Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ИНФАКОЛ капки против колики*50 мл

    Производител: TEVA
    Инфакол действа като помага на малките задържани мехурчета да се свържат в по-големи, които бебето лесно може да изкара – като така спомага да се облекчи болката и дискомфорта. Облекчава стомашните газове, спазми и колики при бебетата. Подходящ за употреба от първият ден след раждането. Представлява безцветна течност без съдържание на захар, алкохол.
    Складова единица: 31199
    9,60 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Клинично изпробваният Infacol е лек срещу въздух, бебешки колики и спастични болки. № 1 по продажби в Обединеното кралство и Европа, а вече и в България.

    Подходящ е за употреба от раждането (за разлика от разтворите срещу колики), няма захар, алкохол и оцветител и е с приятен на вкус естествен аромат на портокал.

    Даван преди всяко хранене, клинично доказаната му формула действа прогресивно в продължение на няколко дни, като помага да се намали честотата и силата на пристъпите на плач, свързани с коликите. Продължителната употреба може да възпрепятства по-нататъшното събиране на въздух.

    Infacol се дава лесно, дори когато бебето плаче.

    Подходящ от първия ден след раждането.

    Активни съставки: симетикон -  40мг / мл (simeticone)

    Не съдържа захар, алкохол и оцветители. С натурален портокалов вкус.

    Дозировка:

    Нормалната доза е един капкомер (0.5ml) като за най-добър ефект трябва да се дава преди всяко ядене в продължение на няколко дни, но не се тревожете, ако пропуснете една-две дози.
    При необходимост дозата може да се увеличи на два пълни капкомера(1мл)

    Употреба:

    Първо разклатете шишенцето.Стискайки два пъти гумичката, изтеглете пълния капкомер като върнете излишния Infacol, останал по външната част на капкомера, обратно в шишенцето.

    За да дадете дозата, стиснете гумения накрайник и изпразнете течността на задната част на езика на бебето.

    Infacol има продължителен ефект, което означава, че трябва да го давате на бебето няколко дни, за да постигнете добри резултати. Ако коликите на бебето ви не се подобрят след три-четири дни, може да увеличите дозата на два капкомера (1ml), особено вечер преди вечерното хранене. Продължителната употреба може да помогне срещу задържането на въздух.

    Предупреждения:

    Ако не настъпи подобрение, или симптомите се влошат, свържете се с посещаващия ви здравен работник или семейния си лекар.

    Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

    Опаковка: флакон 50 мл - до 100 дози.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *