Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЕЛГИДИУМ KIDS Паста за зъби за защита от кариес за деца от 2-6 години с вкус на банан*50 мл

    Производител: Pierre Fabre Oral Care
    ELGYDIUM KIDS Гелообразна паста за зъби за защита от кариес на деца от 2-6 години, с вкус на банан за подобряване на защитата на млечните зъби при деца между 2 и 6 години.
    Складова единица: 43355
    9,30 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Приятният вкус на банан стимулира децата да си мият зъбите, а оптималната за възрастта доза Fluorinol® осигурява повишена ефективност при защитата на емайла на млечните зъби от кариес.

    ELGYDIUM KIDS паста за зъби за деца от 2 - 6 години с вкус на банан съдържа 96% съставки с натурален произход и е верен съюзник на децата... и родителите. Пастата е харесвана от 90% от децата на възраст от 2 до 6 години*, а вкусът на банан е един от най – популярните сред тях. Не е необходимо да миете повторно, да гоните или да принуждавате малките си деца да си мият зъбите: миенето на зъбите два пъти дневно вече е забавно, спокойно и приятно!

    За ежедневна орална хигиена. Допълнителна защита на зъбния емайл от кариес. Нежна нискоабразивна почистваща формула, щадяща емайла и венците.

    Предимства на продукта: Съдържанието на флуорид е съобразено с възрастта на вашето дете. Вкус банан

    Състав: HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE. WATER (AQUA). HYDRATED SILICA. CELLULOSE GUM. FLAVOR (AROMA). NICOTINYL ALCOHOL HF. PEG-12. PEG-12 ALLYL ETHER. PEG-12 DIMETHICONE. SODIUM BENZOATE. SODIUM LAUROYL SARCOSINATE. SODIUM PROPIONATE. SODIUM SACCHARIN. TETRASODIUM EDTA. YELLOW 5 (CI 19140)

    Начин на употреба: Препоръчва се за деца между 2 и 6 години. Редовното миене на зъбите спомага за поддържане на добрата орална хигиена. Да не се поглъща. Да не се съхранява на температура над 25°C.

    Опаковка : 50 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *