Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Допелхерц® систем Колаген Beauty * 30 флакона

    Производител: DoppelHerz
    Допелхерц® систем Колаген Beauty е специално разработена комбинация от колагенови пептиди, екстракт от асай бери, витамини, минерали и микроелементи за гладка, еластична и красива кожа. Доказано намаляват дълбочината на бръчките и поддържат еластичността на кожата.
    Складова единица: 45748
    64,40 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Ежедневно кожата е подложена на въздействието на редица замърсители – цигарен, автомобилен дим, химикали.С напредване на възрастта намалява еластичността, здравината и хидратацията на кожата.  Появяват първите следи от стареене – тънки линии и бръчки. За да запази младостта и жизнеността си, кожата се нуждае от ежедневна грижа както и от здравословен и пълноценен хранителен режим, който е препоръчително да включва колагенови пептиди, витамини, микроелементи.

    Колагенът е най-важният структурен протеин в човешкото тяло. Представлява 80% от сухата маса на кожата. С напредване на възрастта производството на колаген намалява.

    За да бъде добре усвоен от кожата, колагенът трябва предварително да бъде разделен на по-малки фрагменти, наречени колагенови пептиди -  с точно определена молекулна маса. Този процес на разделяне се нарича хидролиза.

    Колагеновите пептиди с молекулна маса около 3 килодалтона (kDa) стимулират производството на колаген от хондроцитите (клетките в ставния хрущял), а тези с около 2kDa – стимулират фибробластите (кожните клетки) в дермата.

    За поддържане на кожата красива, млада, здрава и еластична, освен колагеновите пептиди, значение имат, също така, определени растителни екстракти и вещества:

    Екстракт от Асай Бери - екзотично растение ценено поради антиоксидантните си качества.
    Мед - микроелемент, необходим за поддържане доброто състояние на съединителната тъкан и кожната пигментация.
    Витамин А, биотин и цинк - допринасят за нормалното състояние на кожата;
    Витамин С – спомага за образуването на колаген;
    Витамин Е – предпазва клетките от оксидативен стрес.

    СЪСТАВ: В дневна дозировка (25ml):
    Бета-каротен 0,96mg; съдържащ витамин А 160mcg RE; Витамин E 3mg алфа-TE; Биотин 150mcg; Витамин C 80mg; Цинк 5mg; Мед 150mcg; Колагенови пептиди 2,5g; Екстракт от Асай Бери 100mg.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: 1 флакон дневно. За директен прием навсякъде и по всяко време без вода.

    Опаковка:

    30 флакона

    Производител:

    QUEISSER PHARMA, Германия

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *