Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЖЕНСКО ЗДРАВЕ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    СЕРЕНАМЕНТЕ капки е хранителна добавка, предназначена за преодоляване проявите на безпокойство, тревожност, стрес и безсъние.

    СЕРЕНАМЕНТЕ капки*40 мл

    СЕРЕНАМЕНТЕ капки е хранителна добавка, предназначена за преодоляване проявите на безпокойство, тревожност, стрес и безсъние.
    26,30 (BGN)
    Снимка на СИНХРОЛАЙН КЛИНКЕР ИТИМЕН ГЕЛ 200 мл

    СИНХРОЛАЙН КЛИНКЕР ИТИМЕН ГЕЛ 200 мл

    Synchroline Cleancare Delicate Intimate Cleanser представлява нежен интимен гел, създаден специално за деликатно почистване на интимната зона, който намалява честотата на инфекции, дискомфортът и осигурява оптимално хигиенно състояние. Интимния гел притежава балансирано рН и меки пенители, които допринасят за добрата интимна хигиена. Продукта е подходящ за ежедневна употреба. Притежава антисептичен ефект и предпазва от генитални инфекции. Поддържа киселинността на среда и пречи на развитието на болестотворни микроорганизми. Може да се използва при бременност, кърмене и менструация. Не съдържа алергени.
    25,85 (BGN)
    Снимка на СИНХРОЛАЙН ЛИПОАЦИД ИНТЕНЗИВ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ  50 мл

    СИНХРОЛАЙН ЛИПОАЦИД ИНТЕНЗИВ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл

    Ефективен крем против бръчки, който предпазва и противодейства на остаряването на кожата индуцирано от външни фактори. Благодарение на синхронизираното действие на Lipoic Acid и Vitamin С, намаляват уврежданията предизвикани от въздействието на свободните радикали.Комбинираното действие на Lipoic Acid и Octadecenedioic Acid контролира образуването на тъмни петна. Кожата на лицето и шията придобива сияен тен и блясък. LIPOACID intensive има подхранващ ефект и притежава UVA филтър, органичен пигмент който се съдържа в кожата и защитава от вредното действие на ултравиолетовите лъчи.
    49,30 (BGN)
    Снимка на СИНХРОЛАЙН ЛИПОАЦИД КОМБИ 60 таблетки

    СИНХРОЛАЙН ЛИПОАЦИД КОМБИ 60 таблетки

    Synchroline Lipoacid Combi представлява специално създадена хранителна добавка, предназначена за намаляване образуването на бръчки, предотвратяване на преждевременнота стареене на кожата и повишаването на нейната еластичност, посредством своите мощни антиоксидантни свойства. Липоацид комби на Синхролайн е специално създаден да се бори с факторите, които са отговорни за стареенето на кожата, а именно генетичната предразположеност и вредните влияния на околната среда, като UV-лъчите и свободните радикали. Lipoacid Combi има свойствата да подобрява цялостния вид на кожата, посредством редуциране появата на бръчки и тъмни петна, като прави тена равномерен и възвръща нейния блясък.
    44,70 (BGN)
    Снимка на СМИРНА (смола) 550 мг,100 капсули

    СМИРНА (смола) 550 мг,100 капсули

    Смирната (Commiphora molmol) е често споменавана в Библията и е била важен търговски продукт в Близкия Изток. Екстрактът от смирна има силно антисептични и антибактериални свойства и може да помогне при инфекции, особено при инфекции на устната кухина и венците. Капсулите смирна на Nature’s Way могат да бъдат сдъвкани и използвани вътрешно или може да бъдат разтворени и прахчето да се изсипе директно върху болния участък в устата.
    32,80 (BGN)
    Снимка на СОЯ ИЗОФЛАВОНИ 50 мг капсули*60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    СОЯ ИЗОФЛАВОНИ 50 мг капсули*60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Соя изофлавони комплекс е източник на фитоестрогени. Тяхното действие наподобява естествените женски полови хормони. Когато попаднат в женския организъм изофлавоните от соя компенсират недостигът на естрогени и така оказват положително влияние върху здравословното състояние на жената. Соевите изофлавони могат да бъдат полезни и за мъжете. Те повлияват благоприятно върху състоянието на простатата.
    24,10 (BGN)
    Снимка на СУПРАВИТ Магнезий + B комплекс*20 ефервесцентни таблетки

    СУПРАВИТ Магнезий + B комплекс*20 ефервесцентни таблетки

    Магнезият допринася за нормалното функциониране на нервната система и намалява чувството за отпадналост и умора. Витамините от група В подпомагат нормалното протичане на метаболизма, производството на енергия и нормалната сърдечна функция. Допринася за електролитния баланс на организма. Препоръчва се при натоварване (физическо и емоционално).
    5,40 (BGN)
    Thyrohelp капсули спомагат за правилно функциониране на щитовидната жлеза и подобрява имунния отговор на организма. Всяко от вложените активни вещества поотделно е препоръчвано от специалистите при дисфункцията на щитовидната жлеза.

    ТИРОХЕЛП 30 капсули

    Thyrohelp капсули спомагат за правилно функциониране на щитовидната жлеза и подобрява имунния отговор на организма. Всяко от вложените активни вещества поотделно е препоръчвано от специалистите при дисфункцията на щитовидната жлеза.
    26,80 (BGN)
    Подпомага балансираната хормонална активност в пременопаузата. За жени на 40+.

    ФЕМАРЕЛ Реджувинейт капсули*56

    Подпомага балансираната хормонална активност в пременопаузата. За жени на 40+. Единствената по рода си формула на Femarelle® Rejuvenate включва патентования дериват от ферментирал соев екстракт (DT56a), ленено семе, витамин В2 и витамин В7, които допринасят за енергийния метаболизъм, намаляват умората и усещането за отпадналост, поддържат кожата и косата и подпомагат функционирането на нервната система.
    54,50 (BGN)
    Подпомага хормоналната активност при жени в менопауза. Единствената по рода си формула на Femarelle® Recharge включва патентования дериват от ферментирал соев екстракт (DT56a), ленено семе и витамин В6, които допринасят за  регулиране на хормоналната дейност, намаляват умората и усещането за отпадналост, осигуряват нормалното функциониране на нервната система, нормалните физиологични функции и енергиен метаболизъм.

    ФЕМАРЕЛ Речардж капсули*56

    Подпомага хормоналната активност при жени в менопауза. Единствената по рода си формула на Femarelle® Recharge включва патентования дериват от ферментирал соев екстракт (DT56a), ленено семе и витамин В6, които допринасят за регулиране на хормоналната дейност, намаляват умората и усещането за отпадналост, осигуряват нормалното функциониране на нервната система, нормалните физиологични функции и енергиен метаболизъм.
    52,40 (BGN)
    Femarelle® Unstoppable е хранителна добавка за жени, преминали менопаузата, която предоставя ферментирал соев екстракт (DT56a),  витамин В2, биотин, витамин D и калций. Витамин D допринася за поддържане на нормалния състав на костите и помага за намаляване на риска от падане, свързан с нарушената стойка на тялото и мускулната слабост.

    ФЕМАРЕЛ Ънстопабъл капсули*56

    Femarelle® Unstoppable е хранителна добавка за жени, преминали менопаузата, която предоставя ферментирал соев екстракт (DT56a), витамин В2, биотин, витамин D и калций. Витамин D допринася за поддържане на нормалния състав на костите и помага за намаляване на риска от падане, свързан с нарушената стойка на тялото и мускулната слабост.
    54,50 (BGN)
    Феми Флора интимен гел осигурява дълготрайна свежест и комфорт.Спомага за облекчаването на раздразнения. Със защитно действие. Нова формула за нежна интимна грижа.

    ФЕМИ ФЛОРА Интимен измиващ гел*200 мл

    Феми Флора интимен гел осигурява дълготрайна свежест и комфорт.Спомага за облекчаването на раздразнения. Със защитно действие. Нова формула за нежна интимна грижа.
    12,95 (BGN)
    Снимка на ФЕМИНОРМ  30 капсули

    ФЕМИНОРМ 30 капсули

    фитоестрогени. Повлиява благоприятно леки менопаузални оплаквания, пременструални невровегетативни и психически нарушения и смущения в менструалния цикъл у девойки. Съдейства за подобряване еластичността на кръвоносните съдове и намаляване нивото на холестерола. Допринася за предотвратяване на остеопорозата. Подходящ и в периода на пременопауза.
    13,10 (BGN)
    Снимка на ФЕМИНОРМ ДУО 30 капсули

    ФЕМИНОРМ ДУО 30 капсули

    Феминорм Дуо съдържа мощна комбинация от естествени фитоестрогени - структурно и функционално наподобяват женските полови хормони. Повлиява благоприятно по-тежки менопаузални оплаквания и усложнения. Подходящ след оперативно отстраняване на яйчниците и след прекъсване на хормонална терапия. Има положителен ефект върху хормоналния баланс при жени в климакс.
    15,50 (BGN)
    Феминорм Лека Нощ съдържа пълна комбинация от естествени фитоестрогени и  психичен хармонизатор - мелатонин. Влияе благоприятно при менопауза с изразени симптоми на безсъние, тревожност и депресия. Подходящ за подкрепа на хормоналната дейност при климакс, пременструален синдром, както и при млади жени с менструални смущения. Доказана ефективност.

    ФЕМИНОРМ Лека нощ капсули*30

    Феминорм Лека Нощ съдържа пълна комбинация от естествени фитоестрогени и психичен хармонизатор - мелатонин. Влияе благоприятно при менопауза с изразени симптоми на безсъние, тревожност и депресия. Подходящ за подкрепа на хормоналната дейност при климакс, пременструален синдром, както и при млади жени с менструални смущения. Доказана ефективност.
    15,85 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 3,00 (BGN) Макс: 339,00 (BGN)
    3 339