Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ИМУНЕЙС ЕКСТРА ЗАЩИТА 30 Таблетки ВИТАБИОТИКС

  Производител: VITABIOTICS
  Immunace Extra Protection от Vitabiotics е хранителна добавка с оптимизирана формула за подпомагане нормалната имунната функция. Имунейс Екстра Защита е формула осигуряваща 28 хранителни вещества, включително естествен ликопен, ресвератрол, астаксантин, алфа липоева киселина и допълнителен витамин D от 1000 IU.
  Складова единица: 49682
  38,30 (BGN)
  i h

  Оптимална формула в подкрепа на имунната система.

  Формулата на Имунейс Екстра Защита, разработена на база на съвременни изследвания, съдържа 28 нутриента, включва всички ползи на Имунейс Оригинал, плюс допълнителни съставки, като ликопен (естествен източник), ресвератрол, астаксантин и Алфа-липоева киселина и увеличено количество витамин D (1000 IU). Имунейс Екстра Защита на Витабиотикс осигурява допълнителна хранителна подкрепа с по-високи нива на витамин D в помощ на нормалната функция на имунната система.

  Единственият антиоксидант преминал през Киселинния тест. Успешно намалява смъртността с 48% при пациенти с HIV в следствие на подобрен имунитет с Имунейс. Доказан в рандомизирано плацебо контролирано проучване*.  Микс от естествени Каротеноиди (Алфа Каротен, Бета Каротен, Лутеин, Криптоксантин, Зеаксантин), които увеличават количеството Т-клетки** Съдържа L-карнитин, който възпрепятства унищожаването на Т-клетките.*** Съдържа важните аниоксиданти (Витамин А,С, Е, Селен и Цинк), които възпрепятстват умирането на клетките причинено от TNF****

  Допълнителна хранителна защита на имунната система

  Нутриентите в състава на Имунейс Екстра Защита, вкл. витамин С и Е спомагат за защита на клетките от оксидативен стрес. Продуктът предоставя необходимия дневен прием на витамин С, който не се произвежда или складира в тялото. Имунейс Екстра Защита предлага синергична комбинация на богат спектър нутриенти като ликопен, ресвератрол, астаксантин и Алфа-липоева киселина.

  Допълнителни нутриенти прибавени към формулата на Имунейс Оригинал
  Увеличено количество витамин D

  Имунейс Екстра Защита има пълноценна формула, която включва увеличено количество витамин D, цинк и селен за нормалната работа на имунната система, плюс фолат за нормално образуване на кръвни клетки. Имунейс е една от първите хранителни добавки във Великобритания пионер в разпознаването и признаването, че витамин D не само допринася за поддържането на нормалните функции на костите и мускулите, но и допринася за нормалната работа на имунната система.
  Нови изследвания показват, че оптималните нива на прием на витамин D може да са по-високи отколкото се смяташе досега. Всяка таблетка Имунейс Екстра Защита съдържа това оптимално количество от 25mcg (1000 IU) на витамин D3 – формата, която е естествена за човешкото тяло и поради това се предпочита пред D2, съдържаща се в някои други хранителни добавки.

  Екстракт от Ликопен

  Ликопенът е естествен каротеноиден ярък пигмент, който се открива в редица растения, сред които и доматите и благодарение на него те имат червен цвят. Ликопенът е междинен продукт в биосинтеза на много каротеноиди, включително бета-каротин. Ликопенът не се синтезира в тялото и трябва да се набавя чрез храната.

  Ресвератрол

  Ресвератролът се съдържа в люспите на зърната на червеното грозде. Ресвератролът може да допринесе за сърдечно-съдовото здраве и е признат като едно от защитните вещества, открити в червеното вино.

  Пълноценна мултивитаминна подкрепа

  Имунейс Екстра Защита доставя пълноценна гама от витамини и минерали. Формулата на Имунейс е разработена в сътрудничество с международни експерти на база на изследвания в областта на нутрициологията и се базира на научни доказателства за ролята на специфични нутриенти за нормалната функция на имунната система.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *