Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Изофлавон при менопауза 75 мг капсули*30 Абофарма

    Производител: Abopharma
    Isoflavon представлява алтернативен заместител на хормоналната терапия с естроген в периода преди и по време на менопауза. Той ефективно премахва и симптоми като главоболие, топли вълни, безсъние, умора, нервност и промени в настроението. Може да се използва и като профилактично средство срещу развитието на остеопороза и рак на гърдите.
    Складова единица: z41066
    15,00 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Натуралната алтернатива за жени в менопауза.Соевите изофлавони са фитоестрогени, които имат действие подобно на естествените женски полови хормони (естрогените), но които не са стероиди. Изофлавоните от соя притежават  изключителни свойства. Те допринасят за нормалното приемане на промените в организма преди и по време на менопаузата.

    30 капсули с висока концентрация

    Съставки на 1 капсула: Соев изофлавон - 75 mg; емулгатор: Соев лецитин; пълнители: Соево масло, Кокосово масло, Палмово масло; втвърдител: Пчелен восък; оцветител: Железен оксид; спомагателни вещества: Желатин, Глицерол.

    Препоръчителен прием: По 1 капсула дневно. Препоръчителен прием в продължение на 8 седмици. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не са установени странични ефекти. Не се препоръчва при бременни и кърмачки.

    Съхранение: Съхранявайте на стайна температура на сухо и тъмно място, недостъпно за деца.

    Количество: 2 блистера х 15 = 30 меки желатинови капсули в кутия.

    Нетно количество (за една капсула): 0,450 g +/-10% , 30 капсули = 13.5 g e

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *