Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ИНФЛУНАЗАЛ спрей 20 мл

    Производител: Deutsche Homoopathie-Union
    Инфлуназал е хомеопатичен спрей за нос, ефективен при всякакъв вид хрема. Подходящ е за цялото семейство. Един от малкото медикаменти, приложими при бебета под 1 г. Безопасен за продължителна употреба.
    Складова единица: 43269
    17,90 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Действие на Инфлуназал:

    • Повлиява възпалението и отока на носната лигавица

    • Отпушва носа

    • Намалява секрецията

    • Улеснява отделянето на образуваните в носа корички

    Основната съставка на Инфлуназал е хомеопатичното лекарство Луфа оперкулата, известна с успешното си приложение при остри и хронични заболявания на лигавицата на носа.

    Начин на употреба:

    Кърмачета на възраст до 1 г. – 2х1 впръскване във всяка ноздра на ден

    Деца от 1 до 11 г. – 3х1 впръскване във всяка ноздра на ден

    Възрастни и деца над 12 г. – 3х2 впръсквания във всяка ноздра на ден

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Снимка на ВИТАМИН С ампули 100 мг / мл 2 мл за пиене

    ВИТАМИН С ампули 100 мг / мл 2 мл за пиене

    Витамин С стимулира имунната система и защитава срещу вирусни и бактериални инфекции. Притежава антиоксидантно и общоукрепващо действие. Укрепва съдовете и намалява риска от възникване на сърдечносъдови инциденти.Благоприятно повлиява зрението, кожата, ноктите, мускулите, ставите и костите.Спомага за по-бързото възстановяване след боледуване, физическо и психическо натоварване.
    10,50 (BGN)
    Снимка на ИНФЛУЦИД таблeтки  40 бр

    ИНФЛУЦИД таблeтки 40 бр

    Инфлуцид е респираторно антивирусно лекарство за защита от вирусни инфекции и лечение на симптомите на настинка и грип, придружени с температура. Инфлуцид е изцяло природен продукт, има отлична поносимост и не предизвиква нежелани странични ефекти. Лекарството е подходящо за възрастни и деца над 1 година, бременни и кърмещи жени, хора с хронични заболявания. Той е едно от най-изследваните хомеопатични лекарства , с над 10 клинични международни проучвания, доказващи неговата ефективност и висок профил на безопасност.
    11,70 (BGN)
    Снимка на САМБУКУС ОРГАНИК СИРОП *120 мл

    САМБУКУС ОРГАНИК СИРОП *120 мл

    Самбукус organic е мощен имуностимулатор, източник на патентован екстракт от черен бъз с висока бионаличност, усвояване и действие. Черният бъз в продукта представлява патентован стандартизиран екстракт от Самбукус Нигра- BioActives®, демонстриращ изключително висока бионаличност. Редица проучвания сочат, че неговата ефективност надвишава в пъти тази на обикновения екстракт от черен бъз. Екстрактът BioActives® е получен от специален сорт черен бъз Haschberg, който се отглежда в екологично чист район на Австрия. Притежава уникален антоцианинов профил. Антоцианините са вид флавоноиди - мощни антиоксиданти, играещи ключова роля в борбата с оксидативния стрес и свободните радикали, заобикалящи ни ежедневно в околната среда - въздух, почва, храни и т.н. Плодовете на черния бъз повишават естествените съпротивителни сили на организма, укрепват го и спомагат за подобряване на устойчивостта му срещу простудни, вирусни и грипни състояния, спомагат за съкращаване времето за възстановяване при настъпило заболяване. Притежават противовъзпалително, антибактериално и тонизиращо действие. Самбукус органик сироп е отличен избор както за превенция, така и като съпътстващо лечението средство.
    20,99 (BGN)