Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ИБУДОЛОР ДУО гел*60гр

    Производител: ACTAVIS
    Ибудолор Дуо гел се прилага за облекчаване на болката и възпалението при ревматични и мускулни болки, болки в гърба,навяхвания,разтежения, спортни травми и невралгии, вследствие изкълчвания, навяхвания и спортни травми. Може да се прилага за симптоматично облекчаване на болката при лека форма на артрити.
    Складова единица: 41250
    9,70 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Винаги прочитайте листовката преди употреба!

    Ибудолор Дуо гел е комбинирано лекарство, което съдържа ибупрофен и левоментол. Ибупрофен принадлежи към група лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни средства. Те се използват за лечение на болка и повишена температура. Левоментол оказва противовъзпалително и обезболяващо действие. Подпомага действието на ибупрофен, оказва охлаждащ ефект при приложение върху кожата.

    Подходящ за възрастни и деца над 12 години

    Активни съставки:

    Ибупрофен (ibuprofen) 50 mg и левоментол (levomenthol) 30 mg в 1g гел.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: В зависимост от големината на засегнатия участък върху кожата се нанася 1 до 4 см от гела и внимателно се втрива, докато попие напълно. Гелът може да се прилага 2-3 пъти дневно, като интервалите между приложенията не трябва да бъдат по-малки от 4 часа.

    Начин на приложение:
    В зависимост от големината на засегнатия участък върху кожата се нанася 1 до 4 см от гела и внимателно се втрива, докато попие напълно.
    След всяко приложение ръцете трябва да се измиват, освен ако те не са третираното място.

    Предупреждения:

    Не прилагайте Ибудолор Дуо гел, ако сте алергични към ибупрофен, левоментол или някоя от останалите съставки, ако сте имали астма, затруднено дишане или хриптене, хрема, кожни обриви, особено копривна треска, след прием на ацетилсалицилова киселина, други нестероидни противовъзпалителни средства или лекарства за облекчаване на болка и повишена температура, върху открити рани.

    Само за приложение върху кожата. Да не се прилага върху увредена и наранена кожа. Да се избягва контакт с очите и в близост до тях, както и върху лигавици.

    Ибудолор Дуо гел не трябва да се използва под оклузивна (стягаща) превръзка.

    При поява на зачервяване, сърбеж, обриви трябва да прекъснете употребата на Ибудолор Дуо.

    Препоръчително е да се избягва прекомерното излагане на третирания кожен участък на слънчева светлина, с цел да се избегне възможността от развитие на фото чувствителност.

    При бременност и кърмене се консултирайте с лекар при употребата на което и да е лекарство.Да не се прилага при деца под 12 години.

    Съхранение:

    Съхранявайте в оригиналната опаковка, при температура под 25°С.
    Да се използва до 1 месец след отваряне на тубата.

    Опаковка : туба 60 гр гел

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *