирана диета, тютюнопушене и стрес. С аромат на портокал и маракуя.
    Складова единица: p39430
    Стара цена: 8,99 (BGN)
    7,64 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Приложение

    При умора, стрес, нервно напрежение и нерационално хранене. В зависимост от начина на живот, физическото и психическото натоварване на хората с различни професии, тютюнопушене и прием на алкохол, нуждите от хранителни вещества са различни. Именно затова съставът на Допелхерц® актив Витамини А-Я е разработен, за да задоволи тези специфични нужди, чрез комбинацията от витамини, минерали и микроелементи.

    Съхранение

    Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса!

    Внимание!

    Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се приема в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Ефектът от приема на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст. Ако имате сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с течение на времето, моля потърсете лекарска помощ!

    Състав в 1 таблетка:
    Витамин А 400mcg; Биотин 75mcg; Витамин В1 1.65mg; Витамин В2 2.1mg; Витамин В6 2.1mg; Витамин В12 3.75mcg; Витамин С 200mg; Витамин D 5mcg; Витамин E 12mg; Фолиева киселина 400mcg; Витамин K 20mcg; Ниацин (Никотинамид) 16mg; Пантотенат 6mg; Калций 200mg; Магнезий 100mg; Фосфор 125mg; Хром 12mcg; Йод 100mcg; Молибден 12.5mcg; Селен 30mcg; Цинк 5mg.

    Начин на употреба: Приемайте по 1 ефервесцентна таблетка дневно, разтворена в 200 мл вода.

    Производител: QUEISSER PHARMA. Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Снимка на МАГ ЛИКУИД 815 мг  20 течни сашета

    МАГ ЛИКУИД 815 мг 20 течни сашета

    Хранителна добавка, която доставя магнезий под формата на лесно усвояема органична сол магнезиев цитрат. Спомага за намаляването на стреса, умората и чувството на неразположение. Повлиява благоприятно върху качеството на съня и допринася за добрия сън. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата и нервната система. Съдейства за поддържането на добър мускулен тонус. Подходящ за хора с диабет. Може да бъде приеман по време на бременност и кърмене. Течни сашета с приятен вкус на манго и портокал.
    12,00 (BGN) 8,40 (BGN)
    Допелхерц Витамини А-Я с Омега 3 съдържат всички важни витамини, минерали и микроелементи. Добавен е лутеин и ОМЕГА-3 ненаситени мастни киселини. Допринасят за намаляване чувството на отпадналост, умора и подпомагат съпротивителните сили на организма.

    Допелхерц актив Витамини А-Я + Омега-3 капсули*30

    Допелхерц актив Витамини А-Я + Омега-3 е специална формула, създадена в подкрепа на сърцето, мозъка и зрението. Съдържа всички важни витамини, минерали и микроелементи, с добавен ЛУТЕИН и ОМЕГА-3 мастни киселини. Допринасят за намаляване чувството на отпадналост, умора и подпомагат съпротивителните сили на организма.
    15,20 (BGN) 12,92 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® актив Магнезий 400 + В витамини , 15 еф.таблетки

    Допелхерц® актив Магнезий 400 + В витамини , 15 еф.таблетки

    Допелхерц® актив Магнезий 400 + В витамини съдържа висока доза магнезий с добавени витамини B1, B6 и B12 и фолиева киселина в разтворима форма за по-бързо усвояване с приятен вкус на лимон и грейпфрут. Подходящ е за употреба при мускулни схващания, активно спортуване, тежка физическа работа, стрес и напрежение, както и при преумора и недоспиване.
    6,60 (BGN)